![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Am specificat de la inceput ca "abuzul"de miere este daunator,iar eu am facut abuz o perioada,fapt pentru care am constatat ca ceva nu este in regula. Este posibil Anca,ca si alti factori sa fi determinat starile de anxietate(le-am numit astfel dupa cercetari medicale teoretice,nu cu,consultul medicului),insa cu siguranta a contribuit si consumul excesiv de miere,mai ales pe stomacul gol.Poate ca si cafeaua reprezinta un real factor nociv.Eu,oricum nu consumam cine stie ce cafea,mai mult ma strambam,o beam foarte slaba,duuulce si cu mult lapte. Sa nu uitam ca mierea reprezinta in sine un energizant. Nu stiu ce a fost,dar stiu ca de cand nu mai folosesc miere ma simt mult mai bine.Cat despre mierea care devine toxica in combinatie cu lichidul fierbinte,aceasta este o certitudine,am ascultat si la o emisiune medicala...
|
|||
|
|||
|
Nici eu n-am nici o indoiala ca mierea nu-i de post pentru ca asa am mostenit din familie; in plus chiar mincare nu-i! Mi se par doar amuzante astfel de topice care cauta sa despice firul in 4 si atunci rautatea din mine ma face sa mai adug si eu "abureala".
|
|
|
|||
|
|||
|
E sau nu e de post? Nu stiu. Dar a spune ca e un produs vegetal e o prostie. Polenul e produs vegetal. Mierea e produsa de albine, e amestecata cu secretiile lor stomacale. Este un produs animal.
Albina este o insecta? Carui regn apartin insectele, daca nu Animalia? Gresit, doar pentru ca nu au sange rosu ca mamiferele nu inseamna ca nu au sange. Sistemul lor circulator pe ce merge? Inima ce pompeaza, benzina? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Are frunze de cand i-au crescut pe tulpina!
Uite, Marius, te-am citat, ca sa nu ajungi sa-ti smulgi tot parul din cap! |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Mai dulce ca mierea: Doctrina Sf.Parinti | geo.nektarios | Despre Biserica Ortodoxa in general | 53 | 08.07.2010 19:20:06 |
|
|