![]() |
![]() |
|
#11
|
|||
|
|||
![]()
1 cana si jumatate de apa....(pana acum e bun... si ieftin...
![]() 3 cani faina trei sferturi de cana de zahar 3 linguri cacao 6 linguri gem 6 linguri ulei 1 lingurita de bicarbonat stins in putin otet coaja de lamaie,zahar vanilat,un praf de sare Se amesteca bine si se da la cuptor in tava unsa cu margarina si tapetata cu faina.De preferat o tava mai intinsa(cea a aragazului)E gata cand pe un scobitor introdus in prajitura nu se lipeste aluat. In timp ce se coace prajitura se face o glazura :5 linguri apa ,3 linguri zahar si 1 lingura cacao se pun la foc pana da in clocot adaugandu-se la sf. 2 linguri de margargarina.(se poate si fara margarina ,dar nu mai are luciu prajitura) Aceasta glazura se toarna imediat peste prajitura copta. Eu dupa ce pun glazura si opresc flacara cuptorului,o mai las cam 10 minute in cuptor. E economa,usor de facut si buna. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Post de bucate sau post de pacate...??? | geo.nektarios | Pocainta | 160 | 19.03.2016 13:34:53 |
Postul de pacate vs postul de bucate | tigerAvalo9 | Generalitati | 21 | 28.02.2012 23:29:05 |
Post | Bogdan N | Generalitati | 5 | 18.06.2011 22:06:08 |
* post * | Jamaica | Postul | 63 | 15.02.2011 20:56:37 |
post | dorinel78 | Generalitati | 16 | 25.03.2009 08:44:57 |
|