![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Romeo |
|
||||
|
||||
![]()
Razvan_m ,ai zis una ca o mie- vorba bunicii
Doamne ajuta!
|
||||
|
||||
![]()
Dragule, nu iti voi da un citat biblic, ca oricum nu te intereseaza, dar iti voi raspunde cu un proverb:"cine rade la urma rade mai bine". tu distreaza-te in continuare.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Dintr-un citat dat de emanuel2007 dintr-un sfânt la 1779 parcă:
Citat:
Zici că ai ajuns tu să crezi concluzia acestuia și anume că papa e Anticristul? Păi cum rămâne cu cipurile în acest caz? Nu ești consecvent în pledoariile tale, domnule! Cu bine! :) |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Exista vamesi si exista farisei. Primul a intrat in templu sa se roage smerit celalalt a intrat sa se laude. Eu nu stiu de ce intrati voi intr-o biserica (alta decit ortodoxa) sau moschee. Eu cind intru intr-o biserica sau trec pe linga una care are o cruce pe turla imi fac cruce si ma gindesc ca acolo este Dumnezeu laudat! Deseori m-am rugat in biserici protestante, catolice sau in moschee. Te poti ruga oriunde si chiar trebuie sa o faci tot timpul............Unde mai pui ca majoritatea bisericilor pe care le vizitam dateaza dintro perioada cind Biserica nu se scindase. DAr chia daca ar fi din alta perioada sau chiar daca ar fi moschee oamenii au construit-o ca sa-l laude pe Dumnezeu. Ca nu il inteleg pe Dumnezeu ca noi ...de asta vor da seama la Judecata daca este o gresala .Nu-i judec eu!
Daca intrii intr-un lacas de cult (al altei confesiuni decit ortodoxa) plin de fumuri ca tu ai credinta adevarata, cit de mult gresesc ceilalti, ce rataciti sint ei in comparatie cu tine samd mi se pare ca te asemeni f. mult fariseului. |
|
|||
|
|||
![]()
ca sa raspund la intrebarea care da titlul topicului: eu una n-as intra in alte biserici, lacase de cult ne-ortodoxe, pentru simplul motiv ca nu m-as simti acasa... oricum, pana acum acum n-am fost in "vizita" decat la fratii nostri catolici. si adevarul este ca n-am simti caldura si linistea pe care o simt in bisericile noastre, la liturghiile noastre. si apropo de ce zicea Marius, nu m-am dus acolo cu fumuri, ci pur si simplu prin forta imprejurarilor, cautand un coltisor din acel acasa.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cand mananci ceva ce iti place, e bine, dar cand incerci sa mananci ceva pe care il consideri din start rau/neplacut, cum sa ai placere? Ceea ce vreau sa spun e ca, in cea mai mare parte, senzatia de "neacasa" a fost creata de modul in care privesti aceste lucruri. Trebuie sa fie si ceva, catusi de putin, pe acolo frumos, placut, nu?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Biserica Ortodoxa despre alte biserici | catalin2 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 26 | 26.08.2011 20:17:11 |
De ce femeile, in acel period a lunei, nu pot intra in Biserica? | Bast-et | Generalitati | 9 | 12.07.2010 20:18:54 |
Biserici Ortodoxe si Biserici Schismatice | adelin | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 4 | 27.01.2010 22:34:48 |
|