![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
ce taxe ?
n-am sa am curent , apa , caldura de calorifer , internet , masina , asigurare etc etc ... ce taxe sa platesc , fiind rupt de lume ? poate taxa pe capra , singura mea avere ? pai daca exista taxa pe capra , apoi ma duc odata pe luna cau cand trebuie platita taxa pana in sat si o platesc fara sa stau deloc acolo ... e greu ? lemne de foc nu am sa cumpar ca am sa adun vreascuri de pe jos din padure si alea o sa imi ajunga toata iarna ; ca daca ai soba de teracota si chilia mica , atunci cu 6-7 lemne pe zi faci suficienta caldura ( cu trei lemne se infierbanta soba si tine caldura reo 12 ore ) ; zic din experienta ... si daca dun cateva luni vara cate oleaca de vreascuri in fiecare zi imi va ajunge pe iarna ; se consuma pe iarna cam doua trei roabe de lemne ... daca vrei poti aduna astea si intr-o singura zi cu roaba ... da n-am sa am roaba ... o sa le adun si am sa le leg cu franghia si am sa le trag din padure ... deci in cateva zile le adun ... |
|
||||
|
||||
![]()
nush iarna ce as face, nu prea rezist la frig
|
|||
|
|||
![]()
pai in casa nu e frig deloc ...
faci focu si e cald ... daca faci un foc cu 3-4 lemne se inroseste plita sobei si ai caldura 12 ore de la teracota ; da se inroseste plita de trebuie sa deschizi geamu la chilie ca nu mai ai aer de caldura ... io stateam in tricou de atata caldura iarna si geamu deschis pana se racea oleaca plita ... da asta e valabil la chilii mici si bine izolate ca sa nu iasa caldura de exemplu prin crapatura care poate aparea la usa ( ca nu se inchide bine ) ... trebuie izolatie buna ... |
|
|||
|
|||
![]()
emanuel: fiscul! Esti inregistrat la ei,vor veni in fiecare an sa te intrebe de sanatate. Nicaieri in lumea ast nu mai poti trai fara sa fii inregistrat undeva cu CNP si altele. Trebuie sa te gandesti bine la toate, inainte de a te duce in varf de munte. Nu cred ca mai poate fi atat de simplu ca latadata.
|
|
|||
|
|||
![]()
bun , fiscul odata pe an ... ce problema este asta ?
ce iti face fiscul ? te baga la inchisoare sau la sanatoriu ca esti cioban ? daca nu , atunci care e problema ? Dumnezeu conteaza , nu fiscul ... ma duc la liniste pentru Dumnezeu , din dragoste de El , ca sa fiu tot timpul numai cu El ... eu zic ca se merita ... |
|
|||
|
|||
![]()
draga emanuel2007, sa shti ca te-am iertat ca m-ai facut panecumenist sau eretic shtiind foarte bine ca nu sunt... deci se pare ca tzi-ai revenit complet din exaltarile judecatzilor aproapelui, ori din amenintzari shi anatemizari... astfel ca ma mira faptul ca ai spu foarte bine shi ai desconspirat marshaviile antichristului...
caci iata am impresia ca va introna bertatea trufiei, bertatea curviei, bertatea lejii shi faradelejii, spunand ca crucea, Domnul este un tiran de care trebuie sa scapam ca sa ne beram in voie intre noi cu toate poamele goliciunilor shi uraciunilor la loc sfant, adica v-a introna lacomia sanjelui shi a carnii peste inima omului... asha ca un fel de har... ca un fel de dreptate shi va despartzii el oamenii cum ai despartzii oile de capre shi le va insemna el, antichristul, caci ishi va insemna in locul lui Dumnezeu pe ai lui ca shi cum ar fi ai lui Dumnezeu... dar este o mare marshavie... caci nu degeaba este scris ca va aurii cupolele shi clopotnitzele shi va renova bisericile la fatzadele interioare shi exterioare shi le va pregati pentru ispitire, caci atunci cand vor fi gata se va autointrona peste ele shi in acelea va aduce jertfa sanjeroasa, adica din aia nesanjeroasa a desfranarii shi pacatuirii, caci vor fi pregatite spre ispita shi se vor intra in ele fara orprelishti asha ca la muzeu, ca la tine acasa... deci vezi dumneata ca daca prnimi semnul, ne lasam tradarii pentru bunastare, semnam pentru autointronarea antichristului cu participarea patriarhului pe care il va ucide cand acela il va desconspira, deci tradarea, lepadarea, apostazia generala este pregatita prin formele credintzei, prin bisericile pe care le va lua antichrist, le va pregati spre ispita... spre intronarea trufiei shi mandriei, a duhului rau al lacomiei in ele... a fiarei poftei goliciunilor la loc sfant... shi acele buletine shi pashapoarte shi toate semnele care ne inconjoara, semnele fiarei, ale numelui ei shi ale numarului numelui ei, creaza asha o atractzie de nestavilit, asha o nalucifariferizabilitateSF a placerilor shi bunastarilor incat este imposibil sa nu deschizi, sa nu te imprieteneshti cu orgoliul shi trufia, cu lingusheala shi sa nu te crezi ceva... ca shi tu eshti ceva, ca shi tu ai marea "responsabilitate" a cladirii marelui viitor gLuminos impreuna... shi astfel din mandrie vei vota, vei semna, vei accepta pentru bunastarea copiilor sau a familiei cele ce sunt de la cel rau.... caci este aproape imposibil sa spui nu, caci tu spui din gura, dar sufletul ravneshte dupa poamele dracilor, dupa bertatea shi distractzia haioasa shi rebela a firii dracului.... shi nu te potzi opune, asha cum nu te potzi opune sa mananci, cum nu te potzi opune sa nu pofteshti o femeie frumoasa, nu te potzi opune sa nu te intinzi pe un pat cu ashternuturi curate shi luxoase, cum nu te potzi opune sa citeshti prin ziare shi de pe tv sa vezi cum mai arata chipul marshav al antichristului ce se arata printre shtiri, cum mai arata femeile goale, cum mai sunt filmele shi cine a primit Oscariotul cel mare a poveshtilor prefacatoreshti.... deci asha este, marshav shi tacticos mishto se va autoinscauna, inchipuind o faina aventura ca in joaca, ca intr-o lupta, ca intr-o arta... arta martziala sau martziana... Arta... ca forma de expresie in care toata mizeria este ingaduita... arta spurcaciunilor... dreptul la expresia libera a pacatuirii... iar cifrele, 666 ori && nu fac decat sa ne indulceasca shi sa ne obijnuiasca ca sa tzinem sharpele la san... sa ne puna amprenta lui pe suflet, crescandu-shi cu echipa lor de scamatori shi iluzionishti buruienile din sufletul tau shi manandu-shi turmele de rinoceri, ori porci ori hipopotamtami, tragand pisica de coada asha ca un fel de sirena a lui Roaita... shi aceshti iluzionishti, echipa de scamatori, vor da semne mari shi vor invia pana shi pe mortzi, incercand sa te clateasca de la starea ta cu indreptari, iar daca te-ai inchinat, atunci adio... la revedere, caci te-ai lepadat de Domnul Hristos.... shi calarind pe ===, asha vor face experientze pe oameni shi vor urmari tot ce-i viu shi tot ce mishca pentru a face ei o teorie a REALITATZII, shi explicand ei temeinic, folosindu-se de psiholojie shi parapsiholojie shi vindecatoriile shtiintzifico-fantastice shi tot arsenalul fizico-matematic shi filozofic, aruncand cu apa multa din gura ca pe noi sa ne ia apa, vor plasmui marea carte despre viatza pe pamant a omului shi adaptarea lui la mediu, shi despre pulsiunile shi hormonii care trebuiesc satisfacutzi, intronandu-se ca de la Dumnezeu ca un mare berator shi un mare vindecator shi mantuitor... iar cei multzi vor merge dupe el, pana shi dintre cei aleshi daca ar putea sa inshele, shi astfel multzimea minciunii demonstrate shi realificate va cauta sa conduca shi sa stapaneasca pamantul, inima shi sufletul oamenilor.... din tot locul, din tot ce-l inconjoara pe om... shi de aceea fericit va fi cel ce nu va vedea fatza spurcata a antichristului ce se va arata printre shtiri la rubrica noutatzi... vrednicia shi laudaroshenia shi minciuna cea mare... slava de la oameni... scena shi circul shi toata ticaloshia goliciunilor shi vanzarilor... om pe om, creshtin pe creshtin, caci se vor vinde unii pe altzii... tradarea shi vanzarea shi lepadarea va fi ceva obijnuit, iar credintza va fi privita ca un rau, ca un fanatism, ca o sadica incapatzanare... ca pe ceva rau... iar incapatzanarea in mancar, neascultare-mandrie, curvie, va fi marea bertate shi marea izbanda a omului modern... suprema tehnologie a "mantuirii" prin pacatuire fara oprelishti... viindecandu-te de traumele din copilarie, caci fireshte nu tu ai fost de vina ci doar ai fost abuzat... abuzat... shi refuzat... shi atunci ei are sa "te ajute".... deci ma iarat gabriel sau emanuel2007 ca mi-am adus aminte de dumneata... dar eu sifur te-am iertat... shi apoi eu sa shtii ca iubesc frigul asha ca nu mi-ash face foc acolo unde m-ash duce, deshi nu prea rezist la frig... dar macar sufleteshte asha ash vrea ca sa n-am nevoie nici de foc, caci frigul shi zapada shi gheatza sunt foarte frumoase... poate m-ar incalzi daca ash canta... in taina neauzit de nimeni... |
|
|||
|
|||
![]()
Semneaza petitia: "Pozitia crestinilor ortodocsi (romani si nu numai) fata de noile documente electronice ce contin microcipuri!"
http://www.petitieonline.ro/petitie/....html?msg_ok=1
Domne Iisuse Hristoase miluieste-ma pe mine pacatoasa si familia mea! Maica Preasfanta miluieste-ma pe mine pacatoasa si familia mea! Duhule Sfant miluieste-ma pe mine pacatoasa si familia mea! Presfanta Treime miluieste-ma pe mine pacatoasa si familia mea! Amin. |
|
|||
|
|||
![]()
am semnat si eu, dar sper sa nu se faca "evolutzie" prin revolutzie... ci sa se respecte constitutzia, dar mai ales aia dinainte de furtul alegerilor de catre comunishtii in '47 sau in ce an o fi fost marea masluire... deci constitutzia aia de atunci, valabila cand inca regele Mihai I nu a fost misheleshte alungat din tzara shi calcate toate intzelegerile cu Romania... deci sa se respecte adevaratele constitutzii shi nu doar constitutziile astea bine "aranjate" de catre aceiashi "oamenii de bine"... mari masluitori ai istoriei...
|
|
|||
|
|||
![]()
Pana nu se construieste Templul din Ierusalim (deja materialele sunt pregatite) Antihrist nu vine, pentru ca acolo va fi incoronarea lui. Prin incoronare Antihrist va deveni imparatul lumii si va dori ca lumea sa i se inchine impunand implantarea cipurilor sub piele pe mana dreapta sau pe frunte ca lumea sa nu-si mai poata face cruce. Oamenii care nu vor accepta pecetea vor fugi in munti si numai bunul Dumnezeu ii va ajuta sa supravietuiasca in cei 3 ani si jumatate pana la a doua venire a Domnului, cand se va instala pacea si prosperitatea pe pamant timp de 1000 ani. Dupa 1 an si 7 luni de la Parusia ( a doua venire a Domnului ) va avea loc Rapirea credinciosilor la cer.
IT trebuie sa ne facem un plan!
Domne Iisuse Hristoase miluieste-ma pe mine pacatoasa si familia mea! Maica Preasfanta miluieste-ma pe mine pacatoasa si familia mea! Duhule Sfant miluieste-ma pe mine pacatoasa si familia mea! Presfanta Treime miluieste-ma pe mine pacatoasa si familia mea! Amin. |
|
|||
|
|||
![]()
Pentru ce? Cum zicea John Keynes: pe termen lung, suntem cu totii morti.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? | tigerAvalo9 | Generalitati | 84 | 05.09.2011 08:32:49 |
Am niste ganduri care vin de la necurat cred | annajanette | Generalitati | 29 | 06.08.2010 10:31:45 |
Celor care nu cred pana nu vad | flying | Biserica Ortodoxa Romana | 297 | 01.05.2010 07:46:45 |
Este semnul fiarei acum pe actele noastre? | IT | Stiri, actualitati, anunturi | 35 | 21.06.2009 14:51:29 |
Care este scopul credintei pentru voi si ce repezinta mantuirea? | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 74 | 09.06.2009 12:17:58 |
|