![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si nu mi se pare ca am denaturat discutia chiar deloc, daca la mine te refereai. Sunt lucruri absolut normale, care tin de fiziologia corpului uman si n-are rost sa facem pe pudibonzii, cand vine vorba de a discuta concret. "Bunul simț este însușirea, puterea de a judeca bine și de a distinge ce e adevărat de ce este fals" -Descartes. |
|
|
|||
|
|||
|
Nu era vorba de tine. Eu am spus ce am avut de spus, faceti ce doriti. Da! Aici se pune DOAR problema [COLOR=Red]Ascultarii![/COLOR] Faci parte din BOR te supui! E adevarat ce spunea fratele Adrian, ba mai mult NIMIC nu poate "murdari" Biserica sau "necinsti" icoana sau Harul. Insa TREBUIE facuta Ascultare. Pentru ca taierea voii si ascultarea te duce spre Rai. Domnul e mai mult BUN decat Drept cat suntem aici pe pamant dar...va veni si vremea cand va fi DOAR Drept! Parerea mea, NU va apropiati sub NICIO FORMA de anafura in acesta perioada!
Post binecuvantat, tuturor! |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| femeia in biserica-intrebare | copilu | Reguli in Biserica | 8 | 25.09.2010 18:37:49 |
| De ce dragostea este un acziune "murdara" pentru religie? | KittyNou | Generalitati | 27 | 14.06.2010 19:14:36 |
| Femeia intre televizor si telenovela-M.D(Femeia care a uitat de modelul M-ciiDomnului | 11111111 | Generalitati | 98 | 10.01.2010 09:41:15 |
| Este nevoie de intermediari intre noi si Hristos sau este suficienta credinta in El? | maria-luisa | Generalitati | 41 | 05.01.2010 22:35:11 |
| Femeia in biserica | iosif | Reguli in Biserica | 73 | 02.11.2009 06:44:25 |
|
|