![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Sfantul Siluan a primit multe binecuvantari de la Dumnezeu pentru capacitatea lui de a ierta ,era foarte bun,chiar el recunoaste.
Eu cred ca tot ce cerem prin rugaciune e bine primit ,daca cerem daruri sufletesti. |
|
||||
|
||||
![]()
te sustin!!! "CERETI si vi se va DA!"
|
|
|||
|
|||
![]()
Am citit sambata pentru prima oara Acatistul Rugului Aprins. Il mai ascultasem citit, dar nu intelegeam chiar tot ce se rosteste...
Am ramas impresionata pana la lacrimi..imi este greu sa inteleg tot acatistul , pentru ca are sensuri deosebit de profunde pe care eu nu le pot patrunde, dar ceea ce am simtit imi arata ca aceasta rugaciune este deosebit de puternica si placuta Maicii noastre.. Nu vorbeste despre sfarsitul crestinesc, dar te face sa ceri mijlocirea Maicii noastre in acele clipe, nu incearca sa te inspaimante aducandu-ti aminte pacatele si modul in care sunt ispasite ele, dar iti trezeste constiinta ca esti un pacatos... Este un imn deosebit de frumos, care inmoaie inimile impietrite si infioara sufletele nostre, trezind constiintele adormite Maica Domnului sa ne acopere sub cinstitul Sau Acoperamant! |
|
|||
|
|||
![]()
frumos acatist.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Imnul Acatist in iconografie | alex79 | Intrebari utilizatori | 1 | 30.03.2012 10:04:19 |
Imn acatist pentru Maica Domnului din BO Greaca din SUA | mihailt | Generalitati | 1 | 05.10.2010 15:37:23 |
iconita Maicii Domnului | loredana | Intamplari adevarate | 8 | 25.09.2010 14:03:34 |
Despre ,,Rugul aprins'' | antoniap | Biserica Ortodoxa Romana | 12 | 06.04.2010 21:23:48 |
Organizatia 'RUGUL APRINS' | Nosam | Secte si culte | 7 | 20.06.2008 22:08:18 |
|