Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.02.2009, 21:42:16
andrei_b25 andrei_b25 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 19.01.2009
Implicit

Problema mea principala (in calitate de crestin) ar trebui sa fie pacatul meu de azi, de acum sau cel pe care am sal fac peste 5 minute, mult mai mult decat numarul 666 sau venirea antichristului. Pana la urma momentul morti mele va fi propria mea apocalipsa si e destul de probabil ca ea sa vina mult mai repede decat "fiara".
Inafara de astea, faceam si noi putina conversatie turneai :).
Reply With Quote
Vechi 26.02.2009, 00:08:17
14carol06's Avatar
14carol06 14carol06 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.01.2009
Locație: galati
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru 14carol06
Exclamation Multa dreptate!

Citat:
În prealabil postat de andrei_b25 Vezi mesajul
Problema mea principala (in calitate de crestin) ar trebui sa fie pacatul meu de azi, de acum sau cel pe care am sal fac peste 5 minute, mult mai mult decat numarul 666 sau venirea antichristului. Pana la urma momentul morti mele va fi propria mea apocalipsa si e destul de probabil ca ea sa vina mult mai repede decat "fiara".
Inafara de astea, faceam si noi putina conversatie turneai :).
[COLOR=red]In fond si la urma urmei Andrei are multa dreptate!Decat sa ne gandim ca maine vine sfarsitul lumii,mai bine ne-am gandi fiecare la sfarsitul nostru,al fiecaruia.Acum vreo douzeci si ceva de ani,Dumnezeu sa-l ierte,parintele Argatu spunea intr-o predica:"Fratilor sa nu va temeti de sfarsitul lumii ,ci de sfarsitul fiecaruia dintre noi,ca daca nu suntem pregatiti si grijiti tot iadul este al nostru!".Mai spunea sfintia sa:"Numai si numai Dumnezeu Tatal stie cu adevarat cand va fi sfarsitul!Omul ar trebui sa se ingrijeasca de sfarsitul propriu si nu de cel al omenirii,cai fiecare a venit in lume separat de ceilalti si fiecare raspunde separat pentru faptele sale,nimeni nu raspunde pentru faptele altuia!"Asa ca decat sa comentam atat pe aceasta tema,mai bine ne-am vedea fiecare de sufletul sau,pentru a nu ne prinde sfarsitul "fiecaruia" nepregatiti!Doamne ajuta necredintei noastre![/COLOR]
Copii,nu va temeti de viata!E frumoasa atunci cand savarsesti binele si cunosti adevarul si dragostea! Dulce sa fii si amar,si gingas,dar si aspru cu cei pe care-i iubesti si cu cei ce te urasc ,sau cu cei ce-ti slujesc.nu-i uita ,insa,si pe vecini!Vizitati http://www.youtube.com/user/carolzaharia
http://www.trilulilu.ro/14carol06
http://14carol06.blogspot.com/

[COLOR=#ff0000]Mi-am luat ratiunea si-am raspandit-o peste tot,unde mai ramasese lo[COLOR=red]c[/COLOR] liber.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]Si apoi,m-am dus sa ma razboiesc cu viata![/COLOR]
Reply With Quote
Vechi 26.02.2009, 01:14:31
alx alx is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.01.2009
Implicit

Pe langa Apocalipsa, puteti cauta numarul 666 si prin istoria dacilor, pentru alte conotatii.
Reply With Quote
Vechi 26.02.2009, 01:39:32
Anca-Miha
Guest

Implicit

Alx, tu nu vezi o diferenta intre biblie si istoria unui popor?
Reply With Quote
Vechi 26.02.2009, 01:48:20
alx alx is offline
Senior Member

Implicit

Desigur ca sunt diferente; una e rescrisa mai des decat alta, in functie de interese.
Reply With Quote
Vechi 26.02.2009, 02:04:06
Anca-Miha
Guest

Implicit

Multumesc! Nota 2.
Reply With Quote
Vechi 26.02.2009, 02:09:59
alx alx is offline
Senior Member

Implicit