![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Wow! Ce dor mi-era de un asemenea subiect... Da bine c-ai venit si bine ca l-ai deschis... Ce bucurie pe amatorii de senzatii tari!...[/COLOR]
|
|||
|
|||
![]()
Buna silvestar, sunt eu mirq, prietenul tau, dar mi-am uitat parola. Stiam ca ti-e dot de un subiect tare.
|
|
|||
|
|||
![]()
aia spuneam si eu ghepop ca oricate semnaturi s-ar strange si orice ai face, e inevitabil, e ca si cand ai crede ca poti schimba ceea ce scrie in Biblie. Poate ca aicea am ajuns la un numitor comun. Dar cand va veni vremea cu implanturile, adica vremea in care nu vei mai putea sau vinde daca nu ai acel "ceva" pe sau in tine, atunci singura optiune e sa refuzi acel "ceva" daca vrei sa fi pe calea cea dreapta.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ok, ce zici tu cu implanturile este un simbol al refuzului pacatului, asocierii cu fiara, e corect. Dar eu zic ca previziunea numarului 666 este ciudat de exacta la nivel concret. |
|
|||
|
|||
![]()
cititi despre GEMETRIA,o tehnica de numerotare care foloseste litere si cifre.cititi despre Pahomie cel Mare {320}cum a numerotat calugarii din manastiri,asa ca numerotarea s-a folosit in biserica.Lasati numarul666,din apocalipsa.
|
|
|||
|
|||
![]()
Problema mea principala (in calitate de crestin) ar trebui sa fie pacatul meu de azi, de acum sau cel pe care am sal fac peste 5 minute, mult mai mult decat numarul 666 sau venirea antichristului. Pana la urma momentul morti mele va fi propria mea apocalipsa si e destul de probabil ca ea sa vina mult mai repede decat "fiara".
Inafara de astea, faceam si noi putina conversatie turneai :). |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Citat:
![]() ![]()
Copii,nu va temeti de viata!E frumoasa atunci cand savarsesti binele si cunosti adevarul si dragostea! Dulce sa fii si amar,si gingas,dar si aspru cu cei pe care-i iubesti si cu cei ce te urasc ,sau cu cei ce-ti slujesc.nu-i uita ,insa,si pe vecini! ![]() http://www.trilulilu.ro/14carol06 http://14carol06.blogspot.com/ ![]() [COLOR=#ff0000]Mi-am luat ratiunea si-am raspandit-o peste tot,unde mai ramasese lo[COLOR=red]c[/COLOR] liber.[/COLOR] [COLOR=#ff0000]Si apoi,m-am dus sa ma razboiesc cu viata! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pe langa Apocalipsa, puteti cauta numarul 666 si prin istoria dacilor, pentru alte conotatii.
|
|
|||
|
|||
![]()
Alx, tu nu vezi o diferenta intre biblie si istoria unui popor?
|
|