Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.02.2009, 13:44:56
bmd
Guest

Implicit

La cita miere maninci tu silverstar numai grasime si glucide mamaligice nu-ti mai trebuie!
Reply With Quote
Vechi 28.02.2009, 16:09:45
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Religia: Ortodox
Implicit

stand si citind ultimele pagini de postare .. simt cum acest topic s-a transformat in....dar mai bine tac... caci vad ca nici n-a inceput postul si (vorba Silviei) pe mine deja ma manaca limba..... iertare! tac chitic!
Reply With Quote
Vechi 28.02.2009, 16:38:26
bmd
Guest

Implicit

Pai hai sa rezumam mesajul tau:
1. Este offtopic ca nici macar cuvintul miere nu contine darmite ceva despre ea.
2.De ce citesti atitea pagini de bla-bla? Nu ai altceva mai bun de facut?
3.Spui ca taci in loc sa.... o faci!
4. Solutie boraxata, cica ajuta!
5. E mai simplu sa nu gresesti, decit sa gresesti intentionat, cerindu-ti imediat iertare!

Concluzie: nu ai o parere despre miere dar ai una despre noi cei care discutam despre ea si nu-i deloc dulce! Exista o functie in forum prin care poti ignora pe cei care nu se ridica la nivelul tau. Foloseste-o si o sa fim cu totii mai fericiti.
Reply With Quote
Vechi 28.02.2009, 16:45:30
MarinaAlca's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de bmd Vezi mesajul
Pai hai sa rezumam mesajul tau:
1. Este offtopic ca nici macar cuvintul miere nu contine darmite ceva despre ea.
3.Spui ca taci in loc sa.... o faci!
4. Solutie boraxata, cica ajuta!
5. E mai simplu sa nu gresesti, decit sa gresesti intentionat, cerindu-ti imediat iertare!

Concluzie: nu ai o parere despre miere dar ai una despre noi cei care discutam despre ea si nu-i deloc dulce! Exista o functie in forum prin care poti ignora pe cei care nu se ridica la nivelul tau. Foloseste-o si o sa fim cu totii mai fericiti.
Daaaaaaaaaaa... fug repede la sticlutza cu glicerina boraxata din sertarul cu doftoriceli... e atat de dulce... aproape la fel de dulce ca mierea depsre care tot indrugi verzi si uscate pret de cateva pagini...si uite cum fara sa vreau am folosit cuvantul MIERE, deci in acceptiunea ta se pate ca sunt ON TOPIC! ha ha ha!!!
Reply With Quote
Vechi 28.02.2009, 16:47:34
MarinaAlca's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:

i.
Le citesc ptr ca asta a fost scopul ptr care au fost scrise! ca sa fie citite! dar tu??

De ce scrii atatea pagini de bla-bla? Nu ai atceva mai bun de facut?
Reply With Quote
Vechi 28.02.2009, 16:49:45
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MarinaAlca Vezi mesajul
Daaaaaaaaaaa... fug repede la sticlutza cu glicerina boraxata din sertarul cu doftoriceli... e atat de dulce... aproape la fel de dulce ca mierea depsre care tot indrugi verzi si uscate pret de cateva pagini...si uite cum fara sa vreau am folosit cuvantul MIERE, deci in acceptiunea ta se pate ca sunt ON TOPIC! ha ha ha!!!
Marina dragă , nu a inceput postul ! Păi să ne păstrâm "energiile" mieroase pentru perioada ce va urma .
Vechi 28.02.2009, 16:53:49
MarinaAlca's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:

Concluzie: nu ai o parere despre miere dar ai una despre noi cei care discutam despre ea si nu-i deloc dulce!
Total FALS!!! pareri despre miere am... sin inca cum!!! doar ca mi le voi exprima atunci cand voi considera ca sunt utile cuiva de pe acest forum....
Parere despre voi?? nici aici n-ai prea nimerit-o .. parerea era despre TINE in caz ca nu ai sesizat.. tu esti vrabioiul cel galagios cu glas strident si pus pe hartza cu toti cei de bine de pe aici... doar ca ei, din bun simt, nu au trecut inca la limbajul tau pasaresc si plin de MIERE!
PS. vezi ce disciplinata sunt? folosesc cuvantul miere ptr ca nu cumva sa devin offtopic iar!
Reply With Quote
Vechi 28.02.2009, 17:05:31
bmd
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de MarinaAlca Vezi mesajul
.. parerea era despre TINE in caz ca nu ai sesizat.. tu esti vrabioiul cel galagios cu glas strident si pus pe hartza cu toti cei de bine de pe aici... doar ca ei, din bun simt, nu au trecut inca la limbajul tau pasaresc si plin de MIERE!
Ai dreptate asa sint cum spui, ma mai rabzi o zi si pe urma ai liniste o vreme. Am inca un pacat: nu incerc sa ma fac nimanui placut nici macar la cei "de bine de pe aici"! Fiind diabetic nu-mi place sa ling nici miere , nici inghetata nici altceva.......
Reply With Quote
Vechi 28.02.2009, 17:16:29
MarinaAlca's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
ma mai rabzi o zi si pe urma ai liniste o vreme.

Pacat ca mai stai doar o zi pe forum.... sa stii bmd ca linistea mea nu este in nici un fel influentata de intrarea ta pe forum... ai stilul tau de exprimare.. mai aparte.. fiecare e unic in felul sau!

Am inca un pacat: nu incerc sa ma fac nimanui placut nici macar la cei "de bine de pe aici"!

Mai degraba eu as considera-o calitate...un fel de"ce e in gusa si in capusa" ceea ce e de admirat

Fiind diabetic nu-mi place sa ling nici miere , nici inghetata nici altceva.......
Imi pare rau ca ai probleme cu diabetul, dar sincer afirmatia mi se pare ca este mai mult decat tendentioasa....
In caz ca nu mai intri pe forum, asa cum precizai, iti doresc sa treci postul cu bine, din toate punctele de vedere.. si sa ne reintalnim sanatosi in saptamana Invierii!
Reply With Quote
Vechi 28.02.2009, 17:55:51
bmd
Guest

Implicit

N-are de ce sa-ti para rau! Eu ma bucur de fiecare boala, chiar daca sint greu de dus....dar nu-mi place sa fiu compatimit, mai bine injura-ma!
Am amintit de diabet pentru ca mierea in mintea multora este un medicament. Ori nu-i chiar asa. Cunosc cazuri cind s-a ajuns la o alergie f. grava la miere. Polenul/nectarul cules nu-i totdeauna f. curat, omul otraveste natura in goana dupa cistig asa ca au cam trecut vremurile in care pestele, mierea erau "curate"...dar ca chimist cred ca sti mai bine de ce vorbesc.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Mai dulce ca mierea: Doctrina Sf.Parinti geo.nektarios Despre Biserica Ortodoxa in general 53 08.07.2010 18:20:06