![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
La cita miere maninci tu silverstar numai grasime si glucide mamaligice nu-ti mai trebuie!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
stand si citind ultimele pagini de postare .. simt cum acest topic s-a transformat in....
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pai hai sa rezumam mesajul tau:
1. Este offtopic ca nici macar cuvintul miere nu contine darmite ceva despre ea. 2.De ce citesti atitea pagini de bla-bla? Nu ai altceva mai bun de facut? 3.Spui ca taci in loc sa.... o faci! 4. Solutie boraxata, cica ajuta! 5. E mai simplu sa nu gresesti, decit sa gresesti intentionat, cerindu-ti imediat iertare! Concluzie: nu ai o parere despre miere dar ai una despre noi cei care discutam despre ea si nu-i deloc dulce! Exista o functie in forum prin care poti ignora pe cei care nu se ridica la nivelul tau. Foloseste-o si o sa fim cu totii mai fericiti. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De ce scrii atatea pagini de bla-bla? Nu ai atceva mai bun de facut? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Parere despre voi?? nici aici n-ai prea nimerit-o .. parerea era despre TINE in caz ca nu ai sesizat.. tu esti vrabioiul cel galagios cu glas strident si pus pe hartza cu toti cei de bine de pe aici... doar ca ei, din bun simt, nu au trecut inca la limbajul tau pasaresc si plin de MIERE! ![]() PS. vezi ce disciplinata sunt? folosesc cuvantul miere ptr ca nu cumva sa devin offtopic iar! |
|
|||
|
|||
![]()
Ai dreptate asa sint cum spui, ma mai rabzi o zi si pe urma ai liniste o vreme. Am inca un pacat: nu incerc sa ma fac nimanui placut nici macar la cei "de bine de pe aici"! Fiind diabetic nu-mi place sa ling nici miere , nici inghetata nici altceva.......
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In caz ca nu mai intri pe forum, asa cum precizai, iti doresc sa treci postul cu bine, din toate punctele de vedere.. si sa ne reintalnim sanatosi in saptamana Invierii! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
N-are de ce sa-ti para rau! Eu ma bucur de fiecare boala, chiar daca sint greu de dus....dar nu-mi place sa fiu compatimit, mai bine injura-ma!
![]() Am amintit de diabet pentru ca mierea in mintea multora este un medicament. Ori nu-i chiar asa. Cunosc cazuri cind s-a ajuns la o alergie f. grava la miere. Polenul/nectarul cules nu-i totdeauna f. curat, omul otraveste natura in goana dupa cistig asa ca au cam trecut vremurile in care pestele, mierea erau "curate"...dar ca chimist cred ca sti mai bine de ce vorbesc. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mai dulce ca mierea: Doctrina Sf.Parinti | geo.nektarios | Despre Biserica Ortodoxa in general | 53 | 08.07.2010 18:20:06 |
|