![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
ma bucur geo ca mai sunt sitineri ca tine...tigerAvalo9..sunt unii preoti la care pur si simplu nu le creste barba asa mult adik e un fir ici unul dincolo..plus ca este si o rugaciune legata de barba pe care o spune preotul atunci cand ia epitrahilul,sigur stie geo.nektarios despre ce vorbesc si poate o pune el pe forum aici...insa asa cum barbatii poarta barba,si stiu ca scrie pe undeva ca e pacat ca barbatii sa-si taie coltul barbii,acum sunt obosita si nu-mi aduc aminte exact..asa e pacat ca femeia sa-si tunda parul...acum bineinteles harul nu sta nicidecum in lungimea barbii dar una e cand vezi un preot cu barba si alta cand vezi fara..plus ca nu numai preotii o poarta...
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce bine ar fi daca am fi macar exterior asemanatori lui Iisus. Daca barbatii si-ar dorii mai mult sa semene cu sfintii decit sa placa femeilor, sa fie in pas cu moda. Tot ce facem noi este o marturisire,chiar si lucrurile marunte cum ar fi barba.
Cum va explicati ca pe comunisti ii deranja barba asa tare? Doar aveau si ei "barbosii" lor! (Si totusi cine a trait pe vremea aceea stie cite probleme intimpinai din cauza barbii.) |
|
||||
|
||||
![]()
da sora mea, este vorba de rugaciunea rostita de preot/ierarh atunci cand ia epitrahilul: "Binecuvantat este Dumnezeu, Cel Ce revarsa Harul Sau peste preotii Sai, ca mirul pe cap, ce se pogora pe BARBA, pe BARBA lui Aaron, ce se pogoara pe marginea vesminetelor lui"!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Preoti de tara sau preoti de oras? | paulac | Preotul | 38 | 26.06.2013 10:55:03 |
Semnificatia simbolului 666 | patinina34 | Din Noul Testament | 92 | 22.03.2013 17:58:27 |
semnificatia simbolurilor | sorinpetoanca | Generalitati | 12 | 15.11.2008 17:47:14 |
Buna,as vrea sa stiu mai multe | mara2008 | Generalitati | 0 | 24.07.2008 19:23:09 |
|