Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.03.2009, 21:54:46
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit Cum explicam fenomenele paranormale,prezicerile,viziunile ..

Astazi ,acum cateva minute s-a terminat subiectul ,la Dan Diaconescu a venit domnul Ion Istrate,un om care a prezis cutremurul din 1977 ,l-a anuntat pe Ceausescu dar acesta l-a facut nebun.Si intr-o revista de dupa cutremur a aparut o stire cum ca un nebun sau un dezaxat psihic a prezis cutremurul.Acesta spune ca simte niste vibratii, niste semnale si apoi vede tot ce se va intampla in secunda sau minutul urmator.El spune ca anul asta va fi un cutremur mare ce va omora 20 000 de oameni ,primeste semnale si alarme.Acum vreau sa va amintesc si multe cazuri cand chiar niste oameni nebuni sau mai putin nebuni au prezis ceva care chiar asa s-a intamplat,asta e adevarul.Numai Dumnezeu stie cand vom suferi dar cum explicam prezicerile corecte si viziunile unor oameni?Nu vreau sa aud de vrajitoare si magicieni fiindca aia sunt altceva eu ma refer la oamenii invatati ca acest om dl Istrate care are o gramada de carti cu prezicerile intamplate din tara si de dincolo de hotare.Si eu consider ca poate fi lucru dracesc dar ma mai gandesc totusi ca Dumnezeu a facut acest dar unor oameni.El spunea ca isi stie si moartea si in ce circustante va muri.In tara noastra nu s-a mai produs un cutremur semnificativ de multi ani ceea ce se stie ca daca cutremurele sunt rare e foarte grav fiindca se aduna energie si se produce unul mare.Sa nu uitam ca Dumnezeu inseamna inteligenta si a facut lumea prin inteligenta si fenomene fizice,chimice cum le numim noi astazi,cutremurele ,ploile etc.sunt vitale Terrei dar cand mor oameni deja este voia lui Dumnezeu.---spunea un om.Ce parere aveti si as vrea sa aud si parerile Sf.Parinti despre acest lucru.Probabil ca s-a mai discutat de acest lucru dar daca luam toate ca fiind lucruri dracesti ne inselam,uneori niste inuni sau niste fenomene care nu pot fi explicate nu sunt lucruri dracesti neaparat ci pot fi si lucruri Dumnezeiesti.Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 03.03.2009, 22:12:29
alx alx is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.01.2009
Implicit

Trupul, corpul material, sa il privim ca fiind alcatuit, intr-un mod simplu, din sange (ca un combustibil), carne si oase (piesele statice si dinamice), creier (sofer).
Alaturi de acest corp material, exista si un "corp" energetic, alcatuit "similar", din :
- energia vitala, chi/ki - sa ii spunem sange
- aura - echivalentul carne si oase
- hiperconstinta personala (lucru nerecunoscut de multi psihologi) - echivalentul creierului.

Corpul material si cel energetic se suprapun, intr-un mod complex, intim. Cu creierul material adunam informatii, le prelucram, si putem spune ca un eveniment se va produce, cu o anumita sansa. Raportandu-ne la cat de "antrenat" este, putem spune ca depinde acuratetea gandirii. Majoritatea facem asa ceva, zilnic. Creierul energetic, varianta superioara creierului material, cu limite mai largi, culege informatii din jur in mod inconstient gandurile diferitelor persoane compatibile cu noi (a nu se intelege neaparat cu aceleasi aspiratii de viata/reguli de conduita morala), probabil si informatii din mediul inferior, vegetal si animal, prelucrand si ajungand la un rezultat comunicat creierului constient. Astfel, persoana are viziuni, legate de viitor (fapt verificat ca anumita intamplare visata, de exemplu, s-a intamplat mai tarziu). Sunt diferite persoane care vad intamplari care se vor intampla in viitor, peste cateva secunde, zile, saptamani, si nu neaparat cu persoane cunoscute; la acestea, legatura dintre hiperconstient si constient e mai accentuata decat in cazul celorlalti.
Omul : 1 subconstient --- creierul arhaic, care controleaza corpul, lucrurile inconstiete ( bataile inimic, respiratia, etc) si lucreaza fara oprire.
2 constient --- creierul constient care il folosim zilnic sa luam decizii in societate, etc.
3 hiperconstient/supraconstient --- creierul mai "mare", despre care gasim putine informatii publice, fiind mai ales un domeniu de studiu pentru parapsihologi, serviciile secrete alte diferitelor puteri.
Pentru ca o persoana sa fie Om, trebuie ca acest "triunghi" sa functioneze perfect.
Reply With Quote
Vechi 03.03.2009, 22:56:05
Agkelos Agkelos is offline
Member

Data înregistrării: 26.02.2009
Locație: Cluj
Implicit

Omul, facut dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, poate face multe lucruri prin puterea proprie. Sunt foarte multe lucruri care se pot "citi" din aura, din campurile energetice ale omului, din meridianele planetare etc. Totusi, trebuie avuta in vedere natura omului care nu e pura ci e plina de pacat. Orice face omul dincolo de limitele fizice, o face marind puterea pacatului asupra lui. Implicit tot ce face omul, face spre condamnarea lui.

De ce crezi ca sunt atatia care ajung la niste puteri paranormale - sau, mai bine zis, puteri care stiinta inca nu le poate explica - si inebunesc? Puterile paranormale sunt strans legate de substratul energetic al omului, substrat in care exista pacatul si care ne afecteaza viata materiala. Odata ce omul lucreaza sa isi mareasca nivelul energetic, mareste automat si pacatul si odata cu pacatul, care nu e altceva decat un backdoor pentru diavol, creste si puterea diavolului asupra lui.

Lucrurile de care spui se pot explica, dar iti recomand sa te feresti de ele pentru ca nu sunt spre folosul tau. La momentul oportun vom putea sa ne folosim puterile fara a ne supune unui pericol. Pana atunci cel mai intelept e sa ne bazam pe Dumnezeu pentru tot ajutorul de care avem nevoie pentru ca El e singurul pur, singurul care ne poate ajuta astfel incat sa nu apara si efectele negative.
"Iata, Eu va trimit pe voi ca pe niste oi in mijlocul lupilor; fiti dar intelepti ca serpii si nevinovati ca porumbeii." - Matei 10:16
Reply With Quote
Vechi 04.03.2009, 09:37:17
scrabble
Guest

Implicit

Daca ai spus Dan Diaconescu, ai spus tot.
Reply With Quote
Vechi 13.04.2009, 16:22:02
Banned

Implicit

Nu vreau sa sperii pe nimeni dar acel om de care va spuneam spune pe blogul lui ca simte vibratii si ca aude mesaje ,dupa decodificarea mesajelor a venit si explicatia mesajului,cutremurul va fi intr-o sambata spre duminica ,noaptea intr-o zi de sarbatoare legata de Iisus Hristos.Nu stie data exacta,ora,perioada etc.Avand in vedere faptul ca acesta a prezis cutremurul din 1977 tin sa il cred 50-51 %.Eu cred ca sunt un dar de la Dumnezeu aceste puteri de a primi mesaje care sa arate viitorul.Dar raman totusi la concluzia ca numai Dumnezeu decide cand se va intampla un cataclism.
Are si o carte scrisa de el numita Romania si lumea .Eu doar o prezicere de-a lui in legatura cu un cutremur din alta tara stiu ca s-a adeverit.(ptr.ca am vazut cand a zis).

Mesajele de pe blogul lui :www.ioan

12.04.09 Apare in fata mea pe pozitie verticala ceva ca o panglica neagra, dreptunghiulara, dar de data aceasta este groasa. Deasupra acestei panglici apar doua cuvinte. Pe primul rand disting “ora” si pe doilea rand un cuvant care incepe “CA…”.

Update 1.30pm Duminica
Vibratiile raman la un nivel ridicat in continuare, ceea ce inseamna ca un eveniment important se aproprie.

Cu privire la chinezi, se pare ca nu au folosit corturi ci au stat in masini, dupa relatariile celor de la OTV.

-----------

Deocamdata nu am data exacta, cand va aparea va fi comunicata pe acest blog. Perioadele posibile producerii cutremurului sunt in jurul Pastelui, Inaltarii si de Craciun. Avand in vedere ca a aparut numarul 20, iar 20apr se afla in perioada Pastelui, mi-am exprimat opinia in legatura cu acest numar.

In acest moment, data de 20 aprilie nu este data cutremurului.

El spune ca la cutremur vor muri 22 000 de oameni.
Reply With Quote
Vechi 13.04.2009, 16:23:07
Banned

Implicit

Blogul lui este :www.ioanistrate.ro
Reply With Quote
Vechi 14.04.2009, 11:26:51
Androo Androo is offline
Banned

Data înregistrării: 13.04.2009
Exclamation

Citat:
În prealabil postat de Agkelos Vezi mesajul
Omul, facut dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu,

Dupa chipul si SPRE asemanarea lui Dumnezeu.
Reply With Quote
Vechi 14.04.2009, 11:39:52
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

[COLOR=green]Poate cineva să explice de ce? [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=green]Mingile de tenis...[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=green] [/COLOR]
[COLOR=green]Terminasem orele și-n drum spre casă am cumparat și revista pe care o citesc săptămânal. Cât am baut cafeaua, am răsfoit-o, am citit și articolul despre masajul mâinilor cu mingi de tenis și, pe lista de cumpărături, am trecut să iau și două mingi de tenis.
Am cumpărat, m-am întors acasă și-am vrut să recitesc articolul dar nu l-am mai găsit... Am crezut ca a trecut mama pe la mine și a luat foaia cu articolul pentru că i s-o fi părut și ei interesant. Și, fără să verific dacă într-adevăr lipsește vreo foaie, am coborât și am cumpărat altă revistă.
Articolul nicăieri...
- Doamne, îl citisem, cumpărasem și mingi de tenis. Chiar că nu mai înțelegeam nimic...
- Am sunat-o pe Doina, prietena mea, și-am întrebat-o dacă a cumpărat revista. Mi-a răspuns că a și citit-o. Am întrebat-o dacă a citit articolul despre masajul mâinilor cu mingi de tenis.
- Cred că mi-a scăpat, mi-a răspuns ea. Dar, uite îl caut, îl citesc și te sun îndată.
Într-adevăr, m-a sunat îndată, oarecum supărată, ca să-mi spună că nu e 1 apilie.
Știam și eu că nu-i 1 aprilie dar nu știam unde este, unde dispăruse articolul despre masajul mâinilor cu mingile de tenis... Eram complet dezorientată, buimăcită... Nu-mi puteam explica ce se întâmplă...
Articolul a apărut trei săptămâni mai târziu în aceeași revistă în forma în care l-am citit și cu exact aceleași poze...[/COLOR]
Vechi 14.04.2009, 11:50:38
windorin's Avatar
windorin windorin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2006
Implicit

De multe ori suntem pacaliti de simpla realitate prin neatentia sau graba noastra.

Daca insa mai multi vad un lucru ciudat, care prinde tot mai multa publicitate, indraznesc sa cred ca este o inselare a diavolului, tinand cont ca invatatura crestina spune adesea sa nu cautam semne si sa fugim de cele ce ne apar in vis sau aievea, caci sunt sanse mari sa fie inselari.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Prezicerile lui Nostradamus euflorin Generalitati 17 18.01.2008 22:51:10