Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.03.2009, 11:04:20
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
Vsovi,
Măi, frate, dacă tot zici că ești din Cluj, nu vrei să nu faci și nouă un pustiu de bine?
Caută-l te rog pe Hirineu Bistriceanul, dă-te binishor pe lângă el, că e om blând, și pune-i vro câteva întrebări, apoi spune-ne și nouă ce ți-a răspuns. Uite ce să-l întrebi:
1. Când a fost ultima dată la Pucioasa și cu ce ocazie?
2. Ce părere are (acum, după ce i-au albit și lui tâmplele) despre "fenomenul de la Puicoasa"?
3. Este un "fenomen ortodox"?
4. Biserica Noul Ierusalim face parte din BOR?
5. Cele "6 trâmbitze" pretinse de pucioși sunt "trâmbițe apocaliptice", sau niște trompete răgușite?
6. Verginica a fost sau n-a fost "șfântă"? Ca să știm dacă trebuie s-o cinstim și noi ca atare.
7. Mihaela și Nicușor sunt sau nu cei doi prooroci și cei doi măslini despre care vorbește Apocalipsa, sau trebuie să așteptăm pe alții? Nu de alta, dar să știm, ca să mergem și noi să ne închinăm lor - dacă e cazul.
Ar mai fi și alte întrebări, dar nu trebuie să-l speriem pe Irineu acuma, să creadă bietul de el că vrem să dezgropăm morții. Oricum, el, în calitate de păstor ortodox, va trebui să îngaime ceva, nu se poate să te lase cu ochii în soare. Iar tu să ne spui și nouă, ca să nu murim proști.

poi de ce nu intrebi chiar dumneata ca eu sunt lamurit ce sa cred, daca dumneata nu eshti lamurita potzi sa trimitzi un mail cu intrebarea domniei tale, daca te incumetzi, eu nu ma incumet sa ridic catre ocarmuire jalba boborului, a celui din bobor pentru ca "bobul lui se preschimba in taciune shi el se crede grau nedreptatzit" (Trambitza nr3) shi cum femeile voastre ar trebui sa taca in Biserica, nu vad cum ash putea aduce spre discutzie eu o problema care este recomandat ca sa nu apara in Biserica, parerea unei femei pusa pe gLume, lume sooooro gLume.

poftim:
Arhiepiscop Bartolomeu
e-mail:
[COLOR=#0000ff]bartolomeu@arhiepiscopia-ort-cluj.org [/COLOR]
Episcop Vicar Irineu

e-mail: [COLOR=#0000ff]irineu@arhiepiscopia-ort-cluj.org
[/COLOR]
Episcop Vicar Vasile
e-mail: [COLOR=#0000ff]vasile@arhiepiscopia-ort-cluj.org
[/COLOR]
Vicar
e-mail: [COLOR=#0000ff]tira@arhiepiscopia-ort-cluj.org [/COLOR]

le-am luat de la contact: http://www.arhiepiscopia-ort-cluj.org/main.htm
Vechi 05.03.2009, 11:58:19
vsovi vsovi is offline
Banned

Implicit

uite draga veveritza shi alx, mi-am mai facut de lucru cu voi shi va dau un link spre exemplificare:

ascultatzi-l de 7 ori pana-l invatzatzi pe de rost shi poate vetzi invatza de la el cine sunt sectantzii dar mai ales ce a vrut sa zica acel monah, shi despre ce tren e vorba, dar cautatzi mai ales ce semnifica acel cuvant asha grait de monah undeva in Cuvantul sau intru Cuvantul lui Dumnezeu:

http://video.crestinortodox.ro/Cuvan...-20001588.html

sper ca nu va suparatzi ca iarashi fac pe proful, pe invatzatorul ca shi eu ma intreb mereu: cu atatea pacate pe capul tau, tot Țăt? tot țăt?...oooo cat Țăt...
Vechi 05.03.2009, 12:36:08
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
uite draga veveritza shi alx, mi-am mai facut de lucru cu voi shi va dau un link spre exemplificare:

ascultatzi-l de 7 ori pana-l invatzatzi pe de rost shi poate vetzi invatza de la el cine sunt sectantzii dar mai ales ce a vrut sa zica acel monah, shi despre ce tren e vorba, dar cautatzi mai ales ce semnifica acel cuvant asha grait de monah undeva in Cuvantul sau intru Cuvantul lui Dumnezeu:

http://video.crestinortodox.ro/Cuvan...-20001588.html

sper ca nu va suparatzi ca iarashi fac pe proful, pe invatzatorul ca shi eu ma intreb mereu: cu atatea pacate pe capul tau, tot Țăt? tot țăt?...oooo cat Țăt...
Măi Vsovi, frăția ta crezi că orice călugăraș este automat și profesor de teologie? Păi monahul matele, într-un minut și 48 de secunde spune numai lucruri făcă cap și coadă! Bașca, el își începe scurta lui pledoarie cu o uriașă confuzie (ca să nu zicem mai mult). Că iată ce zice :

[COLOR=Red]...Matei, 22 cu 12, și aici spune despre Sfânta Treime, despre toate virtuțile...N-a avut ce răspunde...

[COLOR=Black]Dar ce scrie la Matei, 22:12 ? Iată ce scrie:
[COLOR=DarkRed]Și i-a zis: Prietene, cum ai intrat aici fără haină de nuntă? El însă a tăcut.[/COLOR]

Poate ne esplici matele unde [/COLOR][/COLOR][COLOR=Red]spune [/COLOR][COLOR=Red]aici [/COLOR][COLOR=Red]despre Sfânta Treime, despre toate virtuțile[COLOR=Black], că nu prea se vede cu ochiul liber...[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=Red]
[/COLOR]
Vechi 05.03.2009, 12:43:55
Banned

Implicit

P.S.
Vsovi, eu te-am rugat frumos, pentru că tot ești din Cluj, să-l întrebi pe Irineu ce-i cu Puicoasa, și s-o faci între patru ochi, ca de la creștin la creștin, pentru că așa ai mai multe șanse să-ți dea un răspuns din inimă, adică sincer și neoficial. Adică, dacă el simte că e ceva de folos la Pucioasa, mai mari șanse ai ca să-ți spună între patru ochi.
Altminteri, nu-i nici o noutate că poziția lui oficială este de blamare a pucioșilor și de regret pentru propria sa implicare de altădată. Asta știam, nu-i nevoie să-i cer printr-un mail ca să-mi confirme.
Ceilalți doi nici atâta nu vor emite vreo altă părere, fiind cunoscuți ca niște tradiționaliști înfocați, supărați foc pe toate sectele.
Vechi 05.03.2009, 12:50:04
vsovi vsovi is offline
Banned

Implicit

Citat:
Măi Vsovi, frăția ta crezi că orice călugăraș este automat și profesor de teologie? Păi monahul matele, într-un minut și 48 de secunde spune numai lucruri făcă cap și coadă! Bașca, el își începe scurta lui pledoarie cu o uriașă confuzie (ca să nu zicem mai mult). Că iată ce zice :

[COLOR=red]...Matei, 22 cu 12, și aici spune despre Sfânta Treime, despre toate virtuțile...N-a avut ce răspunde...[/COLOR]

[COLOR=red][COLOR=black]Dar ce scrie la Matei, 22:12 ? Iată ce scrie:[/COLOR]
[COLOR=red][COLOR=darkred]Și i-a zis: Prietene, cum ai intrat aici fără haină de nuntă? El însă a tăcut.[/COLOR]

Poate ne esplici matele unde [/COLOR][/COLOR][COLOR=red]spune [/COLOR][COLOR=red]aici [/COLOR][COLOR=red]despre Sfânta Treime, despre toate virtuțile[COLOR=black], că nu prea se vede cu ochiul liber...[/COLOR][/COLOR]
poi vezi ca n-ai ascultat decat de prea putzine ori shi nu cu duh umilit ci iarashi crezand ca se inshala, ca nu shtie ce zice cum am crezut shi eu in mandria shi trufia mea la prima ascultare... dar e o pilda aceasta pledoarie a calugarului acela monah, caci este mai mult decat perfectul, voi nu observatzi ca el este rapit shi shade smerit in Cuvantul lui Dumnezeu

poi nu spune mereu in pilda ca aceia care l-au abordat cand mergea cu trenul, la intrebarile sale au tacut... deci au tacut fiindca Domnul vorbea despre desavarshire... la Matei 22 cu 12
Vechi 05.03.2009, 13:06:19
Banned

Implicit

[COLOR=Blue]Vsovi, întrebarea era alta. Am s-o repet, în speranța că nu vei face la fel, adică să răspunzi la orice altceva, dar nu la întrebarea pusă:[/COLOR]

[COLOR=Red][COLOR=Black] Poate ne esplici matele unde [/COLOR][/COLOR][COLOR=Red]spune [/COLOR][COLOR=Red]aici [/COLOR][COLOR=Red]despre Sfânta Treime, despre toate virtuțile[COLOR=Black], că nu prea se vede cu ochiul liber...[/COLOR][/COLOR]
Vechi 05.03.2009, 13:07:22
vsovi vsovi is offline
Banned

Implicit

Citat:
P.S.
Vsovi, eu te-am rugat frumos, pentru că tot ești din Cluj, să-l întrebi pe Irineu ce-i cu Puicoasa, și s-o faci între patru ochi, ca de la creștin la creștin, pentru că așa ai mai multe șanse să-ți dea un răspuns din inimă, adică sincer și neoficial. Adică, dacă el simte că e ceva de folos la Pucioasa, mai mari șanse ai ca să-ți spună între patru ochi.
Altminteri, nu-i nici o noutate că poziția lui oficială este de blamare a pucioșilor și de regret pentru propria sa implicare de altădată. Asta știam, nu-i nevoie să-i cer printr-un mail ca să-mi confirme.
Ceilalți doi nici atâta nu vor emite vreo altă părere, fiind cunoscuți ca niște tradiționaliști înfocați, supărați foc pe toate sectele.

adica sa merg, el sa-shi deschida sufletul din dragostea care poate ca n-a murit de atata vreme shi eu sa i-l vand... asha ca o barfa pentru motivul maretz de a le da sperantza celor necredincioshi... interesant mod de a gandi ai... dar ca shi orishice traditzionalishti, au traditzia dragostei shi nu a judecatzii shi a smereniei shi nu a mandriei a deosebirii duhurilor shi nu a nedreptatzirii shi a unui singur suflet daca ar fi, darmite atunci cand e vorba despre Cuvantul Lui Dumnezeu, marele Sau dar, care niciintr-un caz nu e secta... iar cu sectele, nu-i condamna ci ne pazeshte pe noi credincioshii de toate valurile gLumii care vor sa ne inunde mereu... ca sectantzii sunt condamnatzi de propria lor orbire deoarece nu au cum sa nu cada in groapa impinshi de diavolul mandriei... dar eu am impresia ca mult mai periculos este ereticul-sectant creshtin ortodox interior care nici macar nu are habar ca el este cel mai mare sectant-eretic... shi aici ma includ shi pe mine insumi... caci la Domnul toatea se vad deslushit chiar daca noi avem impresia ca unele chestii nu se pun shi ca nu conteaza ca doar avem ceva pile pe la, ori pe la... ca doar... tare mi-e frica sa nu patzim shi noi la fel ca jidovii, caci inaintea noastra o sa intre in Imparatzie sectantzii shi ereticii, adica vameshii shi desfranatele iar fiii Imparatziei n-o sa-L primeasca pe Cuvantul lui Dumnezeu, sau daca o sa intre totushi unii mai indraznetzi or sa patzeasca asha cum este scris la Matei 22 cu 12... unde se vorbeshte despre desavarshiri, cum zice acel monah, asemenea unei cirte sau iote vii a Cuvantului lui Dumnezeu, care pazindu-l nu l-a lasat sa gresheasca absolut nimic atunci cand a fost filmat, fiind un bun exemplu de perfectziune... o pilda vie a perfectziunii... in care oamenii aceia, care il intrebasera nu sunt dintr-o secta anume ci ne putem da seama oleaca unde bate Domnul prin gura lui... asemenea unei trambitze mai mici, asemenea unei dude, o tulpina de papadie...

die-die-papa-die ce mi-ai facut tu mie...
Vechi 05.03.2009, 13:25:18
vsovi vsovi is offline
Banned

Implicit

Citat:
[COLOR=blue]Vsovi, întrebarea era alta. Am s-o repet, în speranța că nu vei face la fel, adică să răspunzi la orice altceva, dar nu la întrebarea pusă:[/COLOR]

[COLOR=red][COLOR=black]Poate ne esplici matele unde [/COLOR][/COLOR][COLOR=red]spune [/COLOR][COLOR=red]aici [/COLOR][COLOR=red]despre Sfânta Treime, despre toate virtuțile[COLOR=black], că nu prea se vede cu ochiul liber...[/COLOR][/COLOR]
asha este, abea cand vor fi aruncatzi pe pamant shi in mare, unde e frigul shi scrashnirea dintzilor atunci vor pricepe ca acolo era vorba despre desavarshire shi nu despre chefuri cu cafele shi betzii shi mishtocareli tacticos-mishto ca sa nu para ridicoli sau ca exagereaza in fatza, inaintea... gLumii...

vezi tocmai de asta trambitzaeza mereu Biserica noastra cu cele 7 trambitze ale sale... Trambitzele Domnului, Trambitze Apocaliptice... ca sa nu cadem in groapa marianelor shi sa fim inchishi printre corali, shi sa ajungem hrana pisicilor de adancime, a caracatitzelor shi a rechinilor veshnici... multzumind mereu in locul Domnului, multzumind lui Pisi shi prietenul ei de joaca ba-ramo-furnicutza pescuind vrednicii personale din vorbele deshtepte ale voirii de sine, shi ashteptand submarinul galben sa-i scoata pe plaja hippy a goliciunilor unde se vor intalni cu prietenii lor de la Misa sa se poata integra prin spirala aia in forma de...in Absolut... shi Necesar... in ashramo-furnica, viesparul perfect ce scoate "miere" shi doar "miere" de calitate din kukutaundalingny... caci nu e miere ci e fiere, shi nu e fericire ci e amagirile shi vragitoriile fericirii pacatelor... dregandu-se ei sarmanii, cu totzii cu vin-pipilin din preputzul lui un-guru, ori propriu shi personal, ca doar shi asha e la moda sa halim toate poamele goliciunilor ca sa lasam noaptea in pat buzderie de icre... doar ca alea sunt icre negre... negre de tot.

acuma ai priceput ca acolo e vorba despre desavarshiri?
Vechi 05.03.2009, 14:02:46
Banned

Implicit

Vsovi, te-am rugat să răspunzi la subiect, nu să mă aburești. Iată ce zice monahul tălică:

[COLOR=red]...Matei, 22 cu 12, și aici spune despre Sfânta Treime, despre toate virtuțile...N-a avut ce răspunde...

[COLOR=black]Deci: Unde[/COLOR] spune despre Sfnta Treime? [COLOR=black]la Matei 22 cu 12?
Da, sau ba?
[/COLOR][/COLOR]
Vechi 05.03.2009, 14:07:51
Banned

Implicit

Oricât m-am străduit să aflu ce legătură este între întrebarea mea și răspunsul ce mi-ai dat, n-am reușit. Am rămas doar cu o vagă impresie că te-ai plimbat cu submarinul galben, ai mâncat prea multe icre negre și ai băut vin-pipilin și ți s-au urcat la cap.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Fenomenul Posaga poster Exorcismul 13 13.01.2015 14:22:59
Cetatea Noul Ierusalim idealist Calugarul 12 18.01.2013 11:13:01
Fenomenul Emo - o cultura a instabilitatii psihice si sufletesti geo.nektarios Secte si culte 3 01.04.2011 17:38:21
mesaj de la noul ierusalim anaana71 Secte si culte 417 31.01.2011 15:31:40