![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
scrabble, cat de convins esti de ceea ce spui? Stii ca sunt atatea fenomene inca neexplicate de stiinta, care sunt doar mici taine pe care un bun cretin le va deslusi, prin smerenie. Crezi ca e greu pentru Atotputernic, sa faca un surd sa mearga pe bicicleta daca acesta isi doreste mult, se roaga si posteste?
De multe ori Dumnezeu ne pune in fata adevarul, dar noi fugim prea departe (mai ales savantii asta fac), sa il cautam si mai tare isi pierd mintile. Trebuie sa fim linistiti, ca niste copii, sa acceptam tot ce ni se intampla, si rau si bun, sa invatam. Din fata Domnului, NIMENI nu se poate ascunde. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
da, oare de ce face asta?!... avea silverstar o parere, s-ar putea sa aiba dreptate.
|
|
|||
|
|||
![]()
La intrebarea: "Cum arata un episcop sau un preot ecumenist?" ne raspunde Conon Monahul:
Dupa vesminte - de regula imbracat ca orice arhiereu ori preot ortodox; dupa infatisare - burghez prosper, bine hranit si statut, deseori tuns si cu barba de artist; instruit, carturar; usor libertin, uneori "boem"; convins umanist si nitel filantrop... Deci aveti grija de fel de barba alegeti sa purtati; puteti fi molipsiti si de celelalte insusiri... (din Ecumenismul in intrebari si raspunsuri pe intelesul tuturor de Conun Monahul) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vrei sa zici ca episcopii (exemplu,Casian Craciun,Teofan,Galaction) nu fac bine prin aranjarea barbii lor? |
|
|||
|
|||
![]()
Tu ai zis, Aline, nu eu...
Eu am citat doar ce a spus Canon Monahul in scrierea lui. |
|
|||
|
|||
![]()
Modific intrebarea:Canon Monahul se refera ca episcopii nu fac bine prin aranjarea barbii lor?
|
|
|||
|
|||
![]()
Conon Monahul da niste semnalmente, pentru a-i putea recunoaste pe ecumenisti. Dar sunt multe semnalmente, nu numai parul taiat si barba artistica. Concluzia, dupa doua semnalmente, ar fi prea superficiala.
Dupa umila mea parere, uite exprim aici o parere personala: cel care mai pune pret pe aspectul sau, inca nu s-a lepadat de sine. Prin lepadarea de sine, omul capata o alta lumina; si avand-o, nu mai conteaza ca barba iti e lunga, sau incalcita. Se vede lumina, nu se mai vede barba. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Burghezia! Sa linsam burghezia sugatoare de sange al boborului! Traiasca proletariatul cu barba!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Preoti de tara sau preoti de oras? | paulac | Preotul | 38 | 26.06.2013 10:55:03 |
Semnificatia simbolului 666 | patinina34 | Din Noul Testament | 92 | 22.03.2013 17:58:27 |
semnificatia simbolurilor | sorinpetoanca | Generalitati | 12 | 15.11.2008 17:47:14 |
Buna,as vrea sa stiu mai multe | mara2008 | Generalitati | 0 | 24.07.2008 19:23:09 |
|