![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Axios, ory nu este subiectul in discutie, ci doar partenera a noastra de discutie. Noi discutam cu ea, nu despre ea.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adevarul e, ca nu ne-am imaginat, ca acel calugar, dupa ce a depus voturile monahale se mai poate uita la o fata cu ochi de barbat. Ii apreciez prea mult hotararea de a se calugari. Nici pentru mine un calugar nu mai e barbat; si nici eu, femeie pentru el. Sau gresesc? |
|
|||
|
|||
![]()
Nu astept nimic,am spus...NU MAI ARE ROST!
|
|||
|
|||
![]()
Bine, lasa, nu te intrista...
|
|
||||
|
||||
![]()
daca o sa citesti totul de la inceput o sa intelegi ca tocmai ory este subiectul in discutie. ea se identifica cu acea persoana iesita din manastire...
|
|||
|
|||
![]()
ory nu e trista si nici nu se identifica cu acea persoana, ory nu este subiectul acestei discutii. sa ne ferim de rastalmaciri.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ai dreptate Mirela,nu,nu ma identific eu cu acea persoana plecata din manastire,am vazut ca se fac tot felul de speculatii in acest sens,insa nu greseste nimeni,de fapt,ceva,ceva tot este in acest sens,legat de viata mea,dar eu nu vorbesc,in nici un caz,despre lucruri generale,legate de un caz particular,mai ales ca al meu este,de fapt,destul de nesemnificativ.
|
|||
|
|||
![]()
Si,nu sunt nicidecum trista,nu as pputea sa elaborez astfel de idei,intr-un mod sistematic,pe premiza unei tristeti proprii.NU SUNT TRISTA,deci,nu am nevoie de compatimire.Ceea ce am spus,am spus pentru ca asa gandesc,dupa prelungi analize si cugetari,dupa neputintele omenesti in concordanta cu aceasta "mare literatura",care de fapt,sunt putin controversate in realitate.
|
|||
|
|||
![]()
E prima data cand postez aici. Mi-ar parea bine sa pot obtine sprijinul vostru intr-o anumita privinta. Incerc de ceva timp sa caut lamuriri in privinta canoanelor care se aplica in cazul celor care parasesc manastirea, mai exact in cazul RASOFORULUI si cum este considerata casatoria, atat din privinta acestuia cat si a partenerei (implicatii). Stiu putin despre acest lucru, de aceea va rog sa-mi dati mai multe detalii. Multumesc :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu cred. Ory ne-a spus ca nu a fost in manastire decat in vizita.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Destinatia posibila a celor ce parasesc ortodoxia e iadul | spre_rasarit | Generalitati | 70 | 04.01.2012 16:13:17 |
Care este cel mai important lucru pe care doriti sa il faceti in viata? | alexdu | Generalitati | 79 | 23.09.2011 16:55:07 |
Care este pozitia BOR fata de persoanele care fac doar cununuia civila? | elom | Nunta | 38 | 16.08.2011 23:45:58 |
|