Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Viata monahala > Calugarul
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.03.2009, 00:33:46
Anca-Miha
Guest

Implicit

Axios, ory nu este subiectul in discutie, ci doar partenera a noastra de discutie. Noi discutam cu ea, nu despre ea.
Reply With Quote
Vechi 08.03.2009, 01:24:49
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory Vezi mesajul
DA,AM INTELES.....ca nu veti intelege nimic din ceea ce am exprimat,atata timp cat analizati de suprafata.Nu mai are rost!
Ory, de fapt ce astepti de la noi sa spunem? Fiecare a raspuns cat a putut mai bine...
Adevarul e, ca nu ne-am imaginat, ca acel calugar, dupa ce a depus voturile monahale se mai poate uita la o fata cu ochi de barbat. Ii apreciez prea mult hotararea de a se calugari.
Nici pentru mine un calugar nu mai e barbat; si nici eu, femeie pentru el. Sau gresesc?
Reply With Quote
Vechi 08.03.2009, 10:09:22
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Nu astept nimic,am spus...NU MAI ARE ROST!
Vechi 08.03.2009, 11:50:59
Anca-Miha
Guest

Implicit

Bine, lasa, nu te intrista...
Reply With Quote
Vechi 08.03.2009, 20:30:13
axios's Avatar
axios axios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.02.2009
Locație: suceava
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru axios
Implicit ...

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Axios, ory nu este subiectul in discutie, ci doar partenera a noastra de discutie. Noi discutam cu ea, nu despre ea.
daca o sa citesti totul de la inceput o sa intelegi ca tocmai ory este subiectul in discutie. ea se identifica cu acea persoana iesita din manastire...
Vechi 08.03.2009, 22:35:38
mirelat
Guest

Implicit

ory nu e trista si nici nu se identifica cu acea persoana, ory nu este subiectul acestei discutii. sa ne ferim de rastalmaciri.
Reply With Quote
Vechi 09.03.2009, 11:28:08
ory ory is offline
Senior Member

Implicit

Ai dreptate Mirela,nu,nu ma identific eu cu acea persoana plecata din manastire,am vazut ca se fac tot felul de speculatii in acest sens,insa nu greseste nimeni,de fapt,ceva,ceva tot este in acest sens,legat de viata mea,dar eu nu vorbesc,in nici un caz,despre lucruri generale,legate de un caz particular,mai ales ca al meu este,de fapt,destul de nesemnificativ.
Vechi 09.03.2009, 11:31:37
ory ory is offline
Senior Member

Implicit

Si,nu sunt nicidecum trista,nu as pputea sa elaborez astfel de idei,intr-un mod sistematic,pe premiza unei tristeti proprii.NU SUNT TRISTA,deci,nu am nevoie de compatimire.Ceea ce am spus,am spus pentru ca asa gandesc,dupa prelungi analize si cugetari,dupa neputintele omenesti in concordanta cu aceasta "mare literatura",care de fapt,sunt putin controversate in realitate.
Vechi 09.03.2009, 13:00:25
georgi_ana georgi_ana is offline
Junior Member

Data înregistrării: 09.03.2009
Locație: printre teii Iasului
Implicit buna :)

E prima data cand postez aici. Mi-ar parea bine sa pot obtine sprijinul vostru intr-o anumita privinta. Incerc de ceva timp sa caut lamuriri in privinta canoanelor care se aplica in cazul celor care parasesc manastirea, mai exact in cazul RASOFORULUI si cum este considerata casatoria, atat din privinta acestuia cat si a partenerei (implicatii). Stiu putin despre acest lucru, de aceea va rog sa-mi dati mai multe detalii. Multumesc :)
Reply With Quote
Vechi 09.03.2009, 20:11:27
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de axios Vezi mesajul
daca o sa citesti totul de la inceput o sa intelegi ca tocmai ory este subiectul in discutie. ea se identifica cu acea persoana iesita din manastire...
Nu cred. Ory ne-a spus ca nu a fost in manastire decat in vizita.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Destinatia posibila a celor ce parasesc ortodoxia e iadul spre_rasarit Generalitati 70 04.01.2012 16:13:17
Care este cel mai important lucru pe care doriti sa il faceti in viata? alexdu Generalitati 79 23.09.2011 16:55:07
Care este pozitia BOR fata de persoanele care fac doar cununuia civila? elom Nunta 38 16.08.2011 23:45:58