Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.03.2009, 13:23:02
carmina carmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.01.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit a ierta

A IERTA - se poate face in mai multe moduri;eu insa cunosc doar doua dintre ele:
* am iertat-pt.ca eu nu sunt ca ei,eu sunt altfel,trebuie sa fiu altfel-iertarea aparenta,egoista,cea care eticheteaza semenii in categoria inferioara,si-mi aduce mie sentimentul ca sunt speciala - dar de fapt,victima mandriei "moraliste";
* am iertat si am uitat totul,pt.ca si eu la randul meu am gresit si am fost iertata-iertarea bazata pe invatatura crestina-care care arunca de pe umeri povara tinerii minte a tot raului intalnit si-mi elibereaza sufletul....

in fapt,a ierta pe cel care a gresit fata de mine,inseamna a ma accepta pe mine insami asa cum sunt,inseamna a ma ierta pe mine si a-mi asuma responsabilitatea faptelor mele...

dar toate acestea aveam sa invat a le deosebi mai tarziu,dupa niscai experiente neplacute,dar necesare......

"Căci cu judecata cu care judecați, veți fi judecați, și cu măsura cu care măsurați, vi se va măsura."
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Se poate ierta un astfel de pacat ? marianmarian Generalitati 22 05.10.2013 09:45:59
Ajutor. Mama se opune casatoriei. Nu poate ierta trecutul sotului meu ioanacluj Nunta 270 27.02.2013 10:12:37
Despre multul rau pe care l-am facut cu unele postari ale mele aci mihailt Generalitati 2 05.01.2010 18:17:06