![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Deci dupa tine e imoral sa stii ce prieteni are copilul tau si in ce cercuri se invarte? Nu ca e imoral, e iresponsabil.
|
|
|||
|
|||
![]()
Rectific: e iresponsabil sa nu stii.
|
|
|||
|
|||
![]()
WizSoft, e de datoria ta sa iti educi copilul. Atata timp cat ai reusit sa o faci fara sa-l certi si fara sa il faci sa ia o atitudine rea fata de tine nu ai de ce sa iti faci griji. Intr-o societate in care copiii sunt educati ca sa devina consumatori fideli, nu oameni verticali, e normal ca un parinte sa adauge unele restrictii.
"Iata, Eu va trimit pe voi ca pe niste oi in mijlocul lupilor; fiti dar intelepti ca serpii si nevinovati ca porumbeii." - Matei 10:16 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sper ca glumesti. Prin asta zici ca orice, ce nu tine de Dumnezeu si crestinism ortodox e nociv. Cum ramane cu siiteurile gen wikipedia, de une chiar poti afla ceva, cum ramane cu banalul joc Conquiztador, care ajuta la dezvoltarea culturii generale, cum ramane cu siteurile cu jocuri banale (e drept, sunt putine siteuri in care sa nu gasesti jocuri violente, dar exista), cum ramane cu Siteurile unde gasesti filme documntare despre plane, animale, om etc.?! Astea-s nocive pentru ca nu-s crestin ortodoxe?! |
|
||||
|
||||
![]()
Depinde.
Și da, tot ce nu ține de Dumnezeu și care nu e în spiritul ortodoxiei e NOCIV. Pentru că ortodoxia e VIAȚA. Da' apropos: mai dezgropi multe topice de acu' 4 ani?
|
||||
|
||||
![]()
E o problema ca vreau sa imi dau parerea intr-un topic de acu 3-4-5-6-7etc. ani?!
De ce sa fie nociv un joc de cultura generala? Conquiztador, cum ziceam. Un argument? |
|
||||
|
||||
![]()
Jocul ăla nu dezvoltă cultura generală ci dezvoltă dependența de calculator.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu este doar moral, ci si SANATOS
|
||||
|
||||
![]()
Depinde si de varsta copilului. Daca este adolescent e putin ciudat sa vezi ce vorbeste el pe mess cu prietenii. Pana la varsta adolescentei educatia ar cam trebui sa fie facuta si sa ai incredere in el si in ce l-ai invatat.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
am nevoie de sprijin moral si spiritual...... | patricia2006 | Generalitati | 12 | 08.09.2012 19:02:08 |
Distrus moral | ionuttz | Generalitati | 32 | 30.01.2012 08:39:53 |
Jocuri pe calculator? | Glamorous_witch | Generalitati | 52 | 28.01.2012 09:34:39 |
Pacatul - continutul moral al neantului | auryca | Intrebari utilizatori | 4 | 15.02.2010 23:35:51 |
Ce calculator folositi? | Noesis | Generalitati | 63 | 03.03.2009 14:51:51 |
|