![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
turnedai, eu nu spun ca nu ai dreptate; dar de ce ti-e frica sa spui lucrilor pe nume? Spune la ce biserica si cine este acel arhiereu cu agenda de 40 lei?!? Intr-adevar f scump. Poate isi da seama de scumpete, daca nu o cumpara nimeni.
La noi s-au vandut calendare bisericesti mici cu 20 lei si tot mi s-a parut scump. |
|
|||
|
|||
![]()
of..cum ne incearca necuratul..in acest post...a.si daca tot era vorba de nume..am uitat sa dau si eu numele manastirii despre care am scris: e Manastirea Popauti....
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Am vrut sa spun ,asupra preotilor care apartin de un protopiat ,episcopie ,
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
cine vrea sa se convinga sa mearga in episcopia giurgiului,toate protoieriile au obligat parohiile sa vanda |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Ce repede stim sa aruncam cu noroi in altii fara sa ne privim mai intai pe noi. Oare cati mireni tin intr-o mana mobilul si in alta metaniile? Nici macar atat nu suntem in stare, dar sa vorbim de rau, sa judecam si sa aruncam vorbe grele nu ne intrece nimeni. Este a nu stiu cata oara cand aud despre telefoanele mobile ale calugarilor.....rusine celor care vb. doar de dragul de a vb. De cateva saptamani am niste probleme si neputand sa ajung la duhovnicul meu, suparata, deznadajduita si plangand l-am sunat. Dupa discutia cu el mi-am mai revenit putin, DISCUTIE PE CARE AM PURTAT-O CU AJUTORUL TELEFONULUI MOBIL. Cati dintre noi nu coboram din jeep si in loc sa facem " plecaciuni pana la pamant" in biserica ne oprim direct in cluburi? Mai turneai ce ti-ai propus? Crezi ca prin afirmatiile tale ne descoperi noua lucruri nemaivazute si nemaiauzite? Te-ai gandit ca pot sa citeasca prostiile scrise de dumneata si persoane care fac primii pasi in ale credinte si pot sa se sminteasca? Nu se exista padure fara uscaturi, dar hai sa nu mai generalizam atat....De ce nu ne vorbesti si de marii duhovnici calugari care sunt vizitati de atatia credinciosi, de viata pe care o duc in post si rugaciune, despre smerenia dansilor....de fapt, astea sunt lucruri mai putin interesante deoarece nu sunt barfe, trebuie sa recunosti calitatile unor oameni si aici e mai greu cand lipseste smerenia......
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
fara folos este gandirea exprimata de dumneata.eu nu doresc nimic,este forum si ca atare postez opinia mea.nu doresc polemica pe aceasta tema.cu privire la "astfel de acuzații invechite , tâmpe și făr de folos "sunt foarte actuale.in ce timp traiesti,nu vezi realitatea sau esti unul dintre ei<calugar> |
|
|||
|
|||
![]()
Amice turneai nu stiu ce te-a determinat sa cobori nivelul discutiei pe acest topic. E posibil sa fie o frustrare cu un subtrat serios. E clar ca n-ai inteles nimic din monahism si ai vazut totul dupa masura intelegerii tale din acel moment. Ma intristeaza insa faptul ca persisti in vederea cu "ochiul cel rau" si chiar vrei sa impui acest punct de vedere lipsit de obiectivitate. Nu trebuie ca cineva sa fie neaparat un bun psiholog sa observe ca utilizezi o retorica a omului ranit de propriul ego pe care acuma il proiectezi prin identificare simulata, asupra celorlalti.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Stiinta moderna - produs al teologiei evreiesti! | LgMihail | Teologie si Stiinta | 18 | 05.03.2013 14:27:25 |
Calugaria | marinaru | Calugarul | 58 | 23.03.2012 02:50:16 |
Calugaria | AlexieOmulLuiDumnezeu | Calugarul | 11 | 19.09.2011 15:46:44 |
calugaria | cosmin95 | Calugarul | 29 | 19.03.2010 00:21:52 |
Turnul Eiffel sau adorarea falusului in societatea moderna | mihailt | Generalitati | 12 | 01.04.2009 20:13:27 |
|