Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.03.2009, 02:31:29
moro.d moro.d is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.03.2007
Implicit Patriarhia da flegma dupa flegma credinciosilor ei...

tocmai ma gandeam ca n-am mai intrat de mult pe aici.
spun 2-3 cuvinte si apoi ma retrag ca mi-e cam sila de ce vad pe aici.

1. intai Sinodul cere Statului sa elibereze si pasapoarte de tip vechi pt a face hatarul "habotnicilor" alora care inca mai au constiinta treaza.
2. apoi, ca si cum n-ar fi fost suficient de dureroasa prima declaratie, ii mustra oficial pe cei care au permis desfasurarea manifestarii.

fie vorba intre noi, cine cunoaste manevrele din culise si cata influenta se poate avea lucrand numai in spatele mass-mediei, stie totodata ca nu era nevoie de acel comunicat de presa.
si atunci, care a fost intentia? ce au vrut de fapt sa transmita prin comunicatul respectiv?
mie personal mi-a sunat ca o lepadare de "habotnicii" care ii incomodeaza, este un fel mai diplomat de a spune "nu va vrem".
sa socoata fiecare ce-o vrea, dar eu asa il inteleg.

asta nu-i tot... si ma surprinde faptul ca nu s-a atins si subiectul asta... destul de delicat.

daca pasapoartele/ buletinele biometrice nu sunt o amenintare la adresa omului, atunci de ce preotii si ierarhii primesc ordine de sus, de la patriarhie si implicit de la mitropolii, sa nu scoata o vorba impotriva cipurilor?
se stie ca ceea ce este si se face cu inima curata in Duh Sfant, nu necesita interventia raului (amenintari la adresa slujitorului sau familiei sale. aplicarea fortei fizice. amenintari ca va fi eliminat din parohie etc)
si nu-mi replicati ca vorbesc in necunostinta de cauza fiindca nu traiesc pe luna, ci intre voi si vad si eu ce se petrece.

este inadmisibil ca unui preot sa-i fie impus ce anume sa vorbeasca.. si.. bate la ochi cand i se spune pe fata ca va fi eliminat daca predica impotriva cipurilor. mai ales, in contextul in care se petrec atatea faradelegi si sunt atatea lucruri de indreptat (!!) in propria ograda... cum se face ca tocmai de cipuri se ocupa? acest lucru nu ma face decat sa-mi pun intrebarea: oare Sinodul n-a ajuns sa faca parte din sistemul lor? oare nu cumva si-au pus oamenii potriviti la locul potrivit? geniile au intuit bine ca Biserica va fi prima care va protesta impotriva robotizarii omului.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice mihailt Generalitati 50 30.09.2009 18:22:02
Pasapoartele biometrice nu vor fi obligatorii mihailt Stiri, actualitati, anunturi 2 27.06.2009 02:43:09
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice bunicu Stiri, actualitati, anunturi 2 24.03.2009 11:20:37
Sunt pasapoartele biometrice o lucrare diabolica? moro.d Stiri, actualitati, anunturi 6 05.02.2009 23:45:44