Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.03.2009, 18:54:57
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

[COLOR=purple]98. România pucioasă – “țara strălucirilor” (Partea a III-a)[/COLOR]
[COLOR=blue]
[/COLOR]
[COLOR=blue]Și va fi acest pământ Eden nou, [/COLOR](Notă: După ce a fost Ierusalim nou, Sion nou, Canaan nou, este rândul să devină Eden nou, pământ nou și cer nou) [COLOR=blue]împărăție sfântă, început de împărăție cerească, început de cer nou și de pământ nou, și de la acest început nou se va răspândi lumina și viața lui Dumnezeu, căci mulțimi numeroase vor curge [/COLOR](Notă: curgerea încă n-a început, dar se promite că nu mai e mult) [COLOR=blue]să asculte înțelepciunea care va lucra peste fiii și fiicele acestui [/COLOR][COLOR=fuchsia]neam ales[/COLOR][COLOR=blue]. [/COLOR](Notă: din nou ni se flutură pe la ochi teza superiorității etnice a rrromânilor) [COLOR=blue]Și va curge izvor de dreptate, izvor de iubire, izvor de înviere din mijlocul acestui pământ sfânt, și va fi acesta izvorul vieții, izvorul care va curge din mijlocul cetății și care-și va face cursuri de apă vie prin Ierusalim, căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]România va fi Noul Ierusalim[/COLOR][COLOR=blue], iar Domnul va fi cu cuvântul Său spre slava [/COLOR][COLOR=fuchsia]Ierusalimului nou[/COLOR][COLOR=blue].[/COLOR] (Notă: A se observa cu atenție ortografia. Pucioșii fac sistematic deosebirea între [COLOR=fuchsia]N[/COLOR]oul [COLOR=fuchsia]I[/COLOR]erusalim și [COLOR=fuchsia]I[/COLOR]erusalimul[COLOR=fuchsia] n[/COLOR]ou, printr-un subtil joc al majusculelor. Nici ei nu știu de ce, dar sunt consecvenți.) [COLOR=blue] Și se vor împlini în vremea aceasta cele proorocite, căci voi aduce pe [/COLOR][COLOR=fuchsia]unsul Meu, și el va cârmui[/COLOR] (Notă: Este vorba de regele Mihai I căruia i se promite că va fi adus ca să cârmuiască. Ulterior, dacă au văzut că n-au nimerit-o, liderii pucioși au întors-o ca la Ploiești, pretinzând că ei se refereau la un alt fel de cârmuire, spirituală, care nu presupune sceptru, coroană și tron. Deși imnul regal, mult îndrăgit și fredonat de pucioși, susține – e drept, doar cu o mână, ceea ce s-a dovedit a fi cam prea puțin – coroana română! Probabil că dacă o susținea cu două mâini, nu se mai ajungea în anul 1947 la abdicare forțată.) [COLOR=blue]întru Mine și nu fără Mine, căci peste cea binecuvântată este Dumnezeu cu cuvântul Său, spre plinirea slavei cea așteptată. [/COLOR]
[COLOR=blue]Pace peste casa [/COLOR][COLOR=fuchsia]unsului Meu, Mihail[/COLOR][COLOR=blue]! Pace ție, [/COLOR][COLOR=fuchsia]rege al României[/COLOR][COLOR=blue], și fii întru Mine, căci Eu [/COLOR][COLOR=fuchsia]Mă voi arăta prin tine peste noroade[/COLOR][COLOR=blue], [/COLOR](Notă: O altă promisiune neonorată. Regele Mihai n-a făcut niciodată propagandă pucioșilor, deși ei ar fi dorit.) [COLOR=blue]fiindcă va fi să vadă noroadele slava Mea și slava ta, și va fi să-și plece fruntea în fața acestei lucrături. [/COLOR](Notă: Nimeni în afară de câteva zeci de amăgiți, nu s-au entuziasmat de “lucrătura” de la Pucioasa, poate tocmai datorită faptului că s-au prins la timp că este doar o “lucrătură”.) [COLOR=blue]Iată, Eu lucrez să-ți gătesc venirea, și lucrez [/COLOR](Notă: …și poate că încă mai lucrează, de 18 ani încoace, dar rezultatele “lucrăturii” se lasă în continuare așteptate, căci venirea regelui pe tron întârzie, și regele tot mai mult îmbătrânește…) [COLOR=blue]întru sfințenie, întru lege de sfințenie și de neprihănire, căci Dumnezeu este sfânt. [/COLOR](Notă: Ce noutate veche! )[COLOR=blue] Am lucrarea cuvântului Meu în mijlocul acestui neam, [/COLOR](Notă: adică, “lucrătura de cuvânt” a liderilor pucioși, lucrată pe ascuns)[COLOR=blue] și am lucrat ascuns de stăpânii lumii, de irozii lumii, care au umblat mereu să-Mi stârpească această iesle, dar am fost cu acoperământul puterilor cerești și am biruit pentru ocrotirea acestei lucrături, căci am de ajuns la capăt cu ea, ca să-Mi anunț apoi împărăția peste pământ și să Mă arăt cu slavă văzută, spre plata răbdării celor răscumpărați din lume, căci duhul lumii Mi-a acoperit [/COLOR](Notă: Păi, mai înainte spunea altceva: “…[COLOR=blue]și am lucrat ascuns … am fost cu acoperământul puterilor cerești…[/COLOR]” , deci nu duhul lumii era cu ascunzișurile, adică acela care ascundea și acoperea, ci “puterile cerești”…) [COLOR=blue]făptura Mea sub întunericul necunoștinței, iar purtătorii Duhului Sfânt [/COLOR](Notă: adică liderii pucioși, care mult au mai suferit și au plâns pentru că au fost marginalizați!) [COLOR=blue]au gemut și au plâns sub piatra acestei vremi. Iată, vin să leg rana poporului Meu și al tău, și te va iubi poporul tău și se va sfinți și va învia întru lumina cuvântului Meu, dar fii precaut, ca să ieșim deasupra [/COLOR](Notă: adică, dacă Doamne ferește, nu vom reuși să ieșim deasupra, regele e de vină, că n-a fost precaut și a stricat “lucrătura” care trebuia lucrată în ascuns… adică făptura, despre care zicea mai înainte că duhul lumii o ține acoperită… ) [COLOR=blue]cu cele lucrate în ascuns și să vorbim de pe acoperișuri taina cea aducătoare de biruință cerească. [/COLOR]
[COLOR=blue]Ia aminte la Cel ce grăiește cu tine din cer, [/COLOR][COLOR=fuchsia]rege al României[/COLOR][COLOR=blue], căci părinții acestui neam ales erau întru Mine cu inima și cu credința și cu viața lor și Îmi ridicau pietre de aducere-aminte, spre jertfă de slavă cerească. Ia aminte, că se împlinește în această vreme menirea României, și tu ești de Mine uns întru această menire sfântă. Această lucrare a cuvântului Meu iese deasupra, [/COLOR][COLOR=fuchsia]iese peste noroade[/COLOR][COLOR=blue]. Un picuț, și despecetluiesc acest izvor de înviere și de viață întru adevăr, și vei veni apoi, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]vom cârmui întru adevăr peste noroade[/COLOR][COLOR=blue], [/COLOR](Notă: Acum i se promite bietului, naivului rege, că va cârmui nu numai peste România, ci și peste toate neamurile pământului, dacă se va reuși convertirea rapidă a acestora la pucioșism.)[COLOR=blue] că România va împărți legea [/COLOR](Notă: Un vis care pare mai ireal decât absurdul: România, ombilicul lumii!!! care face legea pe Terra) [COLOR=blue]și calea adevărului și calea vieții, și vei avea de-a dreapta ta pe cel ce-l pregătesc să fie cel dintâi peste biserica Mea, [/COLOR](Notă: Adică, principalul sfetnic al “regelui Mihai I – II ” va fi “patriarhul Irineu I ”; amândoi vor trage sforile lumii ) [COLOR=blue]căci este alesul Meu pentru vremea aceasta și este așezat întru sfințenie și întru taina care va acoperi cu slavă biserica și neamul acestei vremi. Iată, îl trimit către tine ca să mărturisească despre lucrul ce îl pregătesc, ce îl am de împlinit, lucru pentru care am venit cu cuvântul peste acest neam, și va mărturisi tot cuvântul care a fost sub taină până acum și care a vestit cele ce, iată, se împlinesc. [/COLOR]
[COLOR=blue][…] și este Nicodim martorul Meu. Așa și acesta, [/COLOR](Notă: Irineu este asemuit cu Nicodim, cel care a venit noaptea la Iisus) [COLOR=blue]este martorul Meu din vremea lucrării Duhului Sfânt, căci Dumnezeul Duhului Sfânt întregește acum întreita lucrare a Preasfintei Treimi. Duhul Sfânt va acoperi pământul de cunoștință dumnezeiască, și se va pleca tot trupul să facă voia lui Dumnezeu, și se va lucra din loc în loc pământ nou și cer nou, om nou și inimă nouă, și atunci va fi să se vadă Scriptura care zice: «Dumnezeu stă în mijlocul dumnezeilor [/COLOR](Notă: e vorba de liderii pucioși, “dumnezeii de la Pucioasa” )[COLOR=blue] și face sfat».[/COLOR]
[COLOR=blue]Am coborât veste cerească prin cuvânt și am spus celor ce dau trup cuvântului Meu [/COLOR](Notă: e vorba de liderii pucioși; aici se mărturisește voalat că ei sunt alchimiștii “Cuvântului” de la Pucioasa.)[COLOR=blue] că voi așeza piatră de mărturie, care va mărturisi în curând pe România și lucrul Domnului peste România. Am pus să se scrie pe această piatră numele [/COLOR][COLOR=fuchsia]unsului Meu Mihail[/COLOR][COLOR=blue]. Am spus să se păstreze acest pământ, [/COLOR](Notă: e vorba de actele de presiune făcute de liderii pucioși, prin care terenul de la Glodeni Vale a fost scos de sub controlul legal al familiei Bunea și pus spre “folosință veșnică” comunității pucioșilor )[COLOR=blue] această iesle de coborâre cerească, această biserică, și ea se va numi biserica neprihăniților și a neadormiților. Am spus să fie acesta un loc sfânt și o lege sfântă, peste care să nu se calce, iar cine va voi să calce în acest loc sfânt în care cuvântul Meu cuvintează cu putere și se împlinește cu putere, acela care va dori să intre, să se așeze întru legile coborâte pentru acest loc sfânt. Cei ce stau la gura acestui izvor ceresc sunt fără întinare trupească și sunt cu hrană curată hrăniți, așa cum am dat lege primilor oameni, pe care i-am așezat în grădina Edenului ca să asculte de legile Mele și să trăiască fără de moarte. Dar duhul rău s-a semețit și Mi-a stricat, prin slăbiciunea acelora, Mi-a stricat sămânța cea binecuvântată, și a fost apoi să pice aceia din binecuvântarea Edenului. [/COLOR]
Vechi 14.03.2009, 19:03:24
Banned

Implicit România pucioasă – “țara strălucirilor”

[COLOR=purple]98. România pucioasă – “țara strălucirilor” (Partea a IV-a)

[/COLOR]
[COLOR=blue]Și iată, lucrez cu grabă să ridic făptura Mea din rana păcatului și să suflu și să împart duh de înviere peste inimile celor ce vor asculta de legile Mele, căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]România va trăi întru sfințenie[/COLOR] (Notă: O “proorocie” care pare tot mai irealizabilă. Corupția generalizată, furturile “legalizate”, înșelătoria, minciuna, degradarea morală, crima, dezmățul, decadența legilor și a autorităților statului, par să fi devenit un morb fără leac.)[COLOR=blue] și va lucra putere de înviere și de mântuire pentru făptura Mea, căci este întâi chemata Mea și este regină peste popoare, iar [/COLOR][COLOR=fuchsia]coroana ei, care este coroana ta, este simbolul României regină.[/COLOR](Notă: Din nou se sugerează că singura cale politică admisibilă pentru români este cea care începe cu reformarea formei de stat, prin revenirea la monarhia constituțională, prezentată ca o autentică “lege a învierii făpturii”. )
[COLOR=blue]Aceasta este legea învierii făpturii Mele, și iată, ridic cu grabă turn tare și stâlp de mărturie, și apoi voi rosti din vârful acestei pietre [/COLOR][COLOR=fuchsia]numele tău, rege al României[/COLOR][COLOR=blue]. Dar sunt plăpânzi copiii Mei [/COLOR][COLOR=blue]care stau în jurul ieslei cuvântului Meu, [/COLOR](Notă: e vorba de liderii pucioși, “dumnezeii plăpânzi de la Pucioasa” )[COLOR=blue] iar Eu vin spre tine, unsul Meu, vin și îți vestesc că trebuie să lucrez cu grabă această piatră de mărturie, și apoi să fie să ne așezăm să lucrăm lucrul acesta nou al învierii făpturii Mele, căci martorul bisericii Mele [/COLOR](Notă: Arhiereul Irineu Bistriceanul)[COLOR=blue] va cuvânta peste România și peste biserica ei cuvânt de viață, cuvânt de înviere, cuvânt din cuvântul care curge de la Mine [/COLOR](Notă: Arhiereul Irineu Bistriceanul urmează să fie făcut porta-voce pentru ideologia cea nouă de la Pucioasa)[COLOR=blue] aici, în locul în care sunt prin cuvânt. Voiesc să-l trimit spre tine, dar nu voiesc încă să știe cărturarii și fariseii și învățătorii legii,[/COLOR] (Notă: Liderii pucioși intenționează să-l trimită pe arhiereul Irineu Bistriceanul cu o misiune secretă la rege, la Versoix, prin care să-l capaciteze, pentru o participare concretă la complot)[COLOR=blue] care n-au milă de făptura Mea și de turma Mea, care cunosc legea, dar calcă peste ea, și iată, nu Eu, ci cuvântul legii va sta cu ei la judecată. [/COLOR]
[COLOR=blue]Aceasta este voia Mea: voiesc să scriu numele tău la temelia acestui nou locaș,[/COLOR] (Notă: Arhiereul Irineu Bistriceanul este desemnat fără drept de apel ca “întemeietor” al bisericii schismatice “Noul Ierușalim de la Pucioasa”. Acesta este un fals, deoarece întemeietorul autentic este Virginia Tudorache; numele ei trebuia pus la temelia bisericii. Manevra încearcă să exploateze la maxim cota de popularitate și greutatea instituțională a personajului căruia i se adresau cu sintagma “arhiereul Irineu”)[COLOR=blue] căci va fi acesta începătură nouă, stare curată, preoție sfântă și popor agonisit prin trâmbiță dumnezeiască în vremea de sub întunericul domniei fiarei roșii. Știu faptele tale, știu că Mă iubești, știu că sunt Cel dintâi în inima ta; știu și văd că n-ai ancoră mai mare ca aceea de care te ții prin cuvântul cărții care este una; [/COLOR](Notă: adică nu sunt două Biblii: una, “Biblia de la București” și alta, “Biblia de la Pucioasa”; ci, amândouă – una sunt)[COLOR=blue] știu că te hrănești din cuvântul ei și că te mângâi [/COLOR](Notă: Regele Mihai își făurește vise deșarte, citind “Cuvântul de la Pucioasa”, în care i se promite o rapidă revenire pe tron)[COLOR=blue] cu Mine prin ancora aceasta fără de moarte. Dar ai la Mine scris binecuvântare rostită pe pământ, căci bunicul tău [/COLOR](Notă: Regele Ferdinand I )[COLOR=blue]te-a binecuvântat peste România ca s-o ridici spre slavă, și Eu am scris [/COLOR][COLOR=fuchsia]proorocie cuvântul bunicului tău[/COLOR](Notă: deci și Regele Ferdinand I a fost prooroc: [COLOR=green]Șfântul Proroc Ferdinandîntâiul[/COLOR]) [COLOR=blue]care te-a lăsat pe scaunul țării Mele. Și ai binecuvântare scrisă la Mine prin cuvântul rugii mamei tale, rostit prin credința ei; și ai la Mine strânsă plata răbdării tale și a vremii înstrăinării tale. Știu, și Mi-e dor de tine aici, și așteaptă tot cerul ziua aceea când voi îndepărta nedreptatea din această țară, căci tu vei veni, și prin Mine vei veni. Mă doare durerea ta, și lumea care te înconjoară [/COLOR](Notă: Casa regală și anturajul ei, care slujesc legii pântecului) [COLOR=blue]nu are viață cu Mine, nu are sfințenie, și chiar de cred în Mine aceștia, slujesc legii pântecelui și a plăcerilor și a idolilor acestei vremi. Mă doare durerea ta, și voiesc să Mă lași pe Mine, [/COLOR](Notă: Adică, Mihăiță să nu-l mai încurce pe “Dumnezeul de la Pucioasa”, băgându-se în față și încurcându-i treburile) [COLOR=blue]că Eu cunosc înăuntrul fiecăruia. Voiesc să lucrez prin martorul Meu, care va fi peste biserica Mea. [/COLOR](Notă: Arhiereul Irineu Bistriceanul)[COLOR=blue] Voiesc să așez viață curată și înviată prin cuvânt. Voiesc să așez legile Mele peste viața acestui neam, căci cei ce voiesc să facă bine pentru România Mea, nu pot face nimic fără Mine. Cine iubește pe România și nu calcă curat și drept pe cale cu Domnul, acela nu poate să ajute acest neam, căci Domnul lucrează prin cei aleși ai Săi.[/COLOR] (Notă: e vorba de liderii pucioși, “dumnezeii de la Pucioasa” )
Vechi 14.03.2009, 19:07:27
Banned

Implicit România pucioasă – “țara strălucirilor”

[COLOR=purple]98. România pucioasă – “țara strălucirilor” (Partea a V-a)

[/COLOR]
[COLOR=blue]Mă doare când văd așa de întinat veșmântul României Mele, și voiesc să-l curăț prin iubire, prin legile cele curate, care sunt de la Mine, dar dacă acest neam ales nu se va lăsa lucrat de Mine [/COLOR](Notă: acum entuziasmul scade brusc și se transformă în nesiguranță. Cei care se vor împotrivi planului, vor fi însă aspru pedepsiți, ca să se învețe minte.)[COLOR=blue] ca să-l așez întru viață sfântă, voi slobozi certare și voi despărți binele de rău și lumina de întuneric și voi birui prin legea cea sfântă care va fi să se vadă prin acest neam, căci vei fi Mie serv, și vom îndepărta întinăciunea și rușinea și păcatul de pe fruntea fiilor cei [/COLOR][COLOR=fuchsia]aleși ai acestui pământ[/COLOR][COLOR=blue], care au mirul binecuvântării lui Dumnezeu.[/COLOR] (Notă: Consemnăm aici o gravă inconsecvență. Păi dacă păcatul, întinăciunea și rușinea stau pe frunțile fiilor acestui neam, de ce au mai fost tocmai ei [COLOR=fuchsia]aleși ai acestui pământ[/COLOR] ? De ce au mai primit mirul binecuvântării, dacă erau așa de păcătoși? )[COLOR=blue] România este a Mea și este a ta, iar cuvântul Meu să fie peste ea și peste cel uns de la Mine. Ia aminte la Cel ce grăiește cu tine din cer, [/COLOR][COLOR=fuchsia]rege al României[/COLOR][COLOR=blue], căci va fi să lucrăm grăbit ridicarea [/COLOR][COLOR=fuchsia]începutului cel nou, care va binecuvânta pe România și pe regele ei. [/COLOR]
[COLOR=blue]Așează-te lângă Mine, [/COLOR] (Notă: doi regi pe același tron??? ) [COLOR=blue]și să se scrie și de tine ziua aceasta, căci în ziua aceasta am așezat, prin martorul Meu, piatra acestui întreit sfânt locaș care va fi ridicat și care va purta la temelia lui numele [/COLOR][COLOR=fuchsia]unsului Mihail, rege al celei binecuvântate[/COLOR][COLOR=blue]. Cuvântul Meu este la cârma acestei mărturii, și toate sunt lucrate prin cuvânt mai dinainte vestit. [/COLOR]
[COLOR=blue]Îmi întind pacea Mea și Duhul Meu peste tine și peste [/COLOR][COLOR=fuchsia]casa ta[/COLOR][COLOR=blue] și peste [/COLOR][COLOR=fuchsia]mlădița ta, rege al României[/COLOR][COLOR=blue]. Binecuvântate să-ți fie intrările și ieșirile și credința în Dumnezeu și în lucrul Său din vremea aceasta. Binecuvântată să fie aleasa Mea, țara Mea și a ta, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]vom face din ea slavă veșnică peste popoare[/COLOR][COLOR=blue] și vor cunoaște popoarele de pe pământ pe cea iubită, pe cea aleasă pentru plinirea vremurilor lui Dumnezeu. [/COLOR](Notă: Toate popoarele se vor supune, vrând-nevrând, României; toți creștinii se vor numi români și vor fi nevoiți să învețe limba română, în primul rând ca să poată citi “cuvântul” de la Pucioasa în original, dar și pentru că limba română este “limba cerului”. )
[COLOR=blue]Pace ție, și bucură-te! Ține ce ai, căci vin curând, și voi veni înaintea ta ca să te întâmpin. Vin prin cuvânt, și cuvântul lui Dumnezeu se va împlini. [/COLOR]
[COLOR=blue]Pace, și mirul mângâierii pe creștetul tău, iubitul Meu, așteptatul Meu, [/COLOR][COLOR=fuchsia]unsul Meu cel proorocit[/COLOR][COLOR=blue]! Amin, amin, amin. [/COLOR]
[COLOR=blue]*[/COLOR]
[COLOR=blue]Binecuvântată să fie [/COLOR][COLOR=fuchsia]casa unsului Meu Mihail[/COLOR][COLOR=blue] și unirea cea din această zi. Duhul Preasfintei Treimi merge cu voi și va vorbi prin voi, și va lucra cuvântul Duhului Sfânt. [/COLOR]
[COLOR=blue][…][/COLOR]
[COLOR=blue]Pace [/COLOR][COLOR=fuchsia]unsului Meu, Mihail[/COLOR][COLOR=blue]! Amin, amin, amin. (22-07-1991)[/COLOR]

Pucioșii au destule motive să mai renunțe la festivism și să fie îngrijorați. Criza economică bate la ușă, și e de presupus că nu-i va ocoli nici pe ei. “Țara strălucirilor” se îndreaptă spre o spectaculoasă eclipsă totală de … strălucire.

Tocmai ea, “[COLOR=fuchsia]țara[/COLOR][COLOR=fuchsia] strălucirilor[/COLOR][COLOR=blue], care se va arăta de la Dumnezeu peste popoare[/COLOR] …”
Tocmai ea, gazda “[COLOR=blue]începutului cel nou care va răsări peste popoare[/COLOR] …”
Tocmai ea, care “[COLOR=blue]este întâi chemată și este regină peste popoare…”[/COLOR]
Tocmai ea, menită să devină “[COLOR=fuchsia]slavă veșnică peste popoare[/COLOR]…”

Săraca, România pucioasă! Vin vremuri tare sulfuroase…
[COLOR=purple]…………………………………………………………………[/COLOR]
[COLOR=purple] Anca [/COLOR]
[COLOR=purple] 13 martie 2009[/COLOR]
[COLOR=purple]Cu mulțumiri administratorilor, pentru amabila găzduire…[/COLOR]
Vechi 15.03.2009, 15:00:38
Banned

Implicit Evangheliile lui Antihrist

[COLOR=purple]99. Evangheliile lui Antihrist [/COLOR][COLOR=purple][COLOR=Blue]- Partea I[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=purple][COLOR=Blue](Text reprodus după originalul de pe blogul noul-ierusalim.info cu acordul administratorilor)[/COLOR][/COLOR]

[COLOR=#993300]Motto: Dar chiar dacă noi sau un înger din cer v-ar vesti altă Evanghelie decât aceea pe care v-am vestit-o – să fie anatema! Precum v-am spus mai înainte, și acum vă spun iarăși: Dacă vă propovăduiește cineva altceva decât ați primit – să fie anatema! ([/COLOR][COLOR=#993300]Galateni 1, 8-9)[/COLOR]

Am primit pentru postarea #98. un comentariu de la Ioana, care își exprima uimirea și îngrijorarea pentru acele îndrăzneli ale pucioșilor de a vorbi în numele lui Dumnezeu. Ioana ar trebui să știe că pe pământ, de regulă, ceea ce nu este interzis, este permis. Respectivii intermediari, fie că se numesc “porți”, “prooroci”, profeți”, “comunicatori”, “mediumi”, au – mai mult ca sigur – convingerea că, în virtutea acestui postulat, nimeni nu le poate interzice să spună ce vor. La urma urmei, ei sunt liniștiți în sinea lor, fiind convinși că-i învață pe oameni numai lucruri bune, ortodoxe, în consonanță totală cu mesajul biblic. Oare, așa să fie?
Dar iată ce spunea Ioana în comentariul ei:

[COLOR=purple]Ce ma mira pe mine este nerusinarea infioratoare de a pretinde ca insusi Dumnezeu vorbeste prin gura lor (a Virginiei, Mariei, Mihaelei). N-as fi crezut ca un om are asemenea cutezanta, dar iata ca are !!! Din punct de vedere psihologic nu prea inteleg ce se intampla cu aceaste prorocite. Sunt atat de schizofrenice incat ele chiar cred ca in acele momente de “gratie” aud o voce sau sunt atat de mincinoase cum numai diavolul poate fi sau sunt chiar demonizate? Daca Virginia si Maria vorbeau de multe ori in stare de incostienta, inseamna ca un duh le poseda. Dar stilul de vorbire al “duhului” era propriul lor stil de vorbire si folosea numai cunoastintele lor limitate. Ceea ce inseamna ca, de fapt, jucau teatru, ca ele vorbeau in stare de constienta dar se prefaceau ca sunt posedate de “duhul sfant”. Mihaela insa nu pretinde asa ceva. Iar stilul ei de vorbire este cu totul diferit decat al predecesoarelor, desi ea sustine ca vorbeste acelasi duh… Pai mai sinceri sunt saracii demonizati care tipa ca animalele si se zbat in spasme si apoi plang cand vad in ce stare sunt… Mai sinceri sunt acei penticostali care, posedati de un duh, tremura si “vorbesc in limbi”… Mai sinceri, dar nu mai putin periculosi.
Si mai modesti sunt aceia prin mana carora scrie un duh ce nu pretinde ca e Dumnezeu, ci doar “un duh superior” (de exemplu, in cartea “Ask and It Is Given - The Teachings of Abraham” - scrisa pt americani de doi soti care au inceput sa fie posedati de un duh). Se pare ca aceste duhuri iau diverse masti in functie de grupul tinta. Adica intre ortodocsi le vorbeste de ortodoxie, da-i rupe de biserica, implicit de spovedanie si de impartasirea cu sfintele daruri. Intre catolici le vorbeste de purgatori si de papa (vezi Vassula si altii) iar intre ametitii de americani le vorbeste de puterea mintii lor, de legea atractiei universale si de energiile pozitive si de individualism…
Trist !!! Foarte trist !!!
SA NE PAZEASCA DUMNEZEUL CEL ADEVARAT DE ASTFEL DE RATACIRI, DE INCHINARI LA dumnezei STRAINI !!![/COLOR]

Îngrijorarea Ioanei este justificată. Poate va fi surprinsă însă când va afla că fenomenul este atât de contagios, încât a ieșit de mult din granițele strâmte ale "mănăstirii” de la Glodeni – Pucioasa. Îndrăzneala pucioșilor a fost rapid pastișată, încât acum avem și alți "prooroci" (nepucioși și neputincioși) care pretind că le vorbește Dumnezeu, Maica Domnului sau îngerii din cer. Spre exemplificare, voi arăta pasaje dintr-o carte care stă să apară în librării sub numele bucolic "Mioara Domnului". Iată introducerea acestei cărți, în care se vorbește despre o altă Ioană, ceva mai spiritualizată se pare, încât e în stare să asculte până și șoaptele venite din lumea umbrelor:

[COLOR=blue]Dumnezeu să ne binecuvinteze pe toți![/COLOR]

[COLOR=blue]Am cunoscut-o pe Ioana în 17 iunie 2006 într-un pelerinaj la Seuca, loc unde Maica Domnului anunța oamenilor, care aveau urechi să audă, că toți trebuie să ne schimbăm viața, să ne întoarcem la Dumnezeu, să ne întărim credința. De peste 10 ani, la Seuca se întâmplau lucruri nemaiauzite. La ora anunțată venirii Maicii Domnului pe cer se întâmplau lucruri “speciale” cu Soarele, de necrezut pentru analitici. Soarele se despărțea în trei sori sau altă dată mergea dintr-o parte în alta a cerului și multe altele.[/COLOR]
[COLOR=blue]În 2007, tot în pelerinaj la Seuca, cineva din grupul nostru a îndreptat telefonul mobil spre Soare, la ora 17, când au început să bată clopotele. Atunci Soarele a început să pulseze evident și o lumină s-a desprins din Soare, a venit spre Pământ, asta de câteva ori, apoi totul a revenit la normal. Ce comentarii poți sa faci când vezi așa ceva și nu singur ci împreună cu alți oameni![/COLOR]
[COLOR=blue]Am sunat-o pe Ioana, după ce m-am întors de la Ierusalim, dintr-un pelerinaj de Sfintele Paști. Voiam să-i dau lumănări aprinse de la Sfânta Lumină și alte mărunțele, care se aduc din locurile sfinte. Întâlnirea noastră a avut loc la Romană, într-un loc cu lume pestriță, cu foarte mult zgomot și total nepotrivit pentru trăiri spirituale. Eram bineînțeles îmbrăcată cu pantaloni (nu aveam nici o fustă, pe vremea aceea) machiată, cu părul vopsit (o să ziceți: “și ce dacă!” că așa aș fi zis și eu înainte). Mergeam la biserică de sărbători, când mă și spovedeam și mă împărtășeam. Mă străduiam să nu fac rele, să nu vorbesc urât. Mă rugam puțin, adică spuneam Tatăl nostru, când mă culcam, mai spuneam un “Doamne ajuta! ” din cînd în când și mă gândeam la Dumnezeu ca la Cel care a creat totul, dar care este departe de tot și pe care speri să-L auzi și să-L vezi atunci când pleci din lumea aceasta. Nu eram mulțumită de mine, dar mi se părea că sunt bună, că sunt corectă și că probabil Dumnezeu nu mă va considera ca facând parte dintre cei necredincioși. I-am povestit Ioanei (care era cu capul acoperit și îmbrăcată cu fustă lungă, o fata foarte modestă și firavă, dar foarte deșteaptă, luase BAC-ul cu media peste 9,50 și terminase facultatea cu brio) despre pelerinajul la Locurile Sfinte. Am vorbit vreo 20 minute și când să ne despărțim m-a întrebat dacă nu simt miros de tămâie. Am tras aer in piept și am simțit doar aerul străzii, cu fum de țigară și de mașini. Mi-a spus că trebuie să-mi facă un dar, că are un mesaj de la Maica Domnului. M-am mirat foarte tare în sinea mea. Maica Lui Dumnezeu vrea să-mi trimită un mesaj mie? Mie, păcătoasa și nevrednica? Praful și pulberea Pământului? Cine sunt eu ca să se gândească Maica Domnului la mine?[/COLOR]
[COLOR=blue]Emoția a fost maximă. Mi-a spus, în cuvinte, care erau parcă în versuri, că trebuie să mă rog mai mult, că e nevoie de mai multă rugăciune, că oamenii nu se mai roagă și că Dumnezeu are nevoie de rugăciunile noastre. Am început să plâng, de emoție, când Ioana mi-a spus că Domnul Iisus vrea să-mi transmită un mesaj. Pentru mine era prea mult. Mă gândeam cum se poate ca Dumnezeu Cel Atoatecreator, Cel Necuprins cu mintea, Însuși Dumnezeu să se coboare la mine nimicul, păcătoasa și nevrednica și să-mi vorbească chiar și prin Ioana. Până atunci credeam că Dumnezeu vorbește Sfinților, copiilor, celor curați, oricum celor mai apropiați Lui. Am reținut doar că trebuie să mă rog mai mult, că lumea nu se mai roagă și că Dumnezeu are nevoie de rugăciunile noastre ca să ne ajute, că omenirea este într-un impas. [/COLOR]
[COLOR=blue]M-am despărțit de Ioana și am plecat pe străzi, că nu mă puteam duce direct acasă. Am povestit cele întâmplate surorii mele, fiicei mele si unei prietene și am hotărât că toate acestea sunt fără comentarii. Ce poți spune după așa ceva? Evident cuvinte fără rost. [/COLOR]
[COLOR=blue]După o săptămână am invitat-o pe Ioana acasă la mine. Impreună cu fiica și sora mea ne-am așezat la masă. Ioana ne-a îndemnat să spunem Tatăl nostru, ca să binecuvînteze Dumnezeu mîncarea. După masă Ioana ne-a spus să mulțumim pentru mâncare și ne-a întrebat dacă nu vrem să spunem o rugăciune. Nu am comentat nimic, deși până atunci credeam că rugăciunile se fac în biserică sau fiecare singur în fața icoanei. Ne-a rugat să ne acoperim capul cu un batic. Fiica mea deja se retrăsese în camera ei. Am citit Acatistul Sfântului Acoperămînt al Maicii Donmului, fiecare câte un condac și un icos. După aceea ne-a transmis mesaje de la Domnul Iisus și de la Maica Domnului, în care eram îndemnate să ne rugăm mai mult și nu numai pentru noi și familiile noastre ci pentru toată lumea. Dacă vrem să le fie bine copiilor noștri să ne rugăm pentru toți copiii, mai ales pentru cei singuri și în nevoință și atunci Dumnezeu îi va ajuta și pe copiii noștri. Dacă vrem să ne facem bine să ne rugăm și pentru toți cei care suferă în lume și Dumnezeu ne va ajuta și pe noi. [/COLOR]
Vechi 15.03.2009, 15:05:54
Banned

Implicit Evangheliile lui Antihrist

[COLOR=purple]99. Evangheliile lui Antihrist [/COLOR][COLOR=purple][COLOR=Blue]- Partea a II-a

[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=blue]Ioana trebuia să facă în București, orașul patimilor și al întunericului, un grup de rugăciune, așa cum am aflat că sunt în toata țara, unde oamenii să renunțe la timpul lor pentru a se ruga pentru ceilalți oameni, pentru că timpurile sunt la sfîrșit. Acest [/COLOR][COLOR=fuchsia]Sfânt Grup de Rugăciune[/COLOR][COLOR=blue] ne-a transformat pe toți cei care ne adunăm ca să aducem Slavă Lui Dumnezeu, să-I mulțumim pentru toate darurile din fiecare clipă, de care nici nu suntem conștienți și să ne rugăm și pentru ceilalți. La început am fost cinci persoane, apoi au mai venit unii, au mai plecat alții. Împreună, am aflat de [/COLOR][COLOR=fuchsia]Sfântul Grup de Rugăciune de la Cluj[/COLOR][COLOR=blue] și de cărțile cu [/COLOR][COLOR=fuchsia]Comunicări Sfinte, ale Mariei Șandor[/COLOR][COLOR=blue]. Am aflat de Maica Iuliana Caragioiu, de la mănăstirea Recea și de cele 14 cărți “[/COLOR][COLOR=fuchsia]Jurnalul viselor[/COLOR][COLOR=blue]“ scrise după moartea măicuței. Ea era luată în duh, în timpul slujbelor și învățată de Maica Domnului ce trebuie să facă oamenii ca să nu-și piardă sufletele. Tot la grup am aflat de cărțile scrise la 1840 de Jakob Lorber după Comunicările Domnului Iisus Hristos. [/COLOR]
[COLOR=fuchsia]Citiți aceste Sfinte Comunicări[/COLOR][COLOR=blue], mai ales cu sufletul! Toate ne îndeamnă să ne rugăm mai mult, ca să ne salvăm sufletele după plecarea noastră din această viața, să ne purtăm cu toți oamenii așa cum am vrea să se poarte ceilalți cu noi, să ne iertăm pe noi și pe toți ceilalți, indiferent cât de mult au greșit față de noi, ca și Dumnezeu să ne poată ierta pe noi. Să dăruim mai mult celor în nevoi și nu neapărat lucrurile pe care oricum le-am fi aruncat. Să-L iubim pe Dumnezeu cu tot sufletul, din toate puterile noastre și pe aproapele nostru ca pe noi înșine și să ținem cele 10 porunci. Să ne spovedim mai des și să ne împărtășim cu Trupul și Sângele Domnului. Să ne ajute Dumezeu, pe toți, după Mare Mila Sa![/COLOR]

Va să zică, asta era. [COLOR=fuchsia]Șfintele Grupuri de rugăciune[/COLOR] de la Cluj, Tecuci, Ionești, Glodenii din Vale sau Cucuieții din Deal sunt nucleele viitoarelor biserici schismatice, pretinse a fi ortodoxe 100%, care se vor înființa în curând după modelul “Bisericii Noul Ierusalim” de la Pucioasa. Aici comunicările șfinte vor fi adunate și culese cu multă grijă în noi “biblii” și noi “evanghelii” ale lui Antihrist. Peste câțiva ani, vom auzi despre “Șfânta Maria Șandor”, “Șfânta Iuliana Caragioiu” și “Șfânta Ionica”, așa cum am auzit și despre “Șfânta Verginica” și “Șfânta Lelică Măria” de la Pucioasa. Credincioșii le vor face, bineînțeles, acatiste, copiate după acatistele Maicii Domnului, și se vor închina icoanelor lor.
După introducerea cărții, urmează titlul: [COLOR=blue]Toate Comunicǎrile[/COLOR]. Voi reproduce aici numai prima comunicare (restul sunt oarecum la fel):

[COLOR=blue]Comunicare de la Domnul Iisus Hristos - 25 07 2007 Ioana[/COLOR]

[COLOR=blue]Pace vouǎ tuturor! Vă binecuvântez fiicelor și binecuvântez aceastǎ casǎ, împreunǎ cu toți cei care se vor sǎlǎșlui întrânsa, ca să se roage, sǎ posteascǎ și pe Domnul sǎ-L slǎveascǎ. Este un mare adevǎr acesta, cǎci Eu v-am chemat astǎzi aici. Din porunca Mea ați venit, pentru cǎ Eu așa am binevoit, ca începând din această zi, voi sǎ vă rugați, însǎ nu doar pentru voi, ci și pentru ceilalți. Oamenii nu se prea roagǎ și [/COLOR][COLOR=fuchsia]am nevoie de suflete care sǎ mi se ofere necondiționat[/COLOR][COLOR=blue], ca Eu sǎ pot lucra, ca Eu sǎ pot sǎ fac întotdeauna Voia Mea și Planul Meu sǎ se împlineascǎ, prin fiecare din aceste suflete.[/COLOR]
[COLOR=blue]Vǎ binecuvântez sǎ fiți voi, dragele Mele, [/COLOR][COLOR=fuchsia]sufletele prin care Eu voi lucra[/COLOR][COLOR=blue], pentru a se împlini Preasfântǎ Voia Mea. Este întradevar ceea ce doresc, este ceea ce de la voi încǎ nu primesc. Este o perioadǎ de pregǎtire aceasta în care vă aflați acum. Treptat, dacǎ Ma veți asculta, din ce în ce mai mult voi veți afla, care este Preasfântǎ Voia Mea. Încet, veți simți transformarea înǎuntrul ființei voastre și apoi în exterior, în forma de manifestare. La început mai subtilǎ, iar apoi din ce în ce mai evidentǎ, încât va putea fi observatǎ atât de voi, cât și de cei din jurul vostru. Este un proces de maturizare spiritualǎ, acesta la care Eu vă chem acum, care va dura mulți ani de acum înainte, dar cu ajutorul Meu, va fi o reușitǎ. Vreau din partea voastră doar atat: “Sǎ vă străduiți mai mult!” Se poate cu Ajutor Ceresc sǎ faceți tot ce-Mi doresc. Este o chemare a sufletelor pentru suflete și din toata Puterea Cuvântului. Eu, vă chem! Veniți mai aproape! - cǎci știu că se poate. Ridicați-vǎ mai mult! - [/COLOR][COLOR=fuchsia]ca sǎ vă dau tot ce am mai bun. Vreau sǎ împart cu voi tot ce am[/COLOR][COLOR=blue]. Asa, Eu voi fi bucuros, dacă voi veți primi darurile Mele și vă veți învǎța sǎ lucrați cu ele, fiind pregǎtiți în orice moment, sǎ rǎspundeți la chemarea Mea și sǎ lucrați spre mai Mare Slava Mea. Amin![/COLOR]

Expresia rugătoare “[COLOR=fuchsia]am nevoie de suflete care sǎ mi se ofere necondiționat… sufletele prin care Eu voi lucra… ca sǎ vă dau tot ce am mai bun. Vreau sǎ împart cu voi tot ce am…[/COLOR]” parcă prea seamănă la înțeles cu un pasaj din Biblie, care spunea cam așa:
[COLOR=#993300]“Acestea toate Ți le voi da Ție, dacă vei cădea înaintea mea și Te vei închina mie” ([/COLOR][COLOR=#993300]Mat.4,9)[/COLOR]
De altfel, continuarea din acest pasaj ([COLOR=blue]…ca Eu sǎ pot lucra, ca Eu sǎ pot sǎ fac…[/COLOR]) arată limpede că nu este vorba aici de cel Atotputernic, ci de altcineva care e neputincios și care depinde de însoțirea omului. Și numai așa va putea: atâta vreme cât omul nu-i răspunde hotărât cu cuvintele [COLOR=#993300]Piei, satano, căci scris este:[/COLOR] [COLOR=#993300]"Domnului Dumnezeului tău să te închini și Lui singur să-I slujești"[/COLOR] așa cum a fost învățat de Însuși Domnul.
Și cum ar trebui să se ofere aceste suflete? Dacă am parcurs cu atenție prefața cărții, am putut vedea acolo o subtilă reclamă publicitară pentru “Comunicările cerești”, care vor aduce toate lămuririle și toate îndemnurile necesare:
[COLOR=fuchsia]Citiți aceste Sfinte Comunicări[/COLOR][COLOR=blue], mai ales cu sufletul![/COLOR]
Altfel spus: “nu mai citiți Biblia, care arată cum vorbea Dumnezeu oamenilor în trecut; citiți Șfintele Comunicări, citiți noile Evanghelii și noile Biblii, adică alcătuirile cuvântului actual al lui Dumnezeu.”

De menționat că nu numai "[COLOR=blue]Domnul Iisus Hristos[/COLOR]" i-a vorbit Ioanei cea “pneumatizată”. Ea a primit mesaje și de la "[COLOR=blue]Maica Domnului[/COLOR]" , și de la " [COLOR=blue]Șfântul Prooroc Ilie[/COLOR]", și de la "[COLOR=blue]Tatăl Ceresc[/COLOR]" și de la "[COLOR=blue]Duhul Sfânt[/COLOR]" și de la "[COLOR=blue]Șfântul Heruvim Antim[/COLOR]" și de la " [COLOR=blue]Șfântul Arhanghel Evgudiil[/COLOR]", de la "[COLOR=blue]Șfântul Ioan Botezatorul[/COLOR]", și de la "[COLOR=blue]cei trei Șfinți Ieromonahi Vasile, Grigorie și Ioan[/COLOR]", și de la “[COLOR=blue]Șfântul Arhanghel Rafael[/COLOR]”.
Majoritatea "comunicărilor cerești" din această carte se termină cu "[COLOR=blue]Amin![/COLOR]". Există însă și o excepție semnificativă. Comunicarea din 14-10-2007 se termină cu… "[COLOR=blue]Vaviov![/COLOR]" Cei familiarizați cât de cât cu aberațiile mistice ale sectanților vor recunoaște aici celebra formulă abracadabdantă de salut, lansată de cunoscutul Guru de la Tecuci, "[COLOR=blue]Profesorul Constantin Dogarul[/COLOR]".

Așchia nu sare departe de trunchi. Pare-se că dogarii au proliferat simplu: împrumutându-și unul altuia câte o doagă, după cunoscutul îndemn biblic: cel ce are două, să dea una celui ce nu are (v[COLOR=#993300]. Luca 3,11[/COLOR])

[COLOR=purple] Anca [/COLOR]
[COLOR=purple] 14 martie 2009[/COLOR]
[COLOR=purple] …………………………………………………………………[/COLOR]

[COLOR=purple][COLOR=Blue]

[/COLOR][/COLOR]
Vechi 15.03.2009, 15:56:51
Banned

Implicit Invitație la comentarii

În cartea semnalată în postările precedente ni se face o invitație la comentarii pe seama unei minuni petrecute în zilele noastre. Iată ce citim așadar:

[COLOR=blue] În 2007, tot în pelerinaj la Seuca, cineva din grupul nostru a îndreptat telefonul mobil spre Soare, la ora 17, când au început să bată clopotele. Atunci Soarele a început să pulseze evident și o lumină s-a desprins din Soare, a venit spre Pământ, asta de câteva ori, apoi totul a revenit la normal. [COLOR=Magenta]Ce comentarii poți sa faci când vezi așa ceva[/COLOR] și nu singur ci împreună cu alți oameni!

[/COLOR][COLOR=blue][COLOR=Black] Într-adevăr, ce mai comentarii am putea face pe seama acestui fenomen ieșit din comun!!... numai că noi n-am văzut fenomenul. Dar nu-i nimic! Zice la Sfânta Carte: "Mai fericiți sunt cei ce n-au văzut, dar au crezut!"

Așa că, n-ar fi deloc deplasat să facem comentarii[/COLOR][/COLOR][COLOR=blue][COLOR=Black] și noi[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=blue][COLOR=Black], cei care n-am văzut, dar am crezut că cei care au fost de față au văzut ceea ce au crezut. Și după aceea ne-au povestit și nouă ce-au văzut ei; adică, ceea ce au crezut că au văzut.
Și ce-au văzut? Ce-au crezut?

Pasă-mi-te, la orele 17 trecute fix, "[/COLOR][/COLOR][COLOR=blue]când au început să bată clopotele[COLOR=Black]", [/COLOR][/COLOR][COLOR=blue][COLOR=Black]"[/COLOR]cineva [COLOR=Black](inspirat de sus, fără îndoială)[/COLOR] a îndreptat telefonul mobil spre Soare.[COLOR=Black]"[/COLOR] [COLOR=Black]Îndată Soarele s-a speriat și inima a început să-i bată tot mai tare, ca unui pui de găină, [COLOR=Blue]pulsând evident[/COLOR] de emoție. Ca să se apere de radiațiile nocive ale telefonului mobil, care (zic unii) cică atacă plexul solar și fac cancer la creierul mic, Soarele a fost nevoit să riposteze, trimițând spre Pământ o săgeată de lumină. Și [/COLOR][/COLOR][COLOR=blue]o lumină s-a desprins din Soare[COLOR=Black] și [/COLOR] a venit spre Pământ[COLOR=Black];[/COLOR] [/COLOR][COLOR=blue][COLOR=Black]asta a făcut-o Soarele "[COLOR=Blue]de câteva ori[/COLOR]"!!! (Pesemne că prima săgeată de lumină și-a greșit ținta)
Până la urmă[/COLOR] [COLOR=Black]"[/COLOR]totul a revenit la normal[COLOR=Black]", semn că[/COLOR] [COLOR=Black]tot ce s-a întâmplat înainte era fie anormal, fie paranormal.
Ce curaj la paranormalii ăștia! Auzi, să agreseze liniștea bietului Soare cu telefonul lor mobil!
[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=blue][COLOR=Black]*[/COLOR][/COLOR][COLOR=blue][COLOR=Black]
[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=blue][COLOR=Magenta] Ce comentarii poți sa faci când vezi așa ceva[/COLOR] și nu singur ci împreună cu alți oameni!
[COLOR=Black]Curaj, fraților și surorilor! Ați văzut, nu sunteți singuri, deci lista comentariilor e deschisă.
[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=blue]

[/COLOR]
Vechi 15.03.2009, 22:15:02
Banned

Implicit Maica Domnului a fost timp de 10 ani "patroană a României"

Poate n-ați aflat că pucioșii au descoperit că Maica Domnului a fost timp de peste 10 ani "patroană a României". Ca să vezi, unde s-a ajuns cu privatizarea!
Vom extrage de pe situl [COLOR=Blue]noul-ierusalim.info[/COLOR] acele pasaje care dovedesc acest lucru. Este vorba de un text, datat 22 august 1991, care a fost editat în anul 1995 în cartea "Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa" și apoi reeditat în anul 2006, în cartea cu același nume. La reeditare însă, porțiuni importante din acest text nu au mai apărut, ceea ce semnifică faptul că ele conțineau informații extrem de incomode pentru pucioși.
Textul original (cel din 1995) este scris cu albastru, iar modificările din text și pasajele lipsă (din ediția 2006) sunt evidențiate cu roșu. Comentariile autoarei sunt cu culoare neagră.
Textul integral al articolului se află pe acel site, la #85.

Și acum , iată textul:

[COLOR=Magenta]Partea I:

[/COLOR] [COLOR=blue]1271.+8.[/COLOR]Ediția 1995:

[COLOR=blue]“[/COLOR][COLOR=red]…Sfânta Treime binecuvintează temelia de[/COLOR]
[COLOR=red]început a Bisericii neadormiților și[/COLOR]
[COLOR=red]neprihăniților…[/COLOR]
[COLOR=red]…[/COLOR][COLOR=blue]Sfânta Treime este și dă putere peste lucrul care se săvârșește în hotarele acestui loc, loc care poartă în mijlocul lui piatra de început a lucrării de mântuire care va cuprinde tot pământul, căci România va fi lumină peste pământ, va fi făclia lui Dumnezeu peste cei adormiți ai acestei vremi, peste cei de sub întunericul acestei vremi. Sfânta Treime binecuvintează temelia de început a [/COLOR][COLOR=red]B[/COLOR][COLOR=blue]isericii neadormiților și a neprihăniților. Domnul Savaot [/COLOR][COLOR=red]î[/COLOR][COLOR=blue]și întinde iubirea și binecuvântarea Sa peste lucrul mâinilor Sale care se săvârșește acum de fiii acestei lucrări. Domnul Iisus Hristos privește și binecuvintează din dreapta Tatălui cerurilor[/COLOR][COLOR=red]. B[/COLOR][COLOR=blue]inecuvintează lucrul cel viu din care va răsări înviere peste moartea care a acoperit cu negura ei făptura lui Dumnezeu. Dumnezeul Duhului Sfânt este aici și lucrează tot lucrul[/COLOR][COLOR=red], este[/COLOR][COLOR=blue] și intră după dragostea fiecăruia, intră cu puterea Sa și umple de putere pe cei ce sunt mâna Sfintei Treimi. Cei ce [/COLOR][COLOR=red]sunt[/COLOR][COLOR=blue] aici, aceia sunt mâna Sfintei Treimi, și lucrează Sfânta Treime începutul cel nou care vine de la Dumnezeu peste pământ. Slavă întru cele de sus peste acest început nou[/COLOR][COLOR=red] și[/COLOR][COLOR=blue] peste voi, pace și bunăvoire de acum și peste toți vecii[/COLOR][COLOR=red].[/COLOR][COLOR=blue] Binecuvântat să vă fie lucrul mâinilor voastre în toată vremea lucrului cel de aici, căci în această vreme nu mai sunteți voi, ci este Dumnezeu în voi. Binecuvântare cerească de la Maica Domnului Iisus Hristos, căci ea este [/COLOR][COLOR=red]patroana[/COLOR][COLOR=blue] României, [/COLOR][COLOR=red]căci [/COLOR][COLOR=blue]România poartă nume nou.[/COLOR](Notă: Care este acest nume și ce relevanță are el la scară mondială? În lipsa unei publicități adecvate, această manevră ieftină a rămas un simplu artificiu verbal al pucioșilor, circumscris propriilor lor idealuri oculte. De atunci, adică de 14 ani încoace, omenirea continuă s-o denumească pe România… tot România) [COLOR=blue] Sfânta Treime binecuvintează pe Verginica și împuternicește duhul ei, căci ea are mare trecere în vremea aceasta și în vremea ce vine. Sfânta Treime privește lucrul și rodul lui Verginica și slobozește cuvânt viu și râu de înviere și de întrupare a[/COLOR][COLOR=red]l[/COLOR][COLOR=blue] lucrului cel nou, slobozește izvor nou [/COLOR][COLOR=fuchsia]din duhul lui Verginica[/COLOR][COLOR=blue].[/COLOR] (Notă: Deci, izvorul de înviere și viață curge [COLOR=fuchsia]din duhul lui Verginica[/COLOR])[COLOR=blue] Dumnezeu împuternicește pe Verginica peste tot lucrul ce se lucrează acum în aceste hotare binecuvântate și alese pentru lucrul cel din vârful unghiului, pentru izvorul vieții care curge [/COLOR][COLOR=fuchsia]din tronul lui Dumnezeu[/COLOR][COLOR=blue] Cuvântul[/COLOR][COLOR=red]…[/COLOR] (Notă: Deci, izvorul de înviere și viață nu curge [COLOR=fuchsia]din duhul lui Verginica[/COLOR], ci [COLOR=fuchsia]din tronul lui Dumnezeu[/COLOR]. Afară doar dacă [COLOR=fuchsia]duhul lui Verginica[/COLOR] și [COLOR=fuchsia]tronul lui Dumnezeu[/COLOR] nu sunt unul și același lucru…)

[COLOR=red]…Uitați-vă cum depărtez piedicile toate, cum vă[/COLOR]
[COLOR=red]aduc de la cer timp însorit…[/COLOR]

[COLOR=red]“ Iată, uitați-vă… uitați-vă cât lucru iese într-o zi și fiți atenți bine, fiți cu toții atenți cum pun timpul sub supunerea voastră, că fiecare lucru nu întârzie să vină și vine la vreme, iubiții Mei. Lucrez cu voi, lucrez să vă înlătur osteneala și neputințele și piedicile și lucrez să vă înflăcărez dragostea pentru lucrul ce îl avem de împlinit. Și voi lucra și mai văzut, veți vedea că voi lucra…[/COLOR]
[COLOR=red]…Fiilor, iată ce vă spun: folosiți untdelemnul cel binecuvântat de Dumnezeu și faceți-vă hrană gustoasă că Mă uit la voi și nu-Mi place frământarea voastră. [/COLOR](Notă: Un semnal alarmant că între pucioși deja a intervenit nemulțumirea și dihonia. Întrucât imaginea de familie promovată spre exterior, care deborda de pace și de armonie, era în pericol de a fi compromisă, liderii pucioși au găsit cu cale că acest pasaj care demasca trista realitate a începuturilor “[COLOR=blue]lucrului cel nou[/COLOR]” ar fi mai bine să dispară cu totul. În consecință, în ediția din anul 2006 acest text “s-a evaporat” cu totul.)[COLOR=red] Dragostea este mai presus decât această frământare care vă umple de griji și care vă obosește pacea și duhul. Nu acestea să nu le călcați, ci altele se cer când lucrați la această lucrătură. Mă uit la voi că nu mai știți ce să mai puneți pe masă și binecuvântat să vă fie untdelemnul lui Dumnezeu. E lucru cu greutate aici, nu e de glumă copiii Mei. Fiți înțelepți și fiți de la Mine întru toate. Lăsați numai cum spun Eu [/COLOR](Notă: Liderii pucioși își reconfirmă autoritatea absolută față de adepți, care vor fi numiți în mod semnificativ “[COLOR=red]cei mititei, cei tinerei, care sunt acum în formare[/COLOR]”, pentru a le înăbuși din fașă orice inițiativă personală )[COLOR=red]și să nu fiu în strâmtorare între voi când voiesc Eu la voi. Nimic nu-i mai înalt ca pacea, ca iubirea, ca mulțumirea întru Dumnezeu.. Fiți întru Mine, fiți întru voile Mele. Eu voiesc bine la voi și peste voi. Voiesc să stau de vorbă în zilele ce vin cu cei mititei, cu cei tinerei, care sunt acum în formare, care trebuie să înțeleagă cum este Dumnezeu acum și cum este lucrul lui Dumnezeu aici. Am să vin spre ei cu un cuvânt ceresc. Copiii Mei, strigați la Mine în orice lucru ce îl aveți de împlinit. Sunt aici și voiesc să vă aud că vorbiți cu Mine. Uitați-vă cum depărtez piedicile toate, cum vă aduc de la cer timp însorit, cum lucrez la vreme tot lucrul cu voi…[/COLOR]

[COLOR=purple]
[/COLOR]
Vechi 15.03.2009, 22:22:02
Banned

[COLOR=Magenta]Partea a II-a:

[/COLOR]
[COLOR=red]…Pace și binecuvântare peste tot lucrul mâinilor[/COLOR]
[COLOR=red]voastre, căci sunteți mâna Sfintei Treimi care este[/COLOR]
[COLOR=red]în lucru…[/COLOR]

[COLOR=red]…Astăzi se scrie în cer zi veșnică de serbare cerească, pentru că astăzi are Dumnezeu o zi a împlinirilor celor proorocite prin această lucrare. Astăzi este o zi care va rămâne o veșnică aducere aminte. Sfânta Treime este în picioare și lucrează și se bucură căci vede duh de împlinire, duh de bucurie. Se lucrează și temelie pe pământ,[/COLOR]((Notă: Aici se regăsește un alt argument ca liderii pucioși să se debaraseze complet de acest document incomod, care dovedea că [COLOR=fuchsia]lucrătura[/COLOR] la temelia bisericii a început imediat, din 22 august (“…[COLOR=blue]Se lucrează și temelie pe pământ, și temelie în cer. Voi lucrați aici cu cerul …”)[/COLOR], deci terminarea bisericii nu s-a făcut în trei luni, așa cum se “proorocise” ci în patru, sau chiar mai mult. Mai întâi, să ne reamintim că slujba de punere a pietrei de temelie a bisericii a avut loc la 22 iulie 1991, iar “sfatul” pentru ridicarea bisericii a avut loc în ziua de 27 iulie 1991. Apoi s-a trecut imediat la lucru. Căci, dacă luăm în seamă și lucrările pregătitoare, începând cu strângerea pietrei de râu necesară pentru zidurile construcției, putem spune că lucrările la biserică au început încă din primele zile ale lunii august, sau poate chiar la sfâșitul lui iulie:
[COLOR=blue]“Iată, vezi cum [/COLOR][COLOR=fuchsia]adunăm piatră cu piatră de pe albiile râurilor ca să zidim Ție piatră de mărturie[/COLOR][COLOR=blue] și început de Sion ceresc, ca să zidim Ție munte sfânt peste care să-Ți cobori slava și să slobozești glas de bunăvestire pentru toată făptura care va crede în Tine. Grăbește ajutorul Tău spre noi, [/COLOR][COLOR=fuchsia]ca să ridicăm acest stâlp de mărturie[/COLOR][COLOR=blue]…”([/COLOR]Citat din Cuvântul lui Dumnezeu din 3 august 1991)
Importanța ascunderii acestei realități incomode o regăsim într-o altă manevră de răstălmăcire a mesajului original (cel din anul 1995). Astfel, o mărturie a Victoriei Zidaru, care afirma că lucrările efective de zidire au demarat la începutul lunii septembrie (ceea ce împinge lucrările pregătitoare, de adunarea pietrelor de râu și de săpare a șanțurilor, tocmai în luna august, sau chiar la sfârșitul lui iulie), a fost modificată grosolan în ediția din anul 2006 , prin schimbarea cuvântului “[COLOR=red]începutul[/COLOR]” cu cuvântul “[COLOR=red]sfârșitul[/COLOR]”:

Ediția 1995: [COLOR=blue]“ Închei mărturisirea mea deși toate care ni le-a făcut nouă Domnul prin această lucrare sfântă ar putea fi subiectul unei cărți cerești, cu precizarea că, numai atunci o revelație este adevărată când ea se împlinește sau când este confirmată și din altă sursă. Când erau gata planurile bisericii și când deja începuse[/COLOR][COLOR=red]m[/COLOR][COLOR=blue] construcția la [/COLOR][COLOR=red]începutul [/COLOR][COLOR=blue]lui septembrie 1991, [/COLOR][...][COLOR=blue] Apoi cuvântul coborât de Domnul a fost că [/COLOR][COLOR=fuchsia]biserica se va ridica în trei luni și așa a fost[/COLOR][COLOR=blue]…” (Citat din “mărturia” Victoriei Zidaru, pag.49-50)[/COLOR]
Ediția 2006:[COLOR=blue] “ Închei mărturisirea mea[/COLOR][COLOR=red],[/COLOR][COLOR=blue] deși toate care ni le-a făcut [/COLOR][COLOR=red]cunoscute [/COLOR][COLOR=blue]nouă Domnul prin această lucrare sfântă ar putea fi subiectul unei cărți cerești, cu precizarea că, numai atunci o revelație este adevărată[/COLOR][COLOR=red],[/COLOR][COLOR=blue] când ea se împlinește sau când este confirmată și din altă sursă. Când erau gata planurile bisericii și când deja începuse construcția[/COLOR][COLOR=red],[/COLOR][COLOR=blue] la [/COLOR][COLOR=red]sfârșitul [/COLOR][COLOR=blue]lui septembrie[/COLOR][COLOR=red],[/COLOR][COLOR=red]anul [/COLOR][COLOR=blue]1991, …Apoi cuvântul coborât de Domnul a fost că [/COLOR][COLOR=fuchsia]biserica se va ridica în trei luni și așa a fost[/COLOR][COLOR=blue]…” (Citat din “mărturia” Victoriei Zidaru, pag.78 )[/COLOR]

Care este enigma pentru care “[COLOR=red]începutul[/COLOR]” este înlocuit cu “[COLOR=red] sfârșitul[/COLOR]”? A greșit Victoria, în prima ediție a mărturisirii, sau au “greșit” corectorii ei, în ediția din anul 2006? Victoria n-avea cum să greșească, îndată ce slujba de binecuvântare a șanțurilor în care urma să se toarne temelia a avut loc în ziua de 22 august 1991. Această zi a “începerii punerii temeliei” se poate considera oficial ca fiind momentul de începere a lucrărilor la biserică, deși șanțurile erau gata dinainte, iar punerea pietrei de temelie avusese loc încă din 22 iulie 1991! De altfel, chiar “Cuvântul” zilei de 22 august 1991 confirmă începerea “[COLOR=fuchsia]acum[/COLOR]” și “[COLOR=fuchsia]aici[/COLOR]” a lucrărilor la temelie:
“[COLOR=blue]Sfânta Treime [/COLOR][COLOR=fuchsia]binecuvintează temelia de început a bisericii[/COLOR][COLOR=blue] neadormiților și a neprihăniților. […]. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Cei ce lucrează aici[/COLOR][COLOR=blue], aceia sunt mâna Sfintei Treimi, și lucrează Sfânta Treime începutul cel nou, […] [/COLOR][COLOR=fuchsia]Binecuvântat să vă fie lucrul mâinilor voastre în toată vremea lucrului cel de aici[/COLOR][COLOR=blue], căci în această vreme nu mai sunteți voi, ci este Dumnezeu în voi. […] Dumnezeu împuternicește pe Verginica peste [/COLOR][COLOR=fuchsia]tot lucrul ce se lucrează acum[/COLOR][COLOR=blue] în aceste hotare binecuvântate […][/COLOR]” [COLOR=blue]([/COLOR]Citat din Cuvântul lui Dumnezeu din 22 august 1991)

Și atunci, de ce această modificare radicală în care “[COLOR=red]începutul[/COLOR]” este înlocuit cu “[COLOR=red] sfârșitul[/COLOR]”?
O explicație ar putea fi următoarea: “Proorocia” spusese că biserica se va ridica și va fi gata în cel mult trei luni. Ce însemnă gata? Gata nu înseamnă doar că s-a ajuns la acoperiș și i s-a așezat crucea în vârf. Gata înseamnă că este ridicată, sfințită și funcțională, adică se poate sluji în ea. Întrucât slujba de târnosire a avut loc pe 12 decembrie 1991, înseamnă că de la punerea pietrei de temelie (22 iulie) până la târnosire (12 decembrie) au trecut [COLOR=red]4 luni[/COLOR] [COLOR=red]și douăzeci de zile[/COLOR]!!! Chiar dacă socotim începutul lucrărilor la data de 22 august 1991, zidirea tot a durat 3 luni [COLOR=red]și douăzeci de zile[/COLOR], ceea ce ar pune sub semnul îndoielii împlinirea întocmai a “proorociei”, care anunțase exact termenul de trei luni. În schimb, de la [COLOR=red]sfârșitul[/COLOR] (neprecizat) al lui septembrie până la 12 decembrie sunt 3 luni [COLOR=red]fără câteva zile[/COLOR], ceea ce este confortabil de acoperitor pentru termenul dat.
Însuși ritmul infernal impus de liderii pucioși lucrărilor de zidire (se lucra ziua și noaptea, încât nu se mai știa ce este aceea odihnă) arată că ei aveau ambiția de a nu întîrzia nici măcar o zi peste termenul de trei luni!
S-ar mai putea argumenta eventual că, de la punerea pietrei de temelie (22 iulie) până la [COLOR=red]sfârșitul[/COLOR][COLOR=blue] lui septembrie[/COLOR] nu s-ar fi lucrat mai nimic, și că abia de atunci a început lucrul propriu-zis. Este greu de crezut că s-au pierdut două luni degeaba, mai ales când termenul era insuportabil de scurt. De altfel, “[COLOR=blue]Cuvântul lui Dumnezeu pentru vremea zidirii bisericii[/COLOR]” din ziua de 22 august arată și faptul că lucrările au început imediat, într-un ritm susținut, cu “[COLOR=fuchsia]osteneală și cu neputințe și cu piedici[/COLOR]”, fiind susținute de îndemnuri de îmbărbătare “venite din cer”.:

“[COLOR=red]Iată, uitați-vă… uitați-vă [/COLOR][COLOR=fuchsia]cât lucru iese într-o zi[/COLOR][COLOR=red] și fiți atenți bine, fiți cu toții atenți cum pun timpul sub supunerea voastră, că fiecare lucru nu întârzie să vină și vine la vreme, iubiții Mei. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Lucrez cu voi[/COLOR][COLOR=red], lucrez să vă înlătur [/COLOR][COLOR=fuchsia]osteneala și neputințele și piedicile[/COLOR][COLOR=red] și [/COLOR][COLOR=fuchsia]lucrez să vă înflăcărez dragostea pentru lucrul ce îl avem de împlinit[/COLOR][COLOR=red]. Și voi lucra și mai văzut, veți vedea că voi lucra…[…]Astăzi este o zi care va rămâne o veșnică aducere aminte. Sfânta Treime este în picioare și lucrează și se bucură căci vede duh de împlinire, duh de bucurie. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Se lucrează și temelie pe pământ, și temelie în cer.Voi lucrați aici cu cerul și alți copii de-ai mei lucrează în altă parte cu cerul și este cerul tot în mare serbare în ziua aceasta. Binecuvântată să fie această zi cu tot lucrul pe care îl poartă spre săvârșire[/COLOR][COLOR=red], cu toată bucuria care este în cer și pe pământ, căci pe pământ este astăzi bucurie cerească.[/COLOR]” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu din 22 august 1991)
Vechi 15.03.2009, 22:24:08
Banned

[COLOR=Magenta]Partea a III-a:

[/COLOR] Dar aceste îndemnuri nu se mai regăsesc în ediția din anul 2006. Tot textul care le conținea a fost complet suprimat, fără să se dea absolut nici o explicație.))[COLOR=red] și temelie în cer.Voi lucrați aici cu cerul și alți copii de-ai mei lucrează în altă parte cu cerul și este cerul tot în mare serbare în ziua aceasta. Binecuvântată să fie această zi cu tot lucrul pe care îl poartă spre săvârșire, cu toată bucuria care este în cer și pe pământ, căci pe pământ este astăzi bucurie cerească. Fiți binecuvântați copiii Mei iubiți. Pace și întărire și putere sufletelor voastre și trupurilor voastre. Pace și binecuvântare peste tot lucrul mâinilor voastre, căci sunteți mâna Sfintei Treimi care este în lucru. Pace vouă în orice lucrare ce o aveți de lucrat. Pace și peste păstorii Mei și peste toți cei care luați și gustați din masa cerească și din vasul ceresc în care se pregătește aici pâinea vieții Pace și Ierusalim nou și ceresc peste fiecare inimă.[/COLOR][COLOR=blue]” (22 august 1991)[/COLOR]

[COLOR=blue]1271.+8.[/COLOR]Ediția 2006:

[COLOR=red]Dumnezeu binecuvintează temelia începutului cel nou[/COLOR]
[COLOR=red] al Bisericii Noului Ierusalim[/COLOR]
[COLOR=red]Lucrul mâinilor ucenicilor este binecuvântat de Domnul[/COLOR]
[COLOR=blue]S[/COLOR][COLOR=blue]fânta Treime este și dă putere peste lucrul care se săvârșește în hotarele acestui loc, loc care poartă în mijlocul lui piatra de început a lucrării de mântuire care va cuprinde tot pământul, căci România va fi lumină peste pământ, va fi făclia lui Dumnezeu peste cei adormiți ai acestei vremi, peste cei de sub întunericul acestei vremi. Sfânta Treime binecuvintează temelia de început a [/COLOR][COLOR=red]b[/COLOR][COLOR=blue]isericii neadormiților și a neprihăniților. Domnul Savaot [/COLOR][COLOR=red]Î[/COLOR][COLOR=blue]și întinde iubirea și binecuvântarea Sa peste lucrul mâinilor Sale[/COLOR][COLOR=red],[/COLOR][COLOR=blue] care se săvârșește acum de fiii acestei lucrări. [/COLOR]
[COLOR=blue]Domnul Iisus Hristos privește și binecuvintează din dreapta Tatălui cerurilor[/COLOR][COLOR=red], b[/COLOR][COLOR=blue]inecuvintează lucrul cel viu din care va răsări înviere peste moartea care a acoperit cu negura ei făptura lui Dumnezeu. [/COLOR]
[COLOR=blue]Dumnezeul Duhului Sfânt este aici și lucrează tot lucrul și intră[/COLOR][COLOR=red],[/COLOR][COLOR=blue] după dragostea fiecăruia, intră cu puterea Sa și umple de putere pe cei ce sunt mâna Sfintei Treimi. Cei ce [/COLOR][COLOR=red]lucrează[/COLOR][COLOR=blue] aici, aceia sunt mâna Sfintei Treimi[/COLOR][COLOR=red],[/COLOR][COLOR=blue] și lucrează Sfânta Treime începutul cel nou, care vine de la Dumnezeu peste pământ. [/COLOR]
[COLOR=blue]Slavă întru cele de sus peste acest început nou[/COLOR][COLOR=red], iar[/COLOR][COLOR=blue] peste voi, pace și bunăvoire[/COLOR][COLOR=red],[/COLOR][COLOR=blue] de acum și peste toți vecii[/COLOR][COLOR=red]![/COLOR][COLOR=blue] Binecuvântat să vă fie lucrul mâinilor voastre în toată vremea lucrului cel de aici, căci în această vreme nu mai sunteți voi, ci este Dumnezeu în voi. [/COLOR][COLOR=red]Amin.[/COLOR]
[COLOR=blue]Binecuvântare cerească de la Maica Domnului Iisus Hristos, căci ea este [/COLOR][COLOR=red]ocrotitoarea[/COLOR][COLOR=blue] României, [/COLOR](Notă: Dacă în anul 1995 Maica Domnului era considerată de pucioși “[COLOR=red]patroana[/COLOR][COLOR=blue] României[/COLOR]”, iată că în anul 2006 ei o retrogradează în mod neașteptat la statutul de simplă “[COLOR=red]ocrotitoare a[/COLOR][COLOR=blue] României[/COLOR]”, ceea ce e cu totul altceva. În lipsa unei explicații plauzibile a acestei manevre de culise, nu ne rămâne decât să presupunem că statutul de “[COLOR=red]patroană[/COLOR]” a fost atribuit altcuiva între timp… poate Verginicăi? N-ar fi exclus) [COLOR=red]iar[/COLOR][COLOR=blue] România poartă nume nou. [/COLOR]
[COLOR=blue]Sfânta Treime binecuvintează pe Verginica și împuternicește duhul ei, căci ea are mare trecere în vremea aceasta și în vremea ce vine. Sfânta Treime privește lucrul și rodul lui Verginica și slobozește cuvânt viu și râu de înviere și de întrupare a lucrului cel nou, slobozește izvor nou din duhul lui Verginica. Dumnezeu împuternicește pe Verginica peste tot lucrul ce se lucrează acum în aceste hotare binecuvântate și alese pentru lucrul cel din vârful unghiului, pentru izvorul vieții[/COLOR][COLOR=red],[/COLOR][COLOR=blue] care curge din tronul lui Dumnezeu Cuvântul[/COLOR][COLOR=red]. Amin, amin, amin.[/COLOR][COLOR=blue]” ([/COLOR][COLOR=red]9/[/COLOR][COLOR=blue]22 august 1991)[/COLOR]

[COLOR=purple] Anca Estera [/COLOR]
[COLOR=purple] 10 decembrie 2008[/COLOR]
[COLOR=purple] …………………………………………………………………[/COLOR]
Vechi 16.03.2009, 21:39:02
Banned

Implicit Noutăți pe noul-ierusalim.info

Noutăți pe [COLOR=Blue]noul-ierusalim.info [/COLOR]:

[COLOR=purple]99. Evangheliile lui Antihrist[/COLOR]
[COLOR=purple]100. Românul s-a născut poet[/COLOR]
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Fenomenul Posaga poster Exorcismul 13 13.01.2015 14:22:59
Cetatea Noul Ierusalim idealist Calugarul 12 18.01.2013 11:13:01
Fenomenul Emo - o cultura a instabilitatii psihice si sufletesti geo.nektarios Secte si culte 3 01.04.2011 17:38:21
mesaj de la noul ierusalim anaana71 Secte si culte 417 31.01.2011 15:31:40