![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Ce este bun în România? Poți să-mi spui și mie? De mult nu am mai auzit/citit ceva tonic... [/COLOR]
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Chiar că n-am vrut să te supăr. Ce-ai sărit așa pe mine? [/COLOR]
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=#008000]Problema e ca la fiecare persoana bineintentionata si care doreste sa schimbe lucrurile, sunt cel putin 20 care ii dau in cap…Am trecut si eu prin așa ceva, ani la rand am fost terorizată în școală... Stiu cum este considerat un om care - simplu - vrea sa munceasca pentru ca de asta e platit.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si as vrea sa stiu daca prin acele fapte este incriminat tot poporul roman? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Ce propun? Simplu! Sa vad preotii implicându-se in viata comunitatii. Sa aud ca preotii umbla din casa in casa, sta de vorba cu oamenii, explica ce e bine si ce e rau... La tara preotii tin slujba numai duminica. In rest ce face, unde este? Locul lui e in mijlocul oamenilor cu vorba blajina si sfat de parinte... Si preotii primesc salariu. Atunci sa-si justifice salariul.[/COLOR]
|
|||
|
|||
![]() Citat:
cei care dau in cap sunt stapaniti de el! clar |
|
||||
|
||||
![]() http://www.ziaruldebacau.ro/ziarul/2...si-organe.html[COLOR=green]Născuți pentru organe și alocații
|
|||
|
|||
![]()
Daca nu va e cu suparare, puteti detalia intamplarea?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Calea de mijloc | NECTARIE | Generalitati | 7 | 04.01.2011 18:13:37 |
Calea de mijloc | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 3 | 30.11.2010 21:46:00 |
Calea de intoarcere | Pilu | Homosexualitatea | 26 | 29.03.2010 01:13:10 |
Romania bunului simt ...sau ....Romania nesimtirii ! | elenavioletacocos | Generalitati | 22 | 22.11.2009 22:58:28 |
Conferinta "Calea familiei" | alynna | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 11.05.2008 20:13:52 |
|