Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.03.2009, 22:38:30
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Nu cred ca are vre-o relevanta in repercursiunile unei relatii daca aceasta a inceput in post sau nu.Poti fi indeajuns de finut incat sa incepi o relatie in post si sa nu-ti intinezi acest post,respectiv sa poti continua relatia respectiva.P
ana la urma daca este intr-adevar vorba de ceva deosebit,rabdarea si imaginatia vor veni cu siguranta de la sine,mai ales ca lucrurile se simt,inainte de orice tendinta de afirmare,oamenii simt pe ceilalti.
Singura deceptie pe care am avut-o in viata referitoare la o iubire,nu s-a desfasurat dintr-o relatie inceputa in post,ba chiar a fost in plina sarbatoare de casligi.Pe sotul meu tot in perioada acestei sarbatori l-am intalnit.
Cand aveam vre-o 24 de ani mi-a placut de cineva,de un barbat taman in postul mare,nu eram in tara.Respectivul ma suna continuu insa m-am intalnit doar odata cu el,apoi vazand ca incep sa ma gandesc prea des la el,si fiind constienta ca acesta nu intelege postul meu,l-am indepartat,consideram un pacat semnificativ si posibilitatea de a-l saruta,iar eu imi doream acest lucru.Astfel l-am indepartat categoric.
Acum gandesc putin altfel,dar,acum nu mai este cazul sa diger astfel de situatii.
Oricum,nu are nici o legatura faptul de a-ti place de cineva in post si chiar de a incropi o relatie cu ceea ce se poate intampla ulterior.Exista situatii similare intamplate in perioade diferite,postul il practica fiecare cam cum il intelege,sa fim realisti tinerii sunt ceva mai neastamparati,iar batranii ceva mai linistiti din fire,chiar daca pun adesea aceasta pe seama virtutii.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Relatiile dintre preoti dorinastoica14 Preotul 12 29.03.2010 13:01:59
Ce se intimpla cu relatiile de familie in Rai Narcis31 Generalitati 3 09.03.2010 18:23:57
Relatiile ortodocsilor cu neortodocsii Hector Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 25 21.11.2009 16:35:22
Postul si relatiile dintre sot si sotie cmihai Pocainta 30 10.02.2009 14:23:52
relatiile crestini-musulmani loredana Religia Islamica 175 23.05.2007 01:39:19