![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc tutoror pt rugaciuni si cuvinte de incurajere.
Silvia, nu inteleg de ce te-a deranjat postarea mea. Am o problema foarte mare, si crede-ma ca nu doresc nimanui sa treaca prin chinul prin care trebuie sa trec eu acum. Nu am cerut nimic decat, daca se poate sa fiu pomenita in rugaciunile celor de pe forum zilele astea, in ideea ca poate Dumnezeu ma ajuta si ma lumineaza si-mi arata calea pe care trebuie sa merg.Nicidecum nu am rugat pe altii sa faca rugaciuni pt mine pt a avea eu timp de plimbat, dormit, stat la calculator..... Poate daca ai fi in locul meu ai putea sa intelegi.Nu-ti doresc asta. Va multumesc inca o data, si iertare ca am indraznit sa va cer asta.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() [SIZE=3]Cat despre Silvia, nu te necaji prea tare, Manuela draga...E un OM BUN ...sunt convinsa...incearca doar sa faca pe "dura" . Si nu a deranjat-o postarea ta; mai degraba a noastra, a tuturor celor care te-am incurajat si te-am mangaiat cu o vorba buna. Probabil ca nu a avut niciodata prieteni adevarati... ![]() [SIZE=3](Ma opresc aici cu constatarile...iar o sa ma intepe Silvia. ![]() ![]() [SIZE=3]Bunul Dumnezeu si Maica Domnului sa te ajute in toate cele placute LUI, draga Manuela...[/SIZE]
"Dragostea indelung rabda; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieste , nu se lauda, nu se trufeste. Dragostea nu se poarta cu necuviinta, nu cauta ale sale, nu se aprinde de manie, nu gandeste raul. Nu se bucura de nedreptate , ci se bucura de adevar . Toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata..." |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Nu m-a deranjat cu nimic. Inteleg insa ca esti foarte tânără și că încă nu ai realizat că, în viață, fiecare e pe cont propriu. Când vei realiza acest lucru să-ți amintești că cineva ți-a vorbit de răutatea și ipocrizia lumii de azi.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
din fericire pot sa te contrazic pentru ca am trait ce spun si nu doar de dragul de a fi gica contra. am incredere ca cei care se roaga pentru manu contribuie din plin la ajutorul pe care, nadajduim cu totii, ca/l va primi. manuela... nadejde. esti tanara. nu stiu cat de tanara. si nici nu conteaza. insa, trebuie sa intelegi ca asa ne antrenam in viata. prin momente de cumpana. asa ne calim si ne pregatim pentru momente in care fiecare hotarare a noastra influenteaza nu numai propria viata ci si a celor din jur. Dumnezeu stie cum sa ne pregateasca si ne trimte necazuri atat cat putem duce. ia/le pe toate ca de la Domnul. si o sa iesi bine. Domnul si Maica Domnului sa te lumineze si sa iei hotararea care iti va fi spre folos! Amin
|
||||
|
||||
![]()
si, apropo silvia, asa cum esti tu rebela si mereu cu fundu/n sus cand e vorba de dezamagirile lumii, imi esti draga... esti chiar simpatica... si cred ca nu sunt singurul care gandeste asa despre tine.
Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar din pacate lumea e rea in adevaratul sens al cuvantului, adica are rautate in ea, intuneric! Sa ne fereasca Domnul sa ajungem sa vedem apogeul rautatii in oameni! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne ajuta |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Va rog, rugati-va pentru mine | Ana-Maria N | Umanitare | 15 | 20.07.2011 12:55:40 |
Rugati+va si pentru mine! | andrutza151 | Umanitare | 23 | 11.07.2011 01:08:17 |
Va rog, rugati-va pentru mine!! | simona76 | Generalitati | 30 | 17.11.2009 13:16:23 |
Va rog rugati-va pentru mine !! | lumyclau | Umanitare | 35 | 13.09.2009 14:30:48 |
Va rog rugati-va pentru mine !! | lumyclau | Rugaciuni | 1 | 12.09.2008 19:21:53 |
|