![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
OK!,am inteles....si am mai inteles ca acel "Iertare" de la sfarsit chiar nu isi avea rostul...tine tot de profunzime.Oricum,fiti fericiti ca va pricepeti la teorii,dar mai ales la CITIT.
|
|||
|
|||
![]()
Vreau sa te intreb pe tine Adeo,cine esti tu si de ce intrebi despre indrazneala respectivului cu atata dispret?Detest anonimatul.Eu imi asum cele scrise,pentru ca asa gandesc eu,si crede-ma,am citit despre toate teoriile exprimate aici,nu vorbesc doar in nestiinta de cauza.
Eu am un profil,am o poza cu intreaga familie,eu sunt ceea ce gandesc si se vede,dar voi cei anonimi si ascunsi in straie virtuale,cine sunteti?Va este usor sa emiteti doar teorii.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intrebarea mea a fost una iscoditoare, da recunosc! Dar tu nu ai inteles nici asta macar! Alta e ca nu emit teorii ci din propria traire fac concluzii? Cine sunt eu? Sunt cine sunt! Iertare! |
|
|||
|
|||
![]()
Bine-nteles ca am mirosit din start ispitirea ta,tocmai de aceia am ignorat-o si am exprimat succint doar despre indrazneala,oricum,esti cam nou ca sa ma cunosti,si cam vechi si las,ca sa spui cine esti?Cat despre vina mea,nu cred ca am afirmat ca nu exista,si nici nu cred ca l-am judecat pe acel OM.
Asa deci: BLAGOSLOVITI SI VA ROG DE MA IERTATI!
|
|||
|
|||
![]()
Ory! Din bun inceput am avut intentia sa spun doar ca istorisirea ta care incepe cu un strigat si un indemn nu are nici o atributie la tema topicului. Nu am vrut sa te invinuiesc si de ceva, sa te mihnesc ce am facut.
Nu vad nici un sfat, nici o indrumare pentru goldfinger17. Asta doar! O zic nu ironat ci sincer retraind pentru contrazicerile noastre. Iarta-ma! |
|
||||
|
||||
![]()
am cam exagerat cu ultimere postari:-"
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De la lume adunate, si-napoi la lume date... | ucenic | Generalitati | 27 | 28.06.2012 22:50:26 |
Ce manastire recomandati ? | Petre. | Calugarul | 40 | 07.02.2012 16:14:13 |
O manastire uitata de lume: Bezdin | Ilie | Pelerinaje la locuri Sfinte | 17 | 26.09.2010 22:32:10 |
Despre lume si lepadarea de lume | buiacu gabriel | Intrebari utilizatori | 12 | 10.08.2010 11:27:11 |
|