![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Dragilor nu fiti rai unii cu altii!Andrei te inteleg ca nu vrei dar iubestei si pe ei chiar daca nu cred,ce e rau in a ne vedea toti?Sunt printre noi si crestini doar cu numele ii cunosc nu vreau sa dau nume dar nu fac diferente intre ei poate si eu sunt dar ii iubesc pe toti buni sau rai,chiar daca unii mi-au facut rau ii iubesc!Daca ei doresc sa vina sunt bineveniti iar tu vei veni sigur Andrei nu poti sa renunti din cauza unora care nu sunt pe placul tau!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
O sa am eu grija sa nu iasa scantei o sa va anuntam pe toti inainte sa va luati liber si va rog mult mult de tot este o intalnire pt toate varstele deci sa nu cumva sa cutezati sa nu veniti!!!Chiar daca la unii le va fi greu aduceti-va aminte de zilele tineretilor si luati o hotarare tinereasca cu mult curaj si veniti cu mult entuziasm,dragoste,credinta!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, si acum si pururea si in vecii vecilor! Amin! Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat! "Gustati si vedeti ca bun este Domnul". |
|
||||
|
||||
![]()
Te inteleg Andrei f bine dar nu le pot interzice sa nu vina daca ei vor.Ai incredere o sa fie bine.Te rog nu fi trist din cauza asta cu ajutorul Domnului o sa fie bine crede doar si vei vedea!
|
|
||||
|
||||
![]() [SIZE=3][COLOR=green]În ce loc este întâlnirea, că nu găsesc, și când?[/COLOR][/SIZE]
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
succesuri, drajii miei! noapte buna! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Wow! Esti antiEBA? De ce? [/COLOR]
nu fiti dezinteresati !!! |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Un anunt important pentru cei in nevoi | mara2008 | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 31.07.2011 15:37:51 |
Important! | AlinNNN | Generalitati | 3 | 25.01.2010 16:45:15 |
important | catalinabalhui | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 20.05.2009 15:12:48 |
Important | catalinabalhui | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 09.04.2009 09:30:42 |
Un anunt important!!!!!!!! | Tudor | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 15.02.2006 16:17:08 |
|