![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Astazi am dat de mai multe, insa cele intitulate catiste rare, tot nu se gaseste!
|
|
|||
|
|||
![]()
Dupa logare apare scris numele fiecaruia, de ex.: "Florin, Popescu"
Virgula se pune numai cand scriem "Popescu, Florin", de exemplu in bibliografie. Chiar daca la noi din anumite cauze s-a incetatenit sa se scrie mai intai numele de familie, cum se obisnuieste la unguri, sau in catalog, totusi corect este prenumele mai intati si apoi numele de familie. Iar cele doua nume nu trebuie despartite prin virgula. Virgula o punem numai cand scriem numele de familie mai intai, si asta doar in anumite cazuri. |
|
|||
|
|||
![]()
nu merge redirectionarea automata dupa logare... problema e mai veche, ar cam fi timpul sa se remedieze.
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc administratiei pentru facilitatea "ignor list" !
|
|
||||
|
||||
![]()
Multumim pentru pagina separata de video!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Adrian este tipul de om al surprizelor, al surprizelor plăcute !
|
|||
|
|||
![]()
Stiti ce-am observat,de cand este aceasta infatisare noua a site-ului,respectiv a forum-ului,in miez de noapte sunt mai multi useri on line,si chiar vizitatori,decat erau inainte la aceiasi ora tarzie.Chiar am urmarit aceasta situatie o perioada de timp si este imbucuratoare.
Frumos!Vedeti ca esteticul si diversitatea conteaza!!!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Da, si este o persoana foarte placuta, si inca mai este si foarte drept! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
adica ce faci cu facilitatea asta, la ce te ajuta?
|
|
|||
|
|||
![]()
Mirela,aceasta facilitate te ajuta sa ignori persoana care "te oboseste",sa-i spunem asa,astfel ca,daca o introduci in "ignore list",nu vei mai vedea postarile facute de aceasta,ca atare vei fi mai linistita in perioada respectiva.Intelegi!!! Chiar daca suntem pe un site "plin de credinta",fiindca suntem oameni,uneori suntem nevoiti sa apelam si la "ignore list",asa pentru linistea psihica,caci suntem satui de hartuielile cotidiene...
...nu am apelat la aceasta optiune,dar cand o voi face,voi merge pe "ignore"ceva mai amplu,si aici nu ma refer la persoane,ci la intreg acest sistem virtual...(este singurul forum la care particip...no chat,no messenger...)
apel importanat ! |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lansarea site-ului Catedralei Mantuirii Neamului | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 10 | 15.10.2010 22:36:52 |
|