![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu am probleme cu somnul si de aceea am pus si sfaturile astea naturale..poate mai ajuta pe cineva...Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]()
E foarte buna pentru combaterea insomniei.
Cunosc pe cineva care citeste din Psaltire noaptea si apoi doarme ca un prunc. |
|
|||
|
|||
![]()
Exista o combinatie de plante anume pentru bitter la care mai adaug o jumatate de pachet de ceai hepatic, o jumatate de pachet ceai gastric si plante aromate: scortisoara, cuisoare, (cate o lingurita), afine ( doua lingurite) si o lingurita de rostopasca. Le pun intr-un vas care se inchide ermetic. Adaug 1,5 l tuica. agit zilnic timp de 15 zile, apoi strecor si pun bitterul obtinut in sticlute inchise la culoare. Reteta poate suferi modificari. Se pot adauga si alte plante prezente in componenta bitterului existent pe piata si anume acelea de care putem face rost. ( cate doua lingurite din fiecare).
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Nu raspund la astfel de isulte.
|
|
||||
|
||||
![]()
isulte ? Cred că nu-i bună țuica în rețeta ta ! In....e
|
|||
|
|||
![]()
Ceaiul de sinziene curata rinichii, ficatul, pancreasul si splina de factorii patogeni. Cei ce sufera de tulburari ale sitemului limfatic ar trebui sa bea zilnic din acest ceai. Ele este indicat si in cloroza, hidropizie si junghiuri intercostale. Folosit extern, ajuta foarte repede in toate bolile de piele, in rani, furuncule si comedoane. Spalaturile calde ajuta la intinderea tenului ofilit. Si sucul proaspat stors da rezultate bune, daca se ung zilnic cu el portiunile de piele bolnave si se lasa sa se usuce.
Medicina populara recomanda dragaica si in epilepsie, isterie, coree, boli de nervi, retentie urinara, nisip si piatra la rinichi si in urina. Si la bolile gusei ajuta acest ceai daca se face zilnic foarte multa gargara. O femeie mi-a relatat ca a scapat astfel de gusa, de boala glandei tiroide. http://sanatatenaturala.3x.ro/dragaica.htm Dar ceea ce nu scrie in articol si am citit in Formula AS, este ca ajuta in paradontoza: se clateste gura din cand in cand cu infuzie de dragaica. Un dinte care se misca, se va stabiliza prin intarirea gingiei, in 2-3 zile. |
|
|||
|
|||
![]()
Reteta se afla in orice pachet de ceaiuri pentru bitter suedez. Iar din tuica ,,mea'' prepar numai pentru mine si nu tin seama de parerea ta rautacioasa.
|
|
||||
|
||||
![]()
Te rog să mă scuzi, nu am știut că ești producător și consumator de Țuică . Apropo , Invățâtura noastră Ortodoxă , ce spune despre Țuică ?
|
|||
|
|||
![]()
Bitterul suedez este un leac absolut miraculos! Nu spun aceasta din auzite.Îl folosesc de foarte mult timp și vindecă aproape orișice Încercați-l și apoi mai discutăm.Am preparat și în casă.este adevărat cu țuică de cazan foarte tare dar atunci când este folosit în locul spirtului pentru uz extern nu văd care ar fi problema.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O sectiune de medicina naturista | bmd | Generalitati | 27 | 08.08.2012 14:10:56 |
Medicina si Religie | alexioana92 | Morala Crestina | 44 | 23.05.2012 00:04:11 |
Medicina holistica - interesant | Fetita cu Codite | Generalitati | 19 | 05.02.2010 15:48:02 |
medicina si farmacia | pacifistul | Generalitati | 22 | 26.07.2009 23:31:21 |
Medicina Perplexa | Laurentiu | Generalitati | 0 | 04.04.2007 12:14:29 |
|