Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.03.2009, 15:12:10
kosmy022 kosmy022 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.02.2009
Locație: Romania, Timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Nu vrei sa ne scrii aici ce spune Sf. Sebastian?
Nu, nu e ceva ce a zis Sf Sebastian.
Mi-a atras si mie cineva atentia la aceasta relatare. In vremea Sf Sebastian (inceputul crestinismului, cred ca e vorba de timpul cand imparat al Imperiului Roman era Domitian , mare prigonitor al crestinilor ) s-a dat o lege prin care la intrarea in targuri si la locurile de unde oamenii se duceau sa-si ia apa de baut sa fie amplasati idoli mici si acestia sa fie paziti. Cei ce vroiau sa intre erau obligati sa li se inchine. Cine nu li se inchina, nu putea sa cumpere sau sa vanda ceva. Eu cand am citit asta am ramas impresionat. N-am de unde sa stiu daca la asta s-a referit Sf Ioan Evanghelistul in Apocalipsa, dar seamana tare bine.
(Rezumatul meu e destul de slab, va invit sa cititi voi insiva sa va lamuriti)
Reply With Quote
Vechi 26.03.2009, 15:27:22
emanuel2007
Guest

Implicit

e timpul sa ne revenim din adormire : crestinismul va redeveni iar o religie prigonita si intrezisa ...
Reply With Quote
Vechi 26.03.2009, 17:30:18
emanuel2007
Guest

Implicit

http://www.ortodoxradio.ro/arhiva/li...todoxradio.mp3
Reply With Quote
Vechi 26.03.2009, 17:30:57
emanuel2007
Guest

Implicit

foarte bine a vorbit parintele danion vasile ...
Reply With Quote
Vechi 26.03.2009, 17:47:08
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
În prealabil postat de emanuel2007 Vezi mesajul
e timpul sa ne revenim din adormire : crestinismul va redeveni iar o religie prigonita si intrezisa ...
Nu cred ca este vorba de Crestinism...ca find unicul obiect al "prigoanei". Nici nu mai este vorba de vre-o prigoana, deoarece prigonitorii nu o mai fac fatis,deoarece asa creaza martiri, ci pur si simplu la modul GLOBAL ne EPUIZEAZA PUTERILE noastre, si asa limitate, si ne maninca sistematic sufletul prin demonul" numit SOCIALIZARE... .

Fatis, NIMENI NU MAI INTERZICE NIMIC, NU MAI PRIGONESTE PE NIMENI, CI NE-O FACEM CU MINA NOASTRA NESILITI DE NIMENI.

Iar Cipul va fi necesar precum noile sisteme de operare pe computer, fara ele nu o sa mai ai posibilitatea sa te "log-ezi"

Foamea ii va convinge pe toti
Reply With Quote
Vechi 26.03.2009, 17:54:32
scrabble
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
ci pur si simplu la modul GLOBAL ne EPUIZEAZA PUTERILE noastre, si asa limitate, si ne maninca sistematic sufletul prin demonul" numit SOCIALIZARE... .
Poate ai vrut sa zici globalizare. Socializare are alt sens.
Reply With Quote
Vechi 26.03.2009, 20:57:27
emanuel2007
Guest

Implicit

nu e prigoana ???

nu cred ...

iata un exemplu , citez : " Doamne ajuta. Am primit acum un mesaj de la Petru Voda: de ieri parintele Justin se simte foarte rau. Ieri a vomat toata ziua, azi s-a simtit foarte slabit. Duminica am stat cu el la masa, dupa Sfanta Liturghie, si era bine. Faceti cu toti rugaciuni pentru el, si indemnati-i si pe altii sa se roage. Parintele are multi dusmani, asa cum stiti. Sa aratam ca are mult mai multi prieteni, rugandu-ne pentru el. Danion Vasile "

de asta ce mai ziceti ??? ce slogan " linistitor " mai aveti ?
Reply With Quote
Vechi 26.03.2009, 20:59:29
emanuel2007
Guest

Implicit

e adevarat mesajul care l-am primit si io pe mess , nu e inventat de mine ... vine de la danion vasile ...
Reply With Quote
Vechi 27.03.2009, 00:30:44
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de scrabble Vezi mesajul
Poate ai vrut sa zici globalizare. Socializare are alt sens.
Nu, nu, Scrabble, socializare am vrut sa zic, mai ales cea excesiva care vine din : TV, Internet, Moda, Munca, Panica, Media, Fad-uri, apartenenta la grupuri obscure, secte, ...ea ne consuma incet si bine, ea gindeste pentru noi
Reply With Quote
Vechi 27.03.2009, 00:37:46
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de emanuel2007 Vezi mesajul
nu e prigoana ???

nu cred ...

iata un exemplu , citez : " Doamne ajuta. Am primit acum un mesaj de la Petru Voda: de ieri parintele Justin se simte foarte rau. Ieri a vomat toata ziua, azi s-a simtit foarte slabit. Duminica am stat cu el la masa, dupa Sfanta Liturghie, si era bine. Faceti cu toti rugaciuni pentru el, si indemnati-i si pe altii sa se roage. Parintele are multi dusmani, asa cum stiti. Sa aratam ca are mult mai multi prieteni, rugandu-ne pentru el. Danion Vasile "

de asta ce mai ziceti ??? ce slogan " linistitor " mai aveti ?
bun, o sa ne rugam, dar nu va exemplul de prigoana, vorbesti doar de parintele care se simte rau are o indigestie sau o intoxicatie alimentara...sau faci aluzie la vre-o conspiratie de care vei vorbi?

La fel se spunea si de PF Teoctist care a murit natural de boala dupa ce a fost operat de unul dintre cei mai mari chirurgi din lume de la Fundeni si care sunt convins ca a facut tot ce s-a putut sa-i prelungeasca viata
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice mihailt Generalitati 50 30.09.2009 18:22:02
Pasapoartele biometrice nu vor fi obligatorii mihailt Stiri, actualitati, anunturi 2 27.06.2009 02:43:09
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice bunicu Stiri, actualitati, anunturi 2 24.03.2009 11:20:37
Sunt pasapoartele biometrice o lucrare diabolica? moro.d Stiri, actualitati, anunturi 6 05.02.2009 23:45:44