![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu, nu e ceva ce a zis Sf Sebastian.
Mi-a atras si mie cineva atentia la aceasta relatare. In vremea Sf Sebastian (inceputul crestinismului, cred ca e vorba de timpul cand imparat al Imperiului Roman era Domitian , mare prigonitor al crestinilor ) s-a dat o lege prin care la intrarea in targuri si la locurile de unde oamenii se duceau sa-si ia apa de baut sa fie amplasati idoli mici si acestia sa fie paziti. Cei ce vroiau sa intre erau obligati sa li se inchine. Cine nu li se inchina, nu putea sa cumpere sau sa vanda ceva. Eu cand am citit asta am ramas impresionat. N-am de unde sa stiu daca la asta s-a referit Sf Ioan Evanghelistul in Apocalipsa, dar seamana tare bine. (Rezumatul meu e destul de slab, va invit sa cititi voi insiva sa va lamuriti) |
|
|||
|
|||
![]()
e timpul sa ne revenim din adormire : crestinismul va redeveni iar o religie prigonita si intrezisa ...
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
foarte bine a vorbit parintele danion vasile ...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fatis, NIMENI NU MAI INTERZICE NIMIC, NU MAI PRIGONESTE PE NIMENI, CI NE-O FACEM CU MINA NOASTRA NESILITI DE NIMENI. Iar Cipul va fi necesar precum noile sisteme de operare pe computer, fara ele nu o sa mai ai posibilitatea sa te "log-ezi" Foamea ii va convinge pe toti |
|
|||
|
|||
![]()
Poate ai vrut sa zici globalizare. Socializare are alt sens.
|
|
|||
|
|||
![]()
nu e prigoana ???
nu cred ... iata un exemplu , citez : " Doamne ajuta. Am primit acum un mesaj de la Petru Voda: de ieri parintele Justin se simte foarte rau. Ieri a vomat toata ziua, azi s-a simtit foarte slabit. Duminica am stat cu el la masa, dupa Sfanta Liturghie, si era bine. Faceti cu toti rugaciuni pentru el, si indemnati-i si pe altii sa se roage. Parintele are multi dusmani, asa cum stiti. Sa aratam ca are mult mai multi prieteni, rugandu-ne pentru el. Danion Vasile " de asta ce mai ziceti ??? ce slogan " linistitor " mai aveti ? |
|
|||
|
|||
![]()
e adevarat mesajul care l-am primit si io pe mess , nu e inventat de mine ... vine de la danion vasile ...
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu, nu, Scrabble, socializare am vrut sa zic, mai ales cea excesiva care vine din : TV, Internet, Moda, Munca, Panica, Media, Fad-uri, apartenenta la grupuri obscure, secte, ...ea ne consuma incet si bine, ea gindeste pentru noi
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La fel se spunea si de PF Teoctist care a murit natural de boala dupa ce a fost operat de unul dintre cei mai mari chirurgi din lume de la Fundeni si care sunt convins ca a facut tot ce s-a putut sa-i prelungeasca viata |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 18:22:02 |
Pasapoartele biometrice nu vor fi obligatorii | mihailt | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 27.06.2009 02:43:09 |
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 11:20:37 |
Sunt pasapoartele biometrice o lucrare diabolica? | moro.d | Stiri, actualitati, anunturi | 6 | 05.02.2009 23:45:44 |
|