![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
scrisoarea nu reflectă poetul sau omul politic Mihai Eminescu, ci OMUL Mihai Eminescu, scriind o scrisoare intimă unei persoane în care avea încredere...
|
|
|||
|
|||
![]()
Acum vre-o 12 ani ma aflam la Iasi,si am intrat intr-un magazin anticariat,unde lucra o prietena.M-am uitat prin carti si am gasit una care mi s-a parut foarte interesanta,Cartea cu poeziile lui Veronica Micle,dar si multe dintre scrisorile pe care Veronica si Eminescu si le scriau.Nu aveam bani sa cumpar cartea,dar mi s-a ingaduit si am stat acolo pana am citit-o pe toata.
Eminescul este unic,nu doar prin scriere,ci si prin daruirea totala si simtirea profunda,care-i determina scrierile,si poezia si proza.
|
|||
|
|||
![]()
Dom-le exprimarea:
"Mânca-ți-aș ochii tăi cei dulci, nebuno" de a lui Eminescu? Pai deja am inceput sa rad. Hai mai fratilor... |
|
|||
|
|||
![]()
Despre Eminescu s-au scris atâtea și oricât s-ar mai scrie sensurile poeziei sale sunt infinite ca însăși viața.
Oricât am încerca să-l catalogăm pe aceste în credincios,ateu sau orice altceva un lucru este cert:Eminescu este tot ce a dat mai bun pământul Românesc este mistic și misterios,este și credincios și ateu,este și om este și înger iar noi să mulțumim lui Dumnezeu că îl avem și ne putem potoli setea de frumos citind versurile lui. Eu personal cred că geniul lui Eminescu este ceva divin și numai oamenii aleși au parte de talentrul pe care l-a avut.Drept dovadă este nemurirea lui.Această imagine pe care o postez mai jos se află la Ierusalim,și veți observa vresurile "Ce-ți doresc eu ție,dulce Românie...." |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
EMINESCU | saccsiv | Generalitati | 79 | 14.01.2013 10:52:02 |
Partener ateu | onyx235 | Nunta | 87 | 26.03.2011 21:52:20 |
De ce sunt ateu agnostic | hmiron | Teologie si Stiinta | 43 | 30.12.2009 22:51:32 |
ateu sau crestin? | Dan-Virgil | Generalitati | 33 | 12.07.2008 21:21:58 |
|