![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu sint o simpla muritoare, neindeminateca... Ceea ce eu am postat aici, este faptul si ceea ce eu cunosc deoarece am fost prin partile acelea. Trupul lui Padre Pio, a ramas nealterat totusi. Despre altceva, eu nu cunosc nimic...imi pare rau. |
|
||||
|
||||
![]()
Eu nu sint Judecatorul.
Nu am de unde sa stiu ce este adevarat si ce nu este adevarat, deoarece fiecare isi cunoaste sufletul sau, doar. Sa fim iubitori si intelegatori, sa fim buni, nu sa judecam noi, ca cine sintem noi? |
|
|||
|
|||
![]()
Logica spirituala insasi spune ca daca doua Biserici marturisesc dogme de credinta opuse uneia fata de alta, atunci Una si numai Una dintre ele este Adevarata Biserica a lui Hristos sau poate niciuna asa cum este cazul "infruntarii" intre catolici si protestanti.
Revenind la cele doua Biserici, dintre care numai Una marturiseste Credinta Adevarata, este 100% verosimil ca Aceasta sa dea Sfinti bineplacuti inaintea lui Dumnezeu, iar cealalta sa dea "sfinti" care au marturisit dogmele ei strambe de credinta - bineinteles, tatalui minciunii care este diavolul Lucifer. Tin sa reamintesc, chiar daca trupul lui Padre Pio n-a putrezit, asta nu inseamna neaparat ca ar avea "sfinte moaste", ci exista nici mai mult nici mai putin de 8 pricini de neputrezire a trupurilor pe care le amintesc aici: Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
[continuarea mesajului anterior]
Citat:
Razvan |
|
|||
|
|||
![]()
Asa ca daca l-ar dezgropa ortodocsii pe Padre Pio si i-ar face slujba de dezlegare, indata i-ar putrezi aceste "asa-zise moaste".
|
|
||||
|
||||
![]()
Ma ierti Razvan, eu nu discut si nici nu am nici cea mai mica intentie sa contrazic vre-unul din Sfintii Parinti.
Era un subiect, am doar relatat faptele. Iar faptele sint astea. Fara sa sustin absolut nici o parere - nici de dreapta, nici de stanga, sau sa fac vre-un comentariu legat de aceste fapte. Va las pe voi s ao faceti, poate invat si eu ceva, pe voi care stiti mai mult. |
|
|||
|
|||
![]()
razvan vorbesti de parca te-ar bantui vreun sfant catolic in somn, faptele lor vorbesc de la sine, in rest crede fiecare ce vrea.
|
|||
|
|||
![]()
Dupa cum Trupul lui Hristos e Unul, Unic si Indivizibil, la fel si Biserica e Una, Unica si Indivizibila, nu poate fi formata din ramuri: Ortodoxa, catolica si protestanta, ci pur si simplu e Biserica Ortodoxa. Celelalte asa-zise biserici sunt doar simple adunari ale unor persoane care propovaduiesc invataturi gresite, eretice despre Dumnezeire.
|
|
||||
|
||||
![]()
Mai Razvan, dar vorbesti ca si cand ai face parte din Sfanta Treime. Mai usor cu aceste verdicte. Ortodoxia iti ofera calea sigura spre mantuire, dar tot ea te indeamna si la iubirea aproapelui fie el si catolic, protestant, ateu...
Noua ortodocsilor ne este propriu sa iubim si nu sa judecam. |
|
||||
|
||||
![]()
Razvan, in privinta sfintilor catolici, si eu am indoieli. Eu ii consider sfinti doar pe cei pana la 1054, si dupa, doar pe cei ortodocsi. Dar in privinta calendarului, nu sunt de acord. Schimbarea calendarului nu stirbeste din dogme. Mai citeste despre subiectul asta.
Doamne ajuta!
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, si acum si pururea si in vecii vecilor! Amin! Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat! "Gustati si vedeti ca bun este Domnul". |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Biserica catolica ca si cladire | elcipo | Biserica Romano-Catolica | 153 | 12.08.2015 14:07:40 |
Dialog BOR - Biserica Catolica | Ducutu | Biserica Romano-Catolica | 70 | 08.05.2013 00:19:29 |
Blasfemie la o liturghie catolica | colaps | Generalitati | 48 | 02.01.2011 19:37:19 |
Crucea catolica | Dia20_diana | Biserica Romano-Catolica | 135 | 06.12.2010 23:45:33 |
Cruciulita catolica | devorator | Generalitati | 51 | 01.04.2010 11:07:30 |
|