Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.03.2009, 23:12:27
avocatulcluj avocatulcluj is offline
Banned

Data înregistrării: 27.03.2009
Implicit pentru patinina 34 DIN PARTEA LUI PAULSPANIA

PAULSPANI NU MAI ARE ACCES LA FORUM A FOST BANDED.ISI CERE IERTARE DACA TE-A SUPARAT CU CEVA.NU A FACUT INTENTIONAT.CE A VRUT EL SA SPUNA A FOST SA CITESTI DOCTRINA BISERICII PENTICOSTALE SA VEZI CARE ESTE CREDINTA,PE CE SE BAZEAZA CA SA POTI APOISA DAI UN RASPUNS.ORICUM NU VA MAI DERANJAM.VOI NE PUTETI FACE CUM VRETI PE NOI(ALTE CULTE RELIGIOASE)DAR NOI DACA SPUNEM CEVA SAU EXPLICAM CREZUL NOSTRU NU MAI AVEM VOIE SA INTRAM PE FORUM.EU NU AM NIMIC CU ORTODOXII,EU STIU CA NU RELIGIA TE MINTUESTE CI CREDINTA TA IN ISUS HRISTOS.
CIT DESPRE MINE EU SI CASA MEA VOM SLUJI DOMNULUI.
SI NOI CA SI VOI CREDEM IN DUMNEZEU CA TATA,IN ISUS CA FIU SI RASCUMPARATOR ,IN DUHUL SFINT DAR DUPA MODELUL NOU TESTAMENTAL 1 CORINTENI 12:28 Și Dumnezeu a rânduit în Biserică, întâi, apostoli; al doilea, prooroci; al treilea, învățători; apoi, pe cei ce au darul minunilor; apoi pe cei ce au darul tămăduirilor, ajutorărilor, cârmuirilor, și vorbirii în felurite limbi.

M-as bucura din suflet ca ro sa fie o tara crestina cu adevarat dar din pacate rata avorturilor este pe primele locuri in lume-ROMANIA. Tara crestina cult crestin ortodox rata avorturilor printre cea mai mare in lume.la noi la penticostali si baptisti nu se fac avorturi.la noi familiele sunt numeroase,avem multi copii de multe ori lumea ride de noi ca avem cite 8-10 ba chiar 16 copii.de ce este atunci asa de mare rata avorturilor in ro.
Intrbare.este sau nu ro .o tara crestina daca da atunci de ce ro se afla pe primele locuri la avort,si crimina
MA ROG CA DUMNEZEU SA BINECUVINTEZE RO.CU OAMENI SINCERI SI CRESTINI ADEVARATI.
INCA O DATA SCUZE DIN PATEA LUI PAULSPANIA

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Vorbirea in limbi la penticostali... lacrimi Secte si culte 2217 03.04.2012 13:35:20
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? Raul Ortodox Secte si culte 120 28.05.2011 01:21:11
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti danyel Secte si culte 741 11.08.2010 21:37:50