![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Falsificarea unui pasaport clasic e o treaba care costa mult mai mult decat 20 de euro. Cred ca 20 de euro costa numai schimbarea datelor de pe cipul RFID, asa ca verifica-ti sursele. |
|
|||
|
|||
![]()
PROTEST LA CAMERA DEPUTATILOR !!!
ASOCIATIA VICTIMELOR MINERIADELOR 1990-1991 DIN ROMANIA(A.V.M.R.) http://www.avmr.ro , tel/fax:021.310.73.32/0766.482.999,0728.178.998 COMUNICAT Asociatia nostra va organiza joi 02.04.2009 intre orele 12.00-14.00 un protest, in fata sediului Parlamentului Romaniei(trotuarul de vis-a-vis-Parcul Izvor) Protestul ANTI-CIP vizeaza dezbaterea organizata de Comisia pentru Drepturile Omului din Camera Deputatilor, pe tema pasapoartelor. La dezbatere au fost invitati sa participe pentru consultari si reprezentanti ai Coalitiei inpotriva Statului Politienesc. Presedinte Viorel Ene |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
nu , costa numai 20 de euro ...
|
|
|||
|
|||
![]()
In Iasi de ce nu protesteaza nimeni??? Sau in alte orase?
|
|
|||
|
|||
![]()
Deoarece nu sunt la fel de mindrii si certareti ca Bucurestenii....or fi ajuns mai repede ca noi la concluzia ca nu intereseaza pe nimeni de noi si de persoana noastra nici cit negrul de sub unghie...cipuiti sau ne-cipuiti
Colosii mondiali GM si Chrysler sunt pe cale sa se prabuseasca in citeva zile, situatie care va afecta intreaga planeta din plin cu pierderi de trilioane de dolari...si tu crezi ca intereseaza pe cineva de niste grupuri care demonstreaza contra cipului Maturitate si sobrietate oameni buni! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Chiar azi am auzit la TV, ca s-au tiparit TONE de dolari zilnic. Iata de unde venea bunastarea! In vreme ce, cand vorbim de cipuri, vorbim de posibilitatea pierderii sufletului nostru. Dar cu demonstratiile acestea nu prea sunt de acord; ar trebui sa se faca asociatii serioase, care prin avocatii lor sa trateze problema cu statul. Protestul pe strada aduce avantaje numai unora, care vor sa se afirme politic; maine poimaine ii vom vedea in guvern, daca ii sustinem, netinand cont de activitatea lor anterioara (vezi Roncea - MISA, si altii). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
..sau daca este sub piele pentru scanare la Bancomat...cum pacatuiesti?....oare numai pentru ca asa a spus cineva? Sa zicem ca nu am nimic de ascuns fata de nimeni, nu mi-e rusine de nimic din trecutul meu, sau deja sunt rezolvat prin spovedire si impartasire...atunci de ce sa imi fie teama? Ma duc imi cumpar mincarica cu cipul, muncesc, dupa care ma intorc in birlogul meu unde nu ma opreste nimeni sa ma inchin deci...unde este pacatul? |
|
|||
|
|||
![]()
Nu asa, Andrei. Cine va primi pasaportul cu cip - care intre noi fie vorba ar trebui dat infractorilor notorii, nu oamenilor ca tine si ca mine, care dorim doar sa ne legitimam cand calatorim - pregateste venirea implantarii cipului. Ar trebui sa citesti si sa te pui la punct, pentru a nu crede ceva gresit.
si apoi s-a spus ca acele cipuri au antena: deci se primesc si se transmit informatii prin el e activ, nu doar un ram detinator de informatii despre propria ta persoana. Daca e si emitator si receptor si aceste date se pot schimba sau transfera. nu spune nimeni sa ai insomniidin aceasta cauza; doar nu trebuie acceptat, ca sa nu creem precedent. Ca apoi de la cipul din pasaport la cel implantat mai e doar un pas. Sa starpim raul cat mai putem, neacceptandu-l. Este scris prea mult pe acesta tema, ca sa nu poti spune ca nu ai stiut. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 18:22:02 |
Pasapoartele biometrice nu vor fi obligatorii | mihailt | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 27.06.2009 02:43:09 |
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 11:20:37 |
Sunt pasapoartele biometrice o lucrare diabolica? | moro.d | Stiri, actualitati, anunturi | 6 | 05.02.2009 23:45:44 |
|