![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Imi pare ca Luchian a grait bine si trebuie sa extragem nectarul din cele graite, asa cum se exprima cineva pe aici dintr-un citat. Fiecare sa ia ce i se potriveste.
Doamne ajuta ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
- am sa ma interesez ? - de 7 ori ce faci daca un om cu credinta mai slabuta cauta un subiect pe net (ex: de ce tinem noi duminica si altii sambata) si nimereste dupa ce a postat un adventist? Exemplele sunt nenumarate si isi poate face o parere gresita. O sa vada o serie de citate si mustrari care par a fi adevarate de ambele tabere si n-o sa mai inteleaga nimic. |
|
|||
|
|||
![]()
Cred cărebue să avem mare grijă ce postăm pt că se speculează foarte mult
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Îar dacă cineva care nu este ortodox dă un răspuns nepotrivit cu această credință, vor da replică mai mult de doi creștini -ortodoxi autentici sau preoți (căci sunt și preoți pe aici). Nu-ți face tu griji căci "pasărea pe limba ei piere".Eu insist să-ți faci timp să vizitezi membrii forumului mai activi și să nu mai faci afirmații nefondate căci se găsesc oameni deosebiți și creștini autentici chiar dacă unii dintre ei au luat pauză în perioada postului. |
|
|||
|
|||
![]()
Mult vorbim, mult putem gresi, daca nu luam aminte. Dar nici tacerea nu e buna. Cultivarea discernamantului duhovnicesc este o treaba anevoioasa si se realizeaza in timp. De obicei, suntem trasi de maneca atunci cand gresim, asa pur si simplu din solidaritate crestina. Milostenia duhovniceasca e tot o fapta buna.
Am invatat multe lucruri de pe acest forum. Dumnezeu sa ne lumineze, pentru a gresi cat mai putin! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Spor in credinta !
"Iata, Eu va trimit pe voi ca pe niste oi in mijlocul lupilor; fiti dar intelepti ca serpii si nevinovati ca porumbeii." - Matei 10:16 "Nadejdea mea este Tatal, Scaparea mea este Fiul, Acoperamântul meu este Sfântul Duh. Treime Sfânta, slava Tie !" (Sfântul Ioanichie) |
|
|||
|
|||
![]()
luchian, dupa cum ai spus, intri de curand pe acest form si tocmai de aceea cred ca profilul realizat de tine nu este unul obiectiv. Insa ti-ai exprimat punctul de vedere. Nu cred ca este cineva pe acest forum care sa nu faca distinctia intre sfaturile oferite de anumiti useri in cadrul diverselor topicuri si sfaturile duhovnicului in scaunul spovedaniei. Altfel ar fi regretabil. Calitatea subiectelor dezbatute reflecta nivelul si calitatea membrilor. De fiecare dintre noi tine daca timpul petrecut pe forum este pierdere sau castig. Insa in mod sigur este un castig atunci cand raspunsul nostru nu urmeaza doar unei simple intrebari ci unei nevoi (reale).
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
2. Corect, dar polemicile pot fi constructive. Daca insa personajele se enerveaza, asta e problema lor, nu poate nimeni sa le interzica asta daca ei insisi nu-si dau seama sau daca nu vor sa se abtina. 3. Pai sfintii navigheaza pe net, slava Domnului! Crezi ca ei au existat doar in vechime? Sunt destui si in zilele noastre si Dumnezeu lucreaza prin ei pentru folosul tuturor prin orice metoda, chiar si a mesajelor publicate pe forumuri. :) Si rugaciunile lor ne ajuta, dar si faptele lor mai "concrete". 4. Din moment ce exista un spatiu destinat altor confesiuni, ei au voie sa participe la discutii pe forum, pe orice teme delicate. Adminii vegheaza la calitatea dialogurilor si decid daca sunt spre pastrare sau spre stergere.
|
||||
|
||||
![]()
Daca macar unul singur se va folosi cu ceva de pe acest forum, inseamna ca forumul nu exista fara nici un rost. Daca mai multi se vor folosi de pe acest forum, putem spune chiar ca acesta este din randuiala lui Dumnezeu.
Cei slabi, care s-ar putea sminti de gandirea unui ne-ortodox aflat in trecere sau de parerea prea deschisa a vreunui cautator al lui Dumnezeu, nu ar trebui sa intre nici macar pe net, dar mai ales pe un forum, unde framantarile si bucuriile se impletesc cu incercarile si prieteniile sincere. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce reprezinta pentru noi acest forum? | Annyta | Generalitati | 47 | 11.02.2014 11:40:53 |
si folosirea prea multa a calculatorului ucide sufletul | zriyac | Generalitati | 20 | 20.10.2010 23:44:12 |
Limpezirea apelor pe acest forum | krabu | Despre Biserica Ortodoxa in general | 232 | 13.04.2010 14:38:28 |
De ce veniti voi pe acest forum? | sophia | Generalitati | 38 | 12.04.2010 23:05:22 |
Multa vorbire in disputele dogmatice - Cuviosul Paisie Aghioritul | andrei_im | Generalitati | 14 | 28.02.2010 11:21:14 |
|