![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Am si eu nevoie de putin ajutor. Ajutati`ma,va rog, cu un chestionar pt un studiu practic la o licenta. Chestionarul in gasiti pe: http://www.sondaje.x21.ro/ (codul de acces pt a putea trimite si centraliza rezultatele este: 654321 ; completati chestionarul, bagati codul si apasati "Trimite"). Va Multumesc anticipat! ... si daca nu va deranjeaza sa trimiteti mesajul cui credeti ca poate fi interesat... As avea nevoie sa completeze cat mai multe persoane . Multumesc inca o data si`mi cer scuze pt deranj!
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu am trimis.
Sa-ti fie de folos. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Am completat si eu.
|
|||
|
|||
![]()
Ti-am trimis si eu chestionarul completat.
|
||||
|
||||
![]()
Am trimis chestionarul !
|
|||
|
|||
![]()
Am completat si eu chestionarul.
|
|
|||
|
|||
![]()
Am completat chestionarul si l-am trimis.
Post usor si cu folos duhovnicesc! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
singurele date care le poti extrage din formular sunt referitoare la credinciosii ortodocsi nicidecum referitoare la biserica ortodoxa! Mai am o sugestie: Data viitoare cand o sa fi mai profesionist sa nu uiti cel putin 15% din societate e o dovada de neprofesionalism. Evident nu am completat sondajul pentru ca intrebarile nu reflecta nici macar titlul ca sa nu zic ca unele intrebari nu permit semnalarea unor orientari care sunt permise de alte. Adica da dovada de lipsa de seriozitate/profesionalism |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cercetare teama de nastere | mirela1990 | Generalitati | 3 | 29.04.2011 00:58:41 |
Cercetare Carte | IAlexI | Slujba inmormantarii | 7 | 06.12.2010 18:17:22 |
Sustine si tu proiectul meu de cercetare | andreea_n | Umanitare | 0 | 08.06.2010 23:51:14 |
Experienta personala | The_Fallen | Rugaciuni | 5 | 11.06.2009 12:21:40 |
o problema personala | Violeta | Stiri, actualitati, anunturi | 13 | 30.01.2007 13:35:02 |
|