![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca vine sfarsitul lumii ( ca prea zic la unison parintele Arsenie Papacioc,parintele Justin si parintele Adrian Fageteanu de pasaportul asta nou ca e primul pas spre pecetluire) e bine sa ne dezvatam de tot ce ne tine legati de societate.
Si asa putem incepe sa ne pregatim. E cam ciudat ca parintele Arsenie Papacioc are 94 de ani si parintele Adrian Fageteanu are 97 de ani. Daca mai zice asa si parintele Petroniu ce sa mai zic. Nu stiu sa explic dar e clar caci trupul uman ca si sufletul sunt niste taine. Nu zic ca vom putea fi influentati ce gandim (cum li se pare unora ca asta mi se pare o aiureala) dar se pare ca cine ia pasaportul biometric si buletinul biometric ii va fi foarte greu apoi ca sa se opuna pecetluirii pe trup. La care pecetluire se va cere lepadarea explicita de Hristos. Pentru ca societatea incearca sa se substituie lui Dumnezeu prin aceste mijloace. Taranul de la tara stia foarte bine ca de nu ii da preabunul Dumnezeu ploaie si vreme buna 2 ani la rand cam moare de foame si mai de voie mai de nevoie nu uita de Dumnezeu. Adica nu uita de pronia lui Dumnezeu , de purtarea de grija a lui Dumnezeu si implicit de aci vedea ca Dumnezeu e bun,milos,iertator etc. Acum la oras practic uiti de Dumnezeu ca societatea iti da banii si cu banii mergi la supermarket si iei ce ai nevoie de mancare. Practic acum se zice ca societatea te hraneste. Foarte fals. Societatea administreaza resursele de le da Dumnezeu pe acest pamant. Cele existente si cele care se dau in fiecare an precum hrana. Exista pronia adica purtarea de grija a lui Dumnezeu fata de noi. |
|
|||
|
|||
![]()
Este foarte normal ca daca vine o seceta trei patru ani pe pamant societatea nu mai are ce sa ne dea de mancare.
Iar Dumnezeu pentru cei de au stat pe langa el trei zile cum vedem in Sfintele Scripturi i-a hranit facand mancare din nimic adica inmultind painile si pestii. Ca numai Dumnezeu poate sa ne faca mancare din nimic. |
|
|||
|
|||
![]()
Intr-una dintre proorocii se spune ca si Antihristul va fi considerat "salvatorul" lumii, caci pe fond de foamete va face mancare din paie, adica asa cum azi mancam "carne si oua" din soia.
La fel va face si Antihristul tot felul de alimente din paie. Chimia, bat-o vina! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe care pamint omule. Nu are cum sa fie seceta PE TOT GLOBUL. Daca avem seceta la noi sa zicem de 10 ani IMPORTAM DIN ALTA PARTE...oare ai auzit de conceptul asta? I M P O R T de grine?...deci cum sa nu ne mai dea societatea de mincare? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cind ne este foame sa stii ca putem ajunge sa ne mincam si unii pe altii, deci daca vine cineva si ne scapa de foame cu hapuri de paie cu ce oare pacatuim? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
As zice sa nu subestimam viclenia diavlului si a antihristului.
|
|
|||
|
|||
![]()
Dupa ce zice Sfantul Ioan Damaschinul musulmanismul este o erezie ariana.
Si este foarte clar asta. Se stie ca tot de la musulmani venise curentul iconoclast. Arienii negau faptul ca Dumnezeu ar fi venit sa locuiasca in trupul uman ca la ei materia nu se putea indumnezei fiind considerata ceva rau. Este normal ca a considera materia ceva rau este erezie si este mai veche. Apoi Sfantul Ioan Damaschinul a fost un mare luptator impotriva iconoclasmului. Caci normal de aia si cinstim Sfintele Icoane,Moastele Sfintilor si recunoastem caci Sfanta Impartasanie e chiar Dumnezeu intrupat. Si dimpotriva aci (in Sfanta Impartasanie) e deplin prezent Dumnezeu cat poate fi unei fapturi rationale mai mult prezent decat era inainte de intrupare puterilor ingeresti. Si in faina si in uleiul de la Sfantul Maslu dupa Sfanta Impartasanie e prezent Dumnezeu dar cred aci cu lucrarea de viata facatoare care "repara" bolile trupesti. (nu pot sa imi dau seama de ce pentru aceste taine se foloseste o data paine si vin, alta data faina si ulei). Este vorba de indumnezeirea materiei. Nu este oare uimitor cum de la arienii (arienii find cum s-a vazut mai sus clar iconoclasti) contemporani adica musulmanii avem exploatarea irationala a petrolului si de la iconoclastii protestanti si neo-protestanti? Unii il extrag alti il distrug. Deci de fapt aceasta distrugere a Terei este un nou iconoclasm. Si Sfantul Ioan Damaschinul arata caci musulmanismul - islamismul e inaintemergatorul Antihristului. Si acestea au legatura foarte mare cu Sfantul si Marele Post caci la sfarsitul acestui post serbam invierea firii omenesti adica deplina restaurare a firii omenesti in ipostasul Domnului nostru Iisus Hristos si noi putem sa fim facuti partasi acestei restaurari intr-o oarecare masura. |
|
|||
|
|||
![]()
...am impresia ca ai postat aiurea...despre musulmani ...in alta parte
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
despre sfarsitul lumii | biturica25 | Generalitati | 135 | 19.12.2013 00:22:25 |
Sfarsitul lumii ironizat! | UNNOOM | Generalitati | 11 | 20.12.2012 17:45:26 |
Vine Sfarsitul lumii? | mihailt | Generalitati | 23 | 29.11.2012 22:56:32 |
ziceati ca nu vine sfarsitul lumii? | annajanette | Generalitati | 43 | 07.06.2010 23:48:32 |
sfarsitul lumii | costi21 | Din Noul Testament | 23 | 07.09.2009 16:53:57 |
|