Citat:
În prealabil postat de icjulian
Vezi , asta e prostia omeneasca . Nepasarea fata e celalalt atunci cand il poti ajuta . Fiecare ii poate spune aproapelui ce greseste daca il poate indrepta . Nu este voie sa spui " Nu-mi pasa ce spune celalat sau ce gandeste sau ce crede ! " . Sa nu fie ! Unii oameni mai apleaca urechile la ce li se spune , e adevarat , din ce in ce mai rar si uneori iti si dau o replica acida , dar pt. Hristos sa incercam sa le suferim si pe astea .
Cam asta e si atitudinea in Romania , dar banuiesc ca stii asta . Si noi incercam sa fim " europeni " , atata ca poporul roman are o istorie mult mai veche decat a multor tari din Europa actuala .
Toti ziceti ca nu avem ce face . Dar daca nu mai mergem la vot ? Sincer , acuma dimineata pe moment nu imi vine in minte nici o grozavie acre sa mai poate s-o legalizeze . Poate totusi una , nu-i mai zic numele . Insa probabil a nu-i mai vota ar fi ideea cea mai buna , pentru ca altfel scapam lucrurile din mana , noi , poporul . Si pana la urma traim democratie , cel putin teoretic...
|
Pai nu este asa , deoarece am spus si eu si altii aici,
ca ai ce face, adica, esti liber sa alegi cind mergi la vot, sau nu votezi, este tot o expresie a ceea ce simti si cum sinmti.
Prin a nu vota, tu dai mana libera celor care sint pro, iar mergand la vot, si votand impotriva, atunci da, tu ai spus ce simti, si cum gandesti.