Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Rugaciuni

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.04.2009, 21:17:29
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Scuza-ma ca intervin, vreau sa postez si eu 3 mici cantari pe care le aud la
Utrenie, cantari care imi plac foarte mult si le retin de multa vreme

[COLOR=black]"Sfatul cel neurmat și dumnezeiesc, al întrupării Tale celei de sus, celei din Fecioară, proorocul Avacum avându-l în minte, a strigat: Slavă puterii Tale, Doamne!"
[/COLOR][COLOR=black]
"Înțelepții de Dumnezeu, care faceți acest praznic dumnezeiesc și cu totul cinstit, al Maicii lui Dumnezeu, veniți să batem din palme, slăvind pe Dumnezeu, Cel ce S-a născut dintr-însa."

"[/COLOR][COLOR=black]Pe tinerii cei binecredincioși, în cuptor, nașterea Născătoarei de Dumnezeu i-a mântuit, atunci fiind închipuită, iar acum plinită; pe toată lumea ridică să-ți cânte ție: pe Domnul lucrurile lăudați-L și-L prea-înălțați pe Dânsul întru toți vecii."[/COLOR]
[COLOR=black]
[/COLOR]

Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15)
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cum se cântă cântările din Minei ? STEPHAN Muzica Bisericeasca 5 21.05.2012 18:24:11
cantarile de Inviere raisa2006 Muzica Bisericeasca 20 03.05.2012 21:52:08
Va rog sa imi spuneti cn are CANTARILE: PuiMicGeorgiana Muzica Bisericeasca 1 05.11.2010 22:23:15
Unde pot gasi cantarile cununiei (audio sau .mp3)? sophia Muzica Bisericeasca 4 26.06.2010 00:41:44
Cor, strana, cantarile preotilor sophia Muzica Bisericeasca 17 13.08.2009 21:37:05