![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Casa Regala De Romania,sprijina candidatura Altetei Sale,Radu Duda.Umila mea parere?este singura persoana care ma readuce in fata urnelor.merita incredere?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Care casa regala? Avem noi rege? Nu! Ex regele Mihai,
|
||||
|
||||
![]()
esti absolut imposibila!perfectiune in picioare ce esti!nu ai de lucru?nu ai copii de crescut?balbait?aceasta familie regala a scos romania din mocirla incepand din 1866.dar a fost inlaturat abuziv de pe tronul Romaniei.dar ce-ti spun eu de Romania,tu care ai terfelit acest nume Sfant in mizeria glumelor tale proaste si al ranjetului tau dispretuitor?tie?nu-ti crapa oare obrazul de rusine sa mai intri pe acest forum?doamne fereste!
|
|
|||
|
|||
![]()
Silvia, odata rege, totdeauna rege. La fel la presedinte: titlul se pastreaza pe viata.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]"aceasta familie regala a scos romania din mocirla incepand din 1866." [/COLOR]
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Se poate, Anca dar e dreptul meu sa tratez cu tot dispretul aceasta jigodie senila si balbaita si o sa si motivez de ce. [/COLOR]
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu ce imagine ai tu despre casa regala, dar pot sa-ti spun ca sunt tot oameni, nu sfinti, ca sa fie fara greseala. Daca ai sti ce fac odraslele celorlalte case regale, nu te-ai mai lega de un defect de vorbie; chiar ti-ar parea simpatic.
Dar la ce comportament aberant te referi? Si cand sunt alegerile, ca sunt din pacate pe dinafara. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Am scris mai sus de proprietati si de zeci de milioane de euro pe care le-a primit de la statul roman in timp ce la noi se moare de foame si nu metaforic, ci de-a binelea.[/COLOR]
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Alegerile europarlamentare sunt pe 7 iunie si cele prezidentiale sunt in nov, probabil, inca nu s-a stabilit data. Oricum, sfarsitul lui nov, inceputul lui dec.[/COLOR]
|
|||
|
|||
![]()
Mihai I e "rege", pentru ca a fost rege si e un titlu pe care-l poarta pana moare, spre deosebire de "presedinte", care e doar o functie si nu un titlu.
Mihai I nu poate fi condamnat pentru actiunile lui de la sfarsitul razboiului, avand in vedere ca era minor, ca a semnat ce-a semnat cu pistolul la cap si ca i s-au pus prematur sarcinile de sef de stat pe umeri, in timp ce tatal sau a fugit ca un las de raspunderea pe care o avea fata de propriul popor, in cea mai intunecata ora a existentei sale. Dinastia asta a Romaniei a dat si conducatori buni - vezi Carol I si Ferdinand I. Carol al II-lea a fost cel mai dezastruos conducator al Romaniei in toata istoria ei, insa chiar si asa, sub domnia lui Romania a atins un maximum de teritoriu pe care nu cred ca-l va mai avea cel putin cateva secole de acum inainte. Bineinteles, aceasta reusita a fost rodul straduintei marilor oameni de stat interbelici si de dinainte de Primul Razboi Mondial. Monarhia ca forma de guvernamant o gasesc a fi fundamental nedreapta si nedemocratica, pentru simplul fapt ca accederea la conducerea tarii se face prin genealogie si nu prin popularitate sau macar o aparenta competenta. Si din cand in cand apare cate unul care fie nu e intreg la cap, fie numai de condus tara nu are chef. Radu Duda este un candidat independent la Presedinite. Nu a aratat nimic concret pana acum, doar si-a anuntat candidatura. Voi fi in continuare atent la ce are de spus, asa cum ii voi urmari si pe ceilalti candidati. Faptul ca face parte din Casa Regala a Romaniei nu are nici o relevanta pentru mine. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Manastirea Radu Voda | modoran mariana | Intrebari utilizatori | 7 | 21.04.2012 22:29:43 |
radu voda | cristina mioara | Generalitati | 1 | 28.07.2011 21:11:10 |
Candidatura domnului Remus Cernea la presedintia Romaniei | hmiron | Generalitati | 4 | 02.09.2009 15:16:02 |
RADU URMEAZA SA FIE OPERAT! | radulia | Umanitare | 2 | 18.05.2008 21:00:54 |
|