![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Sărbători fericite , sănătate și multe bucurii, tuturor catolicilor.Paște fericit!
|
|
|||
|
|||
![]()
Sanatate si bucurii catolicilor si sa-l slavim toti pe hristos!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hristos* desi am scris cu caps .. |
|
|||
|
|||
![]()
Ma alatur si eu acestui mesaj de felicitare pt fratii catolici tocmai pt ca pe Cel a carui Inviere o serbeaza ei in aceasta seara in recunoastem si noi drept Mantuitor si Domn,
Fie ca Hristos se se salajluieasca in inimile fiecarui suflet cara-i va canta in aceasta seara Slavita Lui inviere
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
|
|||
|
|||
![]()
Pentru fratii catolici:
Cristos a inviat! |
|
|||
|
|||
![]()
Cristos a inviat!
Sarbatori fericite si toate cele bune
|
||||
|
||||
![]()
Hristos a Inviat. Pentru cei care au sarbatorit Sfintele Pasti, le adresez cuvintele Sfantului Ioan Gura de Aur: "Am lepadat povara postului, dar n-am lepadat si rodul postului. A trecut osteneala nevointelor, dar sa nu treaca ravna faptelor bune. S-a dus postul, dar sa ramana evlavia. A trecut postul trupesc, dar n-a trecut si postul dhovnicesc."
|
|
||||
|
||||
![]()
Adevarat a INVIAT!
O saptamana frumoasa tuturor catolicilor,iar ortodocsilor post usor in continuare!
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
a 3-a zi de Paste la scoala | roman2010 | Generalitati | 3 | 21.02.2011 22:30:01 |
Paste fericit! | PuiMicGeorgiana | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 35 | 07.04.2010 13:59:31 |
PASTE FERICIT | iosif | Generalitati | 26 | 29.04.2008 10:44:55 |
Paste fericit! | quasar | Generalitati | 1 | 07.04.2007 18:33:57 |
|