![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Cristi, sa inteleg ca Maria pe care ai dat-o disparuta sunt eu?:) E o chestie si la mine ca nu am mai intrat de mult, de intrat am mai intrat dar nu am mai postat.:| Oricum, disparuta a aparut acum:) Daca tot am intrat, va urez tuturor Paste fericit, Domnul sa va calauzeasca pasii pe calea binelui si sa nu va schimbati decat in mai bine! Datorita voua chinurile lui Hristos nu au fost in zadar!
~Munceste ca si cum nu ai muri niciodata, dar ingrijeste-te de suflet ca si cum ai muri maine!~ ~Cand oamenii te cinstesc si te lauda, spune-ti in sinea ta:" Nu eu merit asta, asta nu se cuvine mie, ci, Tie, Doamne!"~ |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Să dea Bunul Dumnezeu, să vină câti mai mulți ca tine aici, pe acest site Ortodox !
|
||||
|
||||
![]()
da,stiu ca vam lipsit:))
|
||||
|
||||
![]()
Tu Ioane, ai avut mult de lucru , perioada asta la tine la Biserică ( Catedrală dacă nu mă înșel ) .
|
||||
|
||||
![]()
asa este..
catedrala in acte. catedrala in stil. dar nu si in slujitori..navem calugari:D
|
|||
|
|||
![]()
daa, Ionule, ne-ai lipsit! asa ca eu una te astept sa mai vii si sa mai scrii pe aici cand ai putin timp. :)
|
|
||||
|
||||
![]()
Mulți membrii noi pe forum, semn al inmulțirii îmbucurător pentru noi toți, dar mulți , din ce în ce mai mult din cei mai vechi pe aici dispar. Schimb de generații ?Se poate , sau. . .
|
|||
|
|||
![]()
Pe data de 3o aprilie trebuia să mă întâlnesc la Iași la Cuvioasa Paraschiva la Mitropolie cu Silvia (silvestar) Am așteptat-o o oră dar nu a venit sau poate a venit dar nu a vrut să ne cunoaștem.Cu câteva zile înainte îmi dăduse telefon spunându-mi că și-a schimbat calculatorul și nu se mai poate loga.
Eu aveam o slăbiciune pentru postările sale și simt lipsa lor, chiar dacă era de multe ori acidă și ne cam înțepa pe toți. Am perceput-o ca pe o persoană deosebită,sensibilă,erudită și căutându-și identitatea spirituală. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
"Dragostea indelung rabda; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieste , nu se lauda, nu se trufeste. Dragostea nu se poarta cu necuviinta, nu cauta ale sale, nu se aprinde de manie, nu gandeste raul. Nu se bucura de nedreptate , ci se bucura de adevar . Toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata..." |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cat despre logarea ei pe acest forum, si eu ii simt lipsa, dar cu siguranta unul dintre motive este ca s-a simtit NEDORITA AICI. Pacat!!! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Va rog, uitati-va si spune-ti ce parere aveti. | Laura19 | Generalitati | 1 | 10.01.2012 18:43:21 |
Membrii plecati , membrii disparuti si membrii "renascuti" , ai forumului nostru ! | cristiboss56 | Generalitati | 331 | 23.09.2011 08:08:13 |
Ia uitati ce prostii spune un actor care se crede mare in Romania, Mihai Bendeac | Delirul | Generalitati | 9 | 11.05.2010 02:26:32 |
Biserica Ortodoxa in relatia cu proprii membrii | Julius | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 2 | 09.08.2009 05:51:36 |
|