Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.04.2009, 19:14:59
Maria-Raluca's Avatar
Maria-Raluca Maria-Raluca is offline
Member

Data înregistrării: 12.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Cristi, sa inteleg ca Maria pe care ai dat-o disparuta sunt eu?:) E o chestie si la mine ca nu am mai intrat de mult, de intrat am mai intrat dar nu am mai postat.:| Oricum, disparuta a aparut acum:) Daca tot am intrat, va urez tuturor Paste fericit, Domnul sa va calauzeasca pasii pe calea binelui si sa nu va schimbati decat in mai bine! Datorita voua chinurile lui Hristos nu au fost in zadar!
Vechi 12.04.2009, 20:04:32
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Maria-Raluca Vezi mesajul
Cristi, sa inteleg ca Maria pe care ai dat-o disparuta sunt eu?:) E o chestie si la mine ca nu am mai intrat de mult, de intrat am mai intrat dar nu am mai postat.:| Oricum, disparuta a aparut acum:) Daca tot am intrat, va urez tuturor Paste fericit, Domnul sa va calauzeasca pasii pe calea binelui si sa nu va schimbati decat in mai bine! Datorita voua chinurile lui Hristos nu au fost in zadar!
Mulțumim pentru urări Raluca ! Nu, era vorba de un membru mai vechi și mult mai în vârstă. Tu și alții ca tine , vor continua tradiția acestui forum și nu numai.
Să dea Bunul Dumnezeu, să vină câti mai mulți ca tine aici, pe acest site Ortodox !
Vechi 12.04.2009, 20:29:14
ioanhodean's Avatar
ioanhodean ioanhodean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.03.2008
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru ioanhodean
Implicit

da,stiu ca vam lipsit:))
Vechi 12.04.2009, 20:34:35
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanhodean Vezi mesajul
Tu Ioane, ai avut mult de lucru , perioada asta la tine la Biserică ( Catedrală dacă nu mă înșel ) .
Vechi 13.04.2009, 06:31:15
ioanhodean's Avatar
ioanhodean ioanhodean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.03.2008
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru ioanhodean
Implicit

asa este..
catedrala in acte.
catedrala in stil.
dar nu si in slujitori..navem calugari:D
Vechi 29.04.2009, 06:53:44
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanhodean Vezi mesajul
daa, Ionule, ne-ai lipsit! asa ca eu una te astept sa mai vii si sa mai scrii pe aici cand ai putin timp. :)
Vechi 15.05.2009, 21:36:59
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat Vezi mesajul
daa, Ionule, ne-ai lipsit! asa ca eu una te astept sa mai vii si sa mai scrii pe aici cand ai putin timp. :)
Mulți membrii noi pe forum, semn al inmulțirii îmbucurător pentru noi toți, dar mulți , din ce în ce mai mult din cei mai vechi pe aici dispar. Schimb de generații ?Se poate , sau. . .
Vechi 15.05.2009, 22:16:51
dorinastoica14
Guest

Implicit

Pe data de 3o aprilie trebuia să mă întâlnesc la Iași la Cuvioasa Paraschiva la Mitropolie cu Silvia (silvestar) Am așteptat-o o oră dar nu a venit sau poate a venit dar nu a vrut să ne cunoaștem.Cu câteva zile înainte îmi dăduse telefon spunându-mi că și-a schimbat calculatorul și nu se mai poate loga.
Eu aveam o slăbiciune pentru postările sale și simt lipsa lor, chiar dacă era de multe ori acidă și ne cam înțepa pe toți.
Am perceput-o ca pe o persoană deosebită,sensibilă,erudită și căutându-și identitatea spirituală.
Attached Images
File Type: jpg Picture 192.jpg (66,1 KB, 12 views)
Vechi 15.05.2009, 22:29:00
anne's Avatar
anne anne is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2008
Implicit Si eu ii simt lipsa...

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Pe data de 3o aprilie trebuia să mă întâlnesc la Iași la Cuvioasa Paraschiva la Mitropolie cu Silvia (silvestar) Am așteptat-o o oră dar nu a venit sau poate a venit dar nu a vrut să ne cunoaștem.Cu câteva zile înainte îmi dăduse telefon spunându-mi că și-a schimbat calculatorul și nu se mai poate loga.
Eu aveam o slăbiciune pentru postările sale și simt lipsa lor, chiar dacă era de multe ori acidă și ne cam înțepa pe toți.
Am perceput-o ca pe o persoană deosebită,sensibilă,erudită și căutându-și identitatea spirituală.
Si eu ii simt lipsa...Sa speram ca e OK si va reveni in curand printre noi! M-am gandit mult la ea in ultima vreme, cu ingrijorare... Nu s-a mai intamplat sa lipseasca atat de mult timp de pe forum...
"Dragostea indelung rabda; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieste , nu se lauda, nu se trufeste. Dragostea nu se poarta cu necuviinta, nu cauta ale sale, nu se aprinde de manie, nu gandeste raul. Nu se bucura de nedreptate , ci se bucura de adevar . Toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata..."
Vechi 17.05.2009, 01:29:59
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Draga Dorina, tot ceea ce stiu despre Silvia este ca a ajuns la Iasi cu mult inaintea orei fixate ptr intalnirea cu tine, si nu a mai putut astepta.
Cat despre logarea ei pe acest forum, si eu ii simt lipsa, dar cu siguranta unul dintre motive este ca s-a simtit NEDORITA AICI. Pacat!!!
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Va rog, uitati-va si spune-ti ce parere aveti. Laura19 Generalitati 1 10.01.2012 18:43:21
Membrii plecati , membrii disparuti si membrii "renascuti" , ai forumului nostru ! cristiboss56 Generalitati 331 23.09.2011 08:08:13
Ia uitati ce prostii spune un actor care se crede mare in Romania, Mihai Bendeac Delirul Generalitati 9 11.05.2010 02:26:32
Biserica Ortodoxa in relatia cu proprii membrii Julius Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 2 09.08.2009 05:51:36