![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu stiu care din topicurile astea la care se scrie in ultima vreme e mai "sperietoare" decat altele... cel despre sfarsitul lumii, cel despre ura de sine, cel despre orgasmul care e moartea sufletului sau asta in care opiniile sunt expuse cu o vadita tenta de epurare a sexualitatii din om.
Va citesc si nu vad nimic scris despre SPERANTA, despre OPTIMISM, despre BINELE pe care, cu un pic de stradanie, il putem regasi in noi. Toate topicurile sunt pline de pedepse, amenintari, profetii sumbre, negativism, teama, frica, groaza, lacrimi si durere. Iertare fratilor pentru cele pe care le scriu acum! Doamne ajuta-ne si lumineaza-ne!
|
|||
|
|||
![]()
Ai mare dreptate,Coralina...asta este natura omului,ce sa-i faci!Predicam intr-un fel,dar ne dezlantuim exact asa cum suntem...de fapt!
|
|||
|
|||
![]()
Daaa,...nici eu nu pot. CInd acest scenariu incepe sa prinda forma am grija sa dau focul mai mic...ca este pacat de mincarea aceea.
Doamne eu vad atita speranta si dragoste in aceasta imagine la bucatarie. Acestia sunt soti adevarati si crestini, care se ajuta la bucatarie si se iubesc dupa 20 ani ca-n prima zi. Multumim Coralina ca ne-ai amintit cum sa privim mesajele de mai sus Doamne Ajuta! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dragostea este numita si iubire si nu are conotatii sexuale. Ca oamenii cand se iubesc se si impreuneaza asta e altceva! Dar dragostea/iubirea nu este egal cu sex. Este incorect (in viziunea mea) sa spui "a face dragoste", corect e sa spui a te impreuna/a te uni cu femeia ta! Atentie mare ca e mare amagire la mijloc!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A spune ca "faci dragoste" mi se pare un nonsens deoarece iubirea reala nu cauta satisfactia personala!! Cu aceasta expresie se incearca "innobilarea" unui act care nu are nimic nobil in sine!! Oricat s-ar incerca infrumusetarea activitatii sexuale, eu cred ca de fapt este un act tolerat, doar. Devine cu usurinta pacat chiar daca cei doi sunt casatoriti!! In afara casatoriei.. fara dubiu ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ON TOPIC: Nu știu ce oameni căsătoriți cu o căsnicie reușită vor spune că atunci când fac "dragoste" fac un act tolerat de Dumnezeu. Mai degrabă auzi astfel de "perle" de la călugări sau oameni care au avut anumite probleme în tinerețe cu lucrurile astea. Părerea mea... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
33 ani. da.. la 21 ani gandeam si eu ca majoritatea.. pacat ca nu pot da timpul inapoi! Uite, daca "a face dragoste" este ceva curat in sine.. nu am ajunge in pacat, desi avem cele mai oneste intentii, nu?? Nu urasc materia si ce mai spui tu acolo.. Incerc doar sa nu ma mint pe mine! (nu am avut "probleme in tinerete cu lucrurile astea"... :) ma deranjeaza ipocrizia, felul in care este cosmetizata azi desfranarea.. evident toti iubesc sincer, fac dragoste.. dar daca trebuie sa-si asume responsabilitatea pentru "iubirea" lor.. fug mancand pamantul). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Este pacat? | nicusor3 | Intrebari utilizatori | 50 | 03.02.2013 21:50:31 |
De ce este cunoasterea dragoste? | alecsandru | Teologie si Stiinta | 15 | 01.03.2008 22:04:42 |
|