![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Atentatul cu cutitul e 100% adevarat, un dezechilibrat mintal a incercat sa il omoare dar a omorat pe altcineva din greseala. Cu mancarea nu stiu, o fi si ala adevarat...
Bogdan. |
|
|
||||
|
||||
|
Doamne, dar ce-i veni alauia sa injughieze pe cineva?
Otravire? Pai cine putea otravi ce si cum anume? Adica cu faina su ulei la Sf Maslu? Fereasca Dumnezeu! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar lui Iuda ce-i veni de l-a vandut pe Mantuitorul? Nu mai e judecata omeneasca asta... Nu le-am mai intrebat pe maicute cum si in ce fel, mi-au zis ca dupa ce a plecat de la Sfantul Maslu i s-a facut rau de la ceva ce mancase si s-ar fi constatat ca era otravita mancarea. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Ai dreptate, uite ca sintem Iuda, in momente ca acelea. |
|
|
|||
|
|||
|
Tineretul ,si eu fac parte din el,imi pare rau sa o spun dar a innebunit si nu are valoare.20 % dintre tineri mai sunt cu buna credinta restul...Cred ca datorita mesajului si atentionarii Parintelui Iustin asupra cipurilor a avut loc acel atentat.Multi tineri rad.Doamne lumineaza-le mintea !
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
scârbble, așteaptă să treacă Sfintele Sărbători, și apoi poți să reâncepi cu miștocărelele tale din Panteliomon ! ! !
|
|||
|
|||
|
Din cate am inteles eu , a fost destul de recent. Neavand un spirit de detectiv nu am cerut mai multe detalii, important a fost mesajul.
|
|
|
|||
|
|||
|
Sau poate chiar unii din manastire ii mai pun ceva in mancare, ca sa mai atraga ceva atentie cu "Rugati-va pentru parintele Iustin" ca o cam obosit lumea sa-si indrepte privirea incolo dupa atata energie irosita de pomana cu tranta anti-cip si anti-masonerie data pe Internet, coltzul stranelor, scandalTV si conferinte adhoc.
|
|
|
||||
|
||||
|
da si faza cu otravirea e reala, eram mai demult la Petru voda la bucatarie. o maicuta se pregatea sa-i duca mancarea si eu, care doream doar o binecuvantare de la parintele ma gandisem ca e o ocazie de a intra la el ducandu-i eu mancarea. am rugat-o pe maicuta sa ma lase sa fac acest lucru si ea mi-a spus,, te-as fi lasat dar, dupa ce s-a intamplat numai eu ii duc mancarea, imi pare rau,, atunci am aflat. dar Bunul Dumnezeu are grija dupa cum se vede. eu l-am vazut ultima data pe parintele pe 5 ianuarie anul acesta si sunt bucuroasa ca arata mai intremat cumva in ciuda faptului ca merge mai greu
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Doresc sa ajung la Manastirea Petru Voda | mircea.o | Generalitati | 15 | 05.02.2013 00:05:08 |
| Cum pot ajunge la Manastirea Petru Voda? | Anca20 | Generalitati | 13 | 13.09.2012 21:34:29 |
| Manastirea Petru Voda | Melchisedec | Intrebari utilizatori | 2 | 02.08.2011 18:17:00 |
| Sfanta Mucenita Heruvima de la Man. Petru Voda | razvan_m | Biserica Ortodoxa Romana | 5 | 11.04.2008 13:56:47 |
| manastirea Petru Voda | michaela | Stiri, actualitati, anunturi | 6 | 20.01.2008 00:29:29 |
|
|