![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Hristos a inviat din morti cu moartea pe moarte calcand!
|
|
||||
|
||||
![]()
Si celor din morminte viata daruindu-le!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Hristos a inviat!!!!!!!!!!!! Dragi prieteni de pe forum toata dragostea mea catre voi...
|
|
||||
|
||||
![]()
Adevarat a Inviat!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
HRISTOS A INVIAT!
...nimic,dar nimic,nu trebuie sa ne stea in calea Mantuirii,pentru ca Hristos nu S-a sacrificat pentru nimic,iar Lumina invierii a acoperit toata faptura,orice coltiosr al celor vazute si nevazute,orice simtire si...orice intrupare.
|
|||
|
|||
![]()
Hristos a inviat! Sa ne ajute Dumnezeu sa avem credinta tare!
A venit lumea la biserica sa ia lumina, parca mai multa ca niciodata. Sa ne fi venit lumina si in sufletele noastre, va doresc! |
|
||||
|
||||
![]()
E-n plins de salcii un zvon de rastignire
Si tinguit de miei si pajisti cu verdeata HRISTOS sa va aduca lumina si iubire In noaptea renuntarii la moarte pentru viata In noaptea invierii Cind clopotele bat O voce sa-ti sopteasca HRISTOS A INVIAT! |
|
||||
|
||||
![]()
adevarat a inviat ! +
|
|||
|
|||
![]()
Hristos a inviat din morti. Ieri m-am ingropat impreuna cu Tine, Hristoase .
Astazi ma scol impreuna cu Tine, inviind Tu. Rastignitu-m-am ieri, impreuna cu Tine, Insuti impreuna ma preaslaveste, Mantuitorule, Intru Imparatia Ta... [SIZE=4]HRISTOS A INVIAT![/SIZE] |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ptr. TOTI FORUMISTI...ATENTIE!!! | aureliapopescu | Generalitati | 11 | 13.09.2010 20:04:02 |
Pentru noi, forumisti noi si vechi, care uitam smerenia | krabu | Generalitati | 8 | 31.03.2010 10:32:00 |
Liturghia pentru sarbatori | sophia | Sfanta Liturghie | 7 | 16.05.2009 03:31:27 |
Exista vreun reminder la sarbatori pentru PC ? | Mihaiarte | Generalitati | 2 | 21.11.2007 17:06:46 |
|