Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.04.2009, 11:01:49
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Sa nu cadem in deznadejde. In calitate de crestini, avem pacate si ne luptam cu acestea cum putem. Dar, daca avem taria de a ramane crestini adevarati, Dumnezeu isi face salas in inima noastra si nu mai simtim rautatea celorlalti.

Dumnezeu ne ofera posibilitatea de a alege intre bine si rau. Ca sa alegem, trebuie sa stabilim clar si cu mult curaj ce este bine si ce este rau, cu smerenie, rugandu-ne sa nu cadem si noi in aceleasi greseli daca am trece prin incercari similare. Caci puterea de a marturisi credinta in aceste vremuri este un DAR dumnezeiesc de care cei care au acoperit icoanele nu s-au bucurat.

Oare noi, daca ne-ar pune cineva important sa acoperim icoanele, am accepta din slugarnicie de teama pierderii avantajelor materiale sau am alege sa-L marturisim pe Hristos, asumandu-ne riscurile? Iata marea intrebare. Poate ca Obama le-a pus la incercare slugarnicia universitarilor catolici. Daca au acceptat acest compromis, e limpede ca au acceptat si ca vor accepta si altele...
Ce frumos și limpede gândești Antonia ! Nu știu ce să spun, poate cei ce au acceptat un compromis sau altul, se vor trezi cândva, iar noi îi vom înlocui prin neputința noastră. Să nu cădem pradă , Slavei Deșarte. De asta îmi este frică, dragă Antonia. Sincer ți-o spun ! Iertare de greșesc.
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Spre un discurs mai radical al Bisericii ? Mihnea Dragomir Biserica Romano-Catolica 0 20.01.2012 02:03:08
Obama premiul Nobel pentru pace luchian Generalitati 36 16.10.2009 00:51:20
icoanele,sunt totul pentru mine geta Arta bisericeasca in general 32 21.10.2008 21:11:31
oficial is suparat ioanhodean Generalitati 23 25.07.2008 03:53:17
Clonarea - cale libera deschisa oficial MirceaRomania Stiri, actualitati, anunturi 6 01.09.2007 23:42:09