![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Andrei, sincer.. de mult nu am mai ras atat! Si tocmai imi spuneam ca acest forum e plin de oameni morocanosi ce uita sa zambeasca, sa multumeasca. Pai, daca nu ne spalam.. riscam sa ne ia cei de la Sanipid (sau cum le spune..) la despaduchiat
Multumesc Andrei! M-ai facut sa adorm cu zambetul pe buze... Noapte buna si voua occidentalilor: Buna dimineata! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Interesant... Pai undeva in biblie, zice ca si casa trebuie maturata, darami-te omul! Nu trebuie sa se curete!? Da, Jenica, uite, toata gama de paduchi, viermi etc etc, ar trebui cultivata? In cazul ca nu ne spalam...sigur. Vai de noi. Igiena personala e importanta. Pentru Dorin: Nu stiam ca exista astfel de calugari care nu trebuie sau aleg sau ma rog, nu am inteles eu bine, sa se spele! Poti sa ne dai mai multe amanunte? Poate sint cei care de fapt vor deveni sfinti? Din moment ce nu au miros. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| spalam miercurea si vinerea? | steliana-steli | Postul | 2 | 12.08.2011 12:18:29 |
| Copiii nascuti prematur trebuie botezati si preotul trebuie chemat | spre_rasarit | Botezul | 3 | 08.04.2011 20:23:54 |
| Oare de ce? | romi2000 | Din Vechiul Testament | 10 | 02.06.2010 15:00:43 |
| oare.. | ioanhodean | Mari Duhovnici si predicile lor | 10 | 22.07.2008 12:32:27 |
|
|