![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Scriind acestea mi-am amintit o frază din cartea Lianei Vulpescu unde spunea "Unii oameni se conjugă cu verbul a fi alții cu verbul a avea-eu am ales a fi" |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa-I multumim lui Dumnezeu pentru tot ce ne da. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Adevarul este ca viata este scupma peste tot. In strainatate, salariile au mai multe zerouri, insa viata este mai scumpa. Cei care au venit recent, sau de mai putin de 10 ani, nu au o casa platitta ca sa rasufle usurati de datorii. Asta inseamna rate la case, datoriile lunare de intretinere, depinde de situatia fiecaruia, si din cauza asta aceste cifre nu satisfac minimum de necesitati. Multi din tara au un acoperis(o casa, un apartament) ceva platit, si atunci cu ceea ce primesti, te gestionezi doar pentru trai si minimum d echeltuieli lunare de supravietuire. Pe de alta parte ai familia, prietenii aproape, asta ajuta psihic sa treci mai usor peste greutatile financiare. Asa ar fii si in occident, daca am avea ceva deja platit, dar marea majoritate inca platesc, iar unii nici macar nu s-au calificat sa-si cumpere ceva, stand prin chirii. Asta face lucrurile sa fie si mai grele de suportat. Fara prea multi prieteni, fara familiari, e greu Dorina, crede-ma, o spun din experienta si din suflet. Parerea mea este ca e greu in tara, si e greu in afara. Pentru toti. Parintii mei impreuna au 40$ / luna pensie, eu le trimit bani lunar, altfel nu ar supravietui. Au nevoie pentru medicamente si restul, desi au apartamentul platit deja. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Preotul misionar | Anamaria_anca | Preotul | 10 | 04.05.2015 11:29:51 |
preotul fumator | Hartford | Preotul | 99 | 16.03.2011 20:54:21 |
Preotul de mir | idealist | Preotul | 9 | 22.07.2010 23:44:41 |
preotul | madalinutza | Preotul | 5 | 06.05.2009 17:33:05 |
preotul | verona | Din Noul Testament | 4 | 10.09.2008 22:30:58 |
|