![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca mai stiti despre alte specimene de asa-zisi preoti care duc lumea la pierzanie practicand ritualuri neortodoxe si vrajitoresti, trageti un semnal de alarma, scrieti pe forum, dati-i in vileag, sa se pazeasca oamenii de inselaciunea lor. Ca daca nu veti avea curajul sa o faceti, pacatul vostru va fi si sangele celor inselati se va cere din mainile voastre! Sa va pese de cei mai slabi din jurul vostru, caci nimeni nu intra in Rai de unul singur.
|
|||
|
|||
![]()
Cei care merg la asemenea preoti nu vor sa il cunoasca pe Dumnezeu si sa se indrepte ci vor sa isi rezolve o problema de moment.
Eu cred ca nu este bine sa ne luam de preoti pe forum ,si niciunde de fapt. Doamne ajuta ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu personal am un respect imens fata de haina preotiei si nu imi permit sa "ma iau" de preoti, dar, pare-se ca acesta nu e preot. Doamne Ajuta!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doar asa ca sa mai avertizam si pe altii ,desi o scurta descriere a ceea ce fac ei e suficienta pentru a intelege despre ce este vorba. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Preotul misionar | Anamaria_anca | Preotul | 10 | 04.05.2015 11:29:51 |
preotul fumator | Hartford | Preotul | 99 | 16.03.2011 20:54:21 |