Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Viata monahala > Preotul
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.04.2009, 09:52:55
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cmihai Vezi mesajul
Despre asa zisul "preot" Doru Cristoiu din Timisoara pot sa iti zic eu ca am fost o singura data la el -si mi-a ajuns- trimis de o cunostinta care insista si iarasi insista si nu voi mai calca in viata mea la acel "preot" ... [...]
Fratilor,

Daca mai stiti despre alte specimene de asa-zisi preoti care duc lumea la pierzanie practicand ritualuri neortodoxe si vrajitoresti, trageti un semnal de alarma, scrieti pe forum, dati-i in vileag, sa se pazeasca oamenii de inselaciunea lor. Ca daca nu veti avea curajul sa o faceti, pacatul vostru va fi si sangele celor inselati se va cere din mainile voastre!

Sa va pese de cei mai slabi din jurul vostru, caci nimeni nu intra in Rai de unul singur.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote
Vechi 24.04.2009, 10:13:41
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Implicit

Cei care merg la asemenea preoti nu vor sa il cunoasca pe Dumnezeu si sa se indrepte ci vor sa isi rezolve o problema de moment.
Eu cred ca nu este bine sa ne luam de preoti pe forum ,si niciunde de fapt.
Doamne ajuta !
Reply With Quote
Vechi 24.04.2009, 10:53:10
cmihai cmihai is offline
Member

Data înregistrării: 07.08.2008
Locație: Romania, Banat, Timisoara
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Cei care merg la asemenea preoti nu vor sa il cunoasca pe Dumnezeu si sa se indrepte ci vor sa isi rezolve o problema de moment.
Eu cred ca nu este bine sa ne luam de preoti pe forum ,si niciunde de fapt.
Doamne ajuta !
Draga anita de acord cu tine, dar eu cred ca acesta despre care facem vorbire nu (mai) e preot pentru ca cautandu-l pe site-ul mitropoliei Banatului unde sunt listatate toate parohiile cu preoti cu tot + preotii misionari (spitale, asezaminte sociale etc) nu i-am gasit numele.
Eu personal am un respect imens fata de haina preotiei si nu imi permit sa "ma iau" de preoti, dar, pare-se ca acesta nu e preot.

Doamne Ajuta!
Vechi 24.04.2009, 11:21:26
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cmihai Vezi mesajul
Draga anita de acord cu tine, dar eu cred ca acesta despre care facem vorbire nu (mai) e preot pentru ca cautandu-l pe site-ul mitropoliei Banatului unde sunt listatate toate parohiile cu preoti cu tot + preotii misionari (spitale, asezaminte sociale etc) nu i-am gasit numele.
Eu personal am un respect imens fata de haina preotiei si nu imi permit sa "ma iau" de preoti, dar, pare-se ca acesta nu e preot.

Doamne Ajuta!
Daca nu este preot scrieti ,dar eu cred ca cei de aici nu merg la asemenea sarlatani .
Doar asa ca sa mai avertizam si pe altii ,desi o scurta descriere a ceea ce fac ei e suficienta pentru a intelege despre ce este vorba.
Reply With Quote
Vechi 24.04.2009, 13:27:53
turneai turneai is offline
Junior Member

Data înregistrării: 30.11.2007
Implicit oamenii zic:"are har parintele"

un preot asemanator cu cazurile relalate este in episcopia teleormanului,la parohia Fotachesti protoieria VIDELE, altul in episcopia giurgiului ,parohia CRUCEA DE PIATRA.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Preotul misionar Anamaria_anca Preotul 10 04.05.2015 11:29:51
preotul fumator Hartford Preotul 99 16.03.2011 20:54:21
Preotul de mir idealist Preotul 9 22.07.2010 23:44:41
preotul madalinutza Preotul 5 06.05.2009 17:33:05
preotul verona Din Noul Testament 4 10.09.2008 22:30:58