![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Fie ca aceste versuri sa fie spre slava lui Dumnezeu si spre mantuirea aproapelui. Am citit cateva poezii ale Dorinei si voi mai citi. Sa-i multumim lui Dumnezeu pentru ajutorul dat Dorinei Stoica.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Te imbratisez cu drag, icamilin
|
||||
|
||||
![]()
Felicitari Dorina. Un parinte spunea: "toti suntem ca intr-un spital. Unul e bolnav de ochi, altul are o buba, si cate alte slabiciuni mai sunt..." Sa dea Dumnezeu ca si prin "Daruri" sa se tamaduiasca ranile noastre.
Rod in tot lucrul tau. Adrian |
|
|||
|
|||
![]()
Mulțumesc Adrian și pentru cuvinele tale care sunt deosebite întodeauna dar mai ales pentru acest forum care este balsam pentru suflet,unde mi-am făcut prieteni minunați,unde poate oricine să-și spună durerile și care funcționează aproape ca o democrație adevărată la care visăm cu toții.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Draga Ica, tu ai mult poezie in scris; nu se stie cand revarsa bunul Dumnezeu acest talent si peste tine, ca peste buna noastra Dorina si viteaza noastra Silvia. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Pentru Vasilica colega și prietena noastră de pe forum | cristiboss56 | Umanitare | 1 | 23.06.2009 12:10:02 |
|