Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.04.2009, 15:25:42
emanuel2007
Guest

Implicit

" Eu cred ca e mare pericol de angelism si puritanism in ortodoxia noastra! "

ortodoxia e comuniunea si cu Dumnezeu nu numai cu ingerii ; ortodoxia duce firea umana de-a dreapta Tatalui ; tu ai sa ai cicluri acolo , cand ai sa fii de-a dreapta Tatalui ?????!!!!!

e chiar de ras ... ce inseamna ca vom fi ca ingerii din ceruri ? nuinseamna depasirea firii omenesti pana acolo incat , nu numai ca scurgeri si cicluri nu vor mai fi deloc , ba chiar nici acte sexuale nu vor mai fi ...

deci , acum vezi posiibilitatile firii omenesti ? ele sunt infinite : sa ajunga de-a dreapta Tatalui , in Lumina neapropiata ... Hristos este cu trupul acuma in cer ... zici ca El ar fi avut scurgeri pe pamant , ceea ce este desigur hula , dar acuma in cer ce zici ? are scurgeri , avand trup ? nu cred ca ai sa zici asta ...

deci iata ca firea omeneasca isi poate depasi aceste neputinte ... de altfel pentru sfinti , a invinge aceste neputinte este o chestie foarte simpla , ca buna ziua de simpla si usoara ...

cine ajuns sa simta harul limpede in sufletul sau permanent , poate sa opreasca orice scurgere sau ciclu chiar si de ar manca mult si nu ar munci deloc ...
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Doi tineri crestini casatoriti dorm in strada... laurastifter Umanitare 16 27.11.2014 10:26:02
Sfaturi pentru tanari casatoriti Dia20_diana Nunta 19 10.08.2012 15:32:23
De ce sunt considerati cei casatoriti pacatosi/murdari? sophia Nunta 101 02.06.2009 17:12:37
TINERI CASATORITI saccsiv Nunta 9 14.01.2008 19:15:19