![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
[COLOR=red]Apropo de papagali, am înțeles că prevestesc cu ceva timp înainte cutremurele . Nu știu cât de adevărat este! [/COLOR][COLOR=black]Scris de Cristi 56[/COLOR]
Sa stii ca-i adevarat ,uite , aseara dupa cutremur mi-am sunat copii sa -i intreb cum au simtit ei ,,zguduitura ,, si mi-au spus ca inainte de cutremur ,cu cateva minute, papagalul lor a fost agitat ,sarea de pe o bara pe alta si tipa incontinuu. .S-au straduit sa-l linisteasca si chiar l-au certat de ce face ,,galagie,,...bineinteles ca nu au inteles ce era cu el .Abia dupa cutremur s-au lamurit . Animalele si pasarile chiar simt primejdia ..mai rau de noi ,ca nu !. Cainele tau a fost linistit ?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Poate nu ai recunoscut tu, insa el fiind agitat de fel, ca orice caine mic, vrea mai multa afectie si vrea sa se apere "vorbind" si e un "vorbaret" probabil, dar toate animalele simt asa ceva, si ei comunica cu tine, iti spun ceva, doar ca ...in alta limba... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O primavara minunata! | heaven | Generalitati | 21 | 08.03.2015 22:59:56 |
De la lume adunate, si-napoi la lume date... | ucenic | Generalitati | 27 | 28.06.2012 22:50:26 |
O minune minunata! | icamilin | Intamplari adevarate | 3 | 27.09.2010 11:23:12 |
Despre lume si lepadarea de lume | buiacu gabriel | Intrebari utilizatori | 12 | 10.08.2010 11:27:11 |
|