Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.04.2009, 22:40:46
sia's Avatar
sia sia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.11.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit Pentru Cristiboss

[COLOR=red]Apropo de papagali, am înțeles că prevestesc cu ceva timp înainte cutremurele . Nu știu cât de adevărat este! [/COLOR][COLOR=black]Scris de Cristi 56[/COLOR]

Sa stii ca-i adevarat ,uite , aseara dupa cutremur mi-am sunat copii sa -i intreb cum au simtit ei ,,zguduitura ,, si mi-au spus ca inainte de cutremur ,cu cateva minute, papagalul lor a fost agitat ,sarea de pe o bara pe alta si tipa incontinuu. .S-au straduit sa-l linisteasca si chiar l-au certat de ce face ,,galagie,,...bineinteles ca nu au inteles ce era cu el .Abia dupa cutremur s-au lamurit .
Animalele si pasarile chiar simt primejdia ..mai rau de noi ,ca nu !. Cainele tau a fost linistit ?
Vechi 26.04.2009, 22:53:22
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sia Vezi mesajul
[COLOR=red]Apropo de papagali, am înțeles că prevestesc cu ceva timp înainte cutremurele . Nu știu cât de adevărat este! [/COLOR][COLOR=black]Scris de Cristi 56[/COLOR]

Sa stii ca-i adevarat ,uite , aseara dupa cutremur mi-am sunat copii sa -i intreb cum au simtit ei ,,zguduitura ,, si mi-au spus ca inainte de cutremur ,cu cateva minute, papagalul lor a fost agitat ,sarea de pe o bara pe alta si tipa incontinuu. .S-au straduit sa-l linisteasca si chiar l-au certat de ce face ,,galagie,,...bineinteles ca nu au inteles ce era cu el .Abia dupa cutremur s-au lamurit .
Animalele si pasarile chiar simt primejdia ..mai rau de noi ,ca nu !. Cainele tau a fost linistit ?
M-ai făcut să zâmbesc, dragă Sia ! Tony al meu, este un "agitat" și-un nebunatic non stop. Dacă ar fi după ale lui manifestări, mai tot timpul ar trebui să stau în alertă. Nu, nu cred că a simțit și nici în timpul evenimentului nedorit nu a avut un comportament ciudat.
Vechi 26.04.2009, 23:49:44
sia's Avatar
sia sia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.11.2007
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
M-ai făcut să zâmbesc, dragă Sia ! Tony al meu, este un "agitat" și-un nebunatic non stop. Dacă ar fi după ale lui manifestări, mai tot timpul ar trebui să stau în alertă. Nu, nu cred că a simțit și nici în timpul evenimentului nedorit nu a avut un comportament ciudat.
Stii de ce te-am intrebat de Tony,ptr ca eu aveam un chanice in 1977 ,cand cu acel cutremul devastator, si am dat-o afara ca incepuse sa urle .. stateam la curte cu parintii si-am dat-o afara neintelegand ce are ..si mai mult ptr ca ma deranja, imi amintesc f. bine ,scriam o scrisoare ...
Vechi 27.04.2009, 00:19:18
patinina34's Avatar
patinina34 patinina34 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.11.2008
Locație: peste oceane si peste mari
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru patinina34
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul

Poate nu ai recunoscut tu, insa el fiind agitat de fel, ca orice caine mic, vrea mai multa afectie si vrea sa se apere "vorbind" si e un "vorbaret" probabil, dar toate animalele simt asa ceva, si ei comunica cu tine, iti spun ceva, doar ca ...in alta limba...
Vechi 27.04.2009, 00:24:29
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de patinina34 Vezi mesajul
Poate nu ai recunoscut tu, insa el fiind agitat de fel, ca orice caine mic, vrea mai multa afectie si vrea sa se apere "vorbind" si e un "vorbaret" probabil, dar toate animalele simt asa ceva, si ei comunica cu tine, iti spun ceva, doar ca ...in alta limba...
Nu te contrazic, mai ales că eram concentrat pe forum în acea clipă. El mi-o fi vorbit, dar eu vorbeam cu cei de aici.
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
O primavara minunata! heaven Generalitati 21 08.03.2015 22:59:56
De la lume adunate, si-napoi la lume date... ucenic Generalitati 27 28.06.2012 22:50:26
O minune minunata! icamilin Intamplari adevarate 3 27.09.2010 11:23:12
Despre lume si lepadarea de lume buiacu gabriel Intrebari utilizatori 12 10.08.2010 11:27:11