![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Indiferent cum crezi ca ti s-a format creierul, realitatea "perceputa" de oameni este aceeasi. Stiinta se bazeaza pe aceasta realitatea "perceputa". Tu iti bazezi credinta pe aceasta realitate "perceputa"(scrieri antice, sisteme ireductibil de complexe, etc - poate toate sunt doar perceptii, caz in care intreaga ta credinta ar fi const). Toti traim in aceasta realitate "perceputa" (daca vrei o abordare mai hollywood-iana) . Este aceasta realitate "perceputa" adevarul absolut? Nimeni nu va stii niciodata, pentru ca nu putem trece de aceasta realitate "perceputa". Nici macar nu conteaza, atat timp cat exista ceva ce nu poate face parte din realitatea noastra, nu ne influenteaza cu absolut nimic. Daca ne influenteaza, atunci trece in realitatea noastra "perceputa". Citat:
Creierul mare "obtinut" prin evolutie prin selectie naturala + cunostintele dobandite prin invatarea stiintei care studiaza exact aceasta realitate "perceputa" = intrebarile pe care ti le pui tu in acest subiect.
|
|||
|
|||
![]()
"ar fi construita pe perceptii" vroiam sa zic, nu inteleg de ce nu apare butonul de editare cateva minute dupa trimiterea mesajului...
|
|||
|
|||
![]()
eu nu cred in evolutie .Ati putea sa imi dati o singura dovada ,cea mai buna, din care sa dovedeasca ca evolutia este adevarata?
|
|
|||
|
|||
![]()
EU CRED IN EVOLUTIE!
Sincer am evoluat de la stadiul animal-om, pe scurt ateu, la cel de om ! A durat destul de mult, dar s-a meritat! In evolutionism, nu cred ! |
|
||||
|
||||
![]()
Văzându-ți numele la acest topic, am intuit cam ce ai vrea să spui, dragă Marius, înainte de a deschide să citesc. Da, ai mare dreptate, dar, pentru că mai mereu există și un dar, procesul o poate lua puțin și invers, prin căderile în păctate și mai ales prin patima cea grea și apăsătoare, ce greu se vindecă în timp. Deci , există posibilitatea, reală, a involuției.
|
|||
|
|||
![]()
Cristian eu in scurta mea viata nu am intilnit inca pe cineva convins de existenta lui Dumnezeu care s-a reintors la starea de animal!
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu chiar, dar aproape !
|
||||
|
||||
![]()
Și dacă vrei Marius, am un exemplu, venit acum în minte, ce pe mine m-a rușinat de rușinea celui în cauză. E vorba de un călugăr Marius și exemple sunt mul mai multe, de oameni ce au slujit cu adevărat lui Dumnezeu, L-au iubit , și-au dăruit viața pentru El, dar până la un punct, când . . .
|
|||
|
|||
![]()
Indiferent ce a facut Cristian, odata convins de existenta lui Dumnezeu nu mai poti devenii un animal chiar daca te comporti ca unul. Credinta In Dumnezeu este ca mersul pe bicicleta, nu se uita niciodata, asta nu inseamna neapara ca si mergi mai departe pe bicicleta.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Vezi ca spun zile si inteleg perioade foarte lungi de timp, de la mii la milioane si la miliarde de ani.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Crezi în semne? | metafora | Generalitati | 30 | 21.01.2012 13:37:39 |
Este mai tarziu decat crezi... | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 3 | 16.10.2010 14:15:46 |
Sa vezi si sa nu crezi | Mara2009 | Nunta | 11 | 15.09.2009 09:34:10 |
De ce crezi in Dumnezeu ? | Tiberiu_Rusu | Generalitati | 145 | 04.05.2009 10:58:31 |
Evolutie sau involutie? | silverstar | Generalitati | 34 | 17.02.2007 22:09:45 |
|