![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu CRED, Cristian ca, daca unul din famile e bun va trage dupa sine pe toti ceilalti. Dar sa FIE bun! Mantuirea este un dar Cristian, si crede-ma nu putem noi gresi cat poate Domnul ierta!!
Apoi...asa in spirit de gluma..e o vorba. Sa va vad pe toti in rai si eu ultima. Stii de ce ultima? Sa ma asigur ca nu ramane nimeni in afara... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Stii cum e Cristian? Punanud-ti intrebarea oare acela se va mantui.. Implicit se intelege ca sinele tau crede ca tu vei merge in rai. Dracul lucreaza atat de fin incat nici nu iti imaginezi... Nu stim nici daca noi ne vom mantui cu toata Psaltirea citita zilnic si cu toate metaniile si posturile din lume. Dumnezeu nu are nevoie de acestea are in primul rand nevoie de iubire. Am eu ce am cu iubirea asta..
![]() Eu iarta-ma imi pun altfel problema. Imi spun ca daca ma mantuieste Domnul pe mine care sunt cum sunt.. ma stie El ca a Lui sunt..atunci chiar ca eu voi fi ultima.. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cei morți nu se roagă pentru cei vii.Acolo este altă stare. Eu aș spune să fim un pic mai cu băgare de seamă la predica din biserică deoarece preoții explică toate aceste lucruri.(în această ultimă frază mă adresezi tuturor celor care mergem la biserică duminica și în sărbători) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Preotul misionar | Anamaria_anca | Preotul | 10 | 04.05.2015 11:29:51 |
preotul fumator | Hartford | Preotul | 99 | 16.03.2011 20:54:21 |
Preotul de mir | idealist | Preotul | 9 | 22.07.2010 23:44:41 |
preotul | madalinutza | Preotul | 5 | 06.05.2009 17:33:05 |